Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιός έχει τον έλεγχο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Lucifer81, στις 23 Φεβρουαρίου 2020.

  1. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor


    Καλά αυτό ούτε που θα μπορούσα να το φανταστώ!!!!

    Αν δηλαδή μου έλεγαν ότι κάποια εδώ μέσα κάνει τέτοια, μόνο σ'εσένα δεν θα πήγαινε το μυαλό μου    
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Αν τα πειράγματα δεν προσβάλλουν και ταιριάζουν με το χιούμορ του Κ και όπως έγραψα γίνονται σε καταστάσεις χαλαρότητας εγώ προσωπικά δεν βλέπω πως αυτό αντιτίθεται με το Κ/υ.
     
  3. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Καλημέρα!

    Επειδή είμαι κάπως έτσι,
    https://i.***/zLQJs2dM/4-CBDF368-17-D1-4-F28-9-F23-F66-ECFBF0023.jpg

    για παραβίαση κανονισμών (εεε το είχα παρακάνει) οι απαντήσεις μου θα έρχονται με μια καθυστέρηση. Επίσης δεν μπορώ να κάνω like που μου έχει κοστίσει  

    Ο αυτοπροσδιορισμός, για εμένα, ήταν και είναι ένα ταξίδι. Όχι μόνο στον χώρο, γενικά. Μακάρι να είχα ξυπνήσει μια μέρα και να έλεγα "λοιπόν είμαι σκλάβα και τέλος, πάμε να υποταχθούμε". αχαχα καμία σχέση. Νιώθω τυχερή, όμως, γιατί κάθε μέρα που κοιτιέμαι στον καθρέπτη, χαμογελάω και λέω, και είμαι αυτό που επιθυμώ, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς απωθημένα. Δεν έφτασα, προσωπικά, χωρίς αυταπάτες, οδύνη, πόνο, τραύμα, συγκρούσεις εσωτερικές και εξωτερικές. Ίσα ίσα. Υπάρχουν ακόμα περίοδοι, και φαντάζομαι θα συνεχίσουν να υπάρχουν, που αυτό που είμαι δεν μου αρέσει. Καλώς κακώς, υπάρχουν, και τα αγκαλιάζει με συγκεκριμένες τεχνικές μέσα στην σχέση. Γι' αυτό και είμαι απόλυτα επιεικής και αγκαλιάζω όλα τα statuses. Αν θέλει κάποιος να είναι ένας μπλε ιππόκαμπος που τον δένει ένας σομόν καλικάντζαρος, live your dream. Είναι δικιά του φαντασίωση, δικιά του ανάγκη, βρήκε έναν ακόμα που κλείδωσε σε αυτό, γιατί εμένα να με ενοχλεί. Επειδή είμαι και φιλοπερίεργη, συνήθως θα κάτσω άνετα, σε μια μαξιλάρα, με τα γόνατά μου στα χέρια, και θα ρωτήσω πώς είναι αυτή η εμπειρία, η δυναμική, να μάθω. Τύπου "από πού πηδιούνται οι ιππόκαμποι"    

    Δεν μπορώ και πάλι να μιλήσω για όλα τα μπρατ. Προσωπικά αυτό που επιθυμώ είναι να γίνει σύντηξη κυττάρων και να γίνω τμήμα του Κ μου, αναπόσπαστο και αδιαίρετο. Να, κάτι τέτοια δεν έχει καταφέρει η επιστήμη και μετά λέμε ότι έχουμε προχωρήσει. 

    Φυσικά και Τον πειράζω, είναι δεν είναι χαλαρός. Με ανάλογες συνέπειες. Επίσης με πειράζει και Αυτός...πολύ!

    Δεν αντιμετωπίζω αυτά που ζητάει σαν κάτι δύσκολο που πρέπει να τα καταφέρω. Είναι σαν να κουνάει το χέρι Του, και το χέρι να λέει "θα τα καταφέρω". Για την υφιστάμενη δυναμική, πρόκειται για ενέργεια που ξεκινά από Αυτόν, περνάει σε εμένα και γίνεται δράση, αν το εκφράζω καλά. Οι αντιστάσεις, λόγω εμπειρίας, ηλικίας και φύσης, σε play, δεν είναι πολλές. Αλλά αν με ρωτήσεις για δέκα χρόνια πριν, είχα να μιλήσω στο Κ μου μια εβδομάδα γιατί μου έδειξε ένα πορνό βίντεο που ο Μάστερ σοδόμιζε την σαμπ, που ήταν δεμένη, φιμωμένη, με δύο τεράστιους δονητές και αυτή έκλαιγε γοερά ενώ όργαζε. Εκτός του ότι έκλαιγα κι εγω γοερά, μετά εξαφανίστηκα και δεν απαντούσα. Ε και μετά μια βδομάδα έστειλα μήνυμα τύπου εγώ δεν τα κάνω αυτά κλπ κλπ. Σχεδόν πέντε χρόνια υπήρχε Κ/υ σχέση.  

    Το ταξίδι του καθενός είναι διαφορετικό, και προσωπικά το σέβομαι, θέλω να το μάθω, και, να του/της πω ότι είναι αποδεκτός/η, εφόσον ακολουθεί ένα πρωτόκολλο ασφαλειας (οποιο διαλέξει συναινετικά) και αισθάνεται ομορφα με αυτό που ζει.
    Disclaimer: προσωπικες απόψεις, όχι καθολικές.
     
