Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα με το οποίο έχετε καυλώσει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος happyhellcat, στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Tags:
  1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

@DivinaM Τι το περίεργο βρίσκεις στα τελευταία video/φωτογραφίες που έχεις ποστάρει;

2. dkbdsm

dkbdsm Regular Member

Η αλήθεια είναι πως έχεις δίκιο...
    Τα video της @DivinaM νομίζω πως αποτελούν τεράστιο αφροδισιακό για κάποιους...
    Για άλλους όμως είναι τόσο "περίεργο" που... αυτό περιέγραψε η @loutcia μοιάζει με το απόλυτο καυλωτκο...  

3. Το πως σκέφτομαι όταν βλέπω τις εικόνες, τι συναισθήματα μου προκαλούν, καθώς και το ότι σαν γυναίκα προτιμώ να βλέπω άντρες σε σεξουαλικες περιπτυξεις παρά ετεροφυλοφιλα ζευγάρια.

Σας κάλυψα;

4. Arioch

Πολλοί άντρες, αν και εγώ ομολογώ ότι δεν ανήκω στην κατηγορία, προτιμούν να βλέπουν γυναίκες σε περιπτύξεις μεταξύ τους παρά ετερόφυλα ζευγάρια και απ'όσο γνωρίζω δεν το θεωρούν καθόλου περίεργο, το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα.

5. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

6. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

7. Arioch

8. Emikes

Emikes New Member

Πραγματικά έχω τεράστια απορία, τι σε ανάβει σε αυτήν την φώτο; Έχει έναν ενδιαφέρον βέβαια συμβολισμό (ίσως; who knows?). Εμένα λιγότερο με ανάβει περισσότερο με κάνει να απορώ γτ στο καλό ένας δονητής χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο chip?? (ο καθένας με την μαλακία στο κεφάλι του)

9. Τώρα τελευταία πολλοί αναρωτιουνται για τα πράγματα που με καυλωνουν.
    Δεν ήξερα ότι έπρεπε να δίνω και εξηγήσεις μαζί με τα ποστ.

Με ερεθίζει όταν ασχολούμαι με κατασκευές και επισκευές, το μυαλό μου στροφαρει, μπαίνω σε ένα μουντ ιδιαίτερο, ειδικά εφόσον σκέφτομαι και την χρήση του αντικειμένου που κατασκευάζω /επιδιορθωνω.

Δεν είμαι ειδικός, δεν το παίζω. Ορισμένα πράγματα τα έχω μάθει εμπειρικά και άλλα δεν τα ξέρω καθόλου.

Επίσης, στο "εμένα λιγότερο με ανάβει περισσότερο με κάνει να απορώ", σκοπός δεν είναι να καυλωσουν όσοι το δουν... Αυτό είναι άλλο νήμα.

10. dkbdsm

dkbdsm Regular Member

έχεις απόλυτα δίκιο σε όσα λες ...χμ και νόμιζα ότι είμαι μόνο εγώ παράξενος.... 

Επίσης.... τολώ να πω ότι είναι διολά ερεθιστικό το να σκέφτομαι μια κοπέλα να έχει πέσει με ... τα μούτρα στην επίσκευή ενός τέτοιου αντικειμένου, γιατί απλά έχει την άμεση αν΄γκη να το χρησιμοποιήσει.
    Και ...το συναίσθημα που τελικά πατάει το κουμπί....και δουλεύει!!!    

Αλήθεια, τα κατάφερες;

Υ.Γ. χμ... από την φωτό λείπει το πολύμετρο και το κολητήρι.... 

11. Dux

Dux Regular Member