    Last edited: 4 Αυγούστου 2020
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Δεν το γράφω με άσχημο ύφος αλλά τα περισσότερα που γράφετε δεν έχουν σχέση με αυτό που έγραψα εγώ.
    Άλλο πως φτάνω στην υποταγή και άλλο δηλώνω περήφανο μπρατ που δεν θέλει να αλλάξει και είναι μια χαρά αυτό.
    Επίσης διευκρινίζω ότι εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με το τι δηλώνει ο καθένας αλλά με το αν είναι συμβατό με κάποια βασικά στοιχεία του στάτους αυτού.
     
  5. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Ναι, συζήτηση γίνεται, όχι σύγκρουση. Τα «βασικά στοιχεία του στάτους» άραγε, δεν είναι «περήφανο στάτους που δεν θέλει να αλλάξει;»

    Πηλός στα χέρια Του, και τα βασικά στοιχεία...και τα επικουρικά   (προσωπικες απόψεις πάντα).
     
    Last edited: 4 Αυγούστου 2020
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Όπως το εννοώ εγώ, όχι.  
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Brt : η αντίδραση σε κάποια δράση του Κ
    (αυτό που περιγράφει η @Seras Victoria ) δεν αποτελεί συμπεριφορά brat (που τείνει να έχει τόσες ερμηνείες όσο και η έννοια troll χάρη στην μετανεωτερικότητα) αποτελεί απλά αντίδραση. Η επαναλαμβανόμενη αντίδραση χωρίς ουσιαστική αιτία ναι.

    Θα ήταν ενδιαφέρον ένα νήμα για το πως αντιλαμβάνονται τα brats την brat-οσύνη τους και τις αιτίες που πιθανόν βλέπουν ως γενεσιουργές της.
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Είναι διαφορετικό πράγμα η αντίδραση (και η αντίσταση) ιδιαιτέρως το πρώτο διάστημα για πολλούς λόγους που έχουν γραφτεί και σε άλλα νήματα, από την αντίδραση για την αντίδραση.

    Όπως είναι διαφορετικό το "fuck this is hard, I need some help please" από το "make me".
     
    Last edited: 4 Αυγούστου 2020
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Ευχαριστώ και την @Seras Victoria και εσάς για τις απόψεις σας. Και θέλω να κάνω like αλλά δεν μπορώ! So like like like  

    Προσωπικά, θα το έλεγα «παίζω με την εντολή». Δεν αντιδρώ. Θα το κάνω, αλλά θα παίξω λιγάκι. Πχ θέλει να ετοιμαστώ για ένα play. Αντί να το κάνω ήσυχα ήσυχα και να γονατισω μπροστά Του, μπορεί να μπω για μπαααανιο, να κάνω αφροοοολουτρο, να στεγνωσω τα μαλλιαααα μου, να βαφτωωω, να ντυθωωω με το ραχάτι μου. Μέχρι να ρωτήσει «καλά τι κάνεις τόση ώρα;» «Ετοιμάζομαι όπως μου είπατε»! Λύνεται γρήγορα, εκτός αν θέλει να παίξει, με το «σε μισή ώρα να είσαι έτοιμη όπως σου έχω πει»   Αν θέλει να παίξει, είναι βγες από την μπανιερα, γέμισε το σπίτι νερα, μπουσούλησε όπως είσαι, στησου, κάτσε, κανε, δείξε. Και σφουγγάρισε μετά κιόλας, άλλαξε τα σεντόνια που έγιναν μούσκεμα, μάζεψε και τον χαμό. Και την επόμενη φορά να είσαι έτοιμη στο μισάωρο     για κάθε αυτοκίνητο, υπάρχει αγοραστής.
     
    Last edited: 4 Αυγούστου 2020
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Brt : θα το αποκαλούσα μάλλον playful submissive παρά brat , το brat, στην δική μου αντίληψη ταυτίζεται με το κακομαθημένο πού προσπαθεί να περάσει το δικό του, όχι για διασκέδαση αλλά για να περάσει το δικό του.
    Σίγουρα
    η, όπως λέω συχνά, the right Dom/me for the right sub.
     
  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Έρχονται στιγμές,
    Που κουνάω το κεφαλι,
    Ποιοι και ποιες μας κουνάνε το δάκτυλο...
     
  12. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Για να μπορέσει να υπάρξει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων χωρίς "θόρυβο" θεωρώ ότι οι έννοιες θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες στους εμπλεκομενους. Όσο με αφορά, άλλο η μπρατ άλλο η παιχνιδιάρα υ/σ.

    Τον πειράζω, με πειράζει, γελάμε πολύ. Υπάρχουν κώδικες επικοινωνίας και "inside joke". Συνέπειες για αυτά δεν υπήρξαν, απλά όταν περνούσα τις γραμμές ή δεν ήταν αρεστα για τον οποιοδήποτε λόγω κοβονταν μαχαίρι. Είναι η δυναμική τέτοια. Ούτε η δυναμική χάνεται ούτε ο έλεγχος στα πειράγματα. Είναι ένας κώδικας που υπάρχει μεταξύ των δύο (ή όσων)