Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιό είναι το πιο περίεργο πράγμα με το οποίο έχετε καυλώσει κάποιον;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος yagos69, στις 1 Φεβρουαρίου 2016.

1. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

- Δεν ανανέωσα το WoW...
    - [Χαμόγελο]

2. freddoccino

freddoccino Regular Member

καυλωσα και εγω για σενα.
    μπραβο!

3. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

χαχαχα καλο!

4. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Χμμμμμ οι κάλτσες μου! Και όχι δεν εννοώ τις απλές, κάλτσες-καλτσοδέτες κλπ  
    Και φυσικά με τα πατουσάκια μου!

Όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ δεν θα το φανταζόμουν ποτέ χαχαχα Τώρα ξέρω την πραγματική τους δύναμη  

5. didina

didina ☆☆☆ didina sokolata dina

Στον Κ μου, αρεσουν απιστευτα πολυ τα σατεν εσωρουχα σε συνδιασμό φυσικα με καλτσες γοβες και τα σχετικα...
    Εκεινο το βραδυ..ειχα παρει ενα σατεν μαυρο μπειμπι ντολ να φορεσω "και καλα" μετα το ντουζακι..
    Αυτο ηταν..δεν καταλαβα απο που ηρθε..
    Επισης οι γαμπες μου..ενταξει για εμενα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο..αλλα ειναι για Εκεινον και αυτο μου αρκει..

6. Η φατσα μου. Πολύ αθώα. Η οποία για μερικούς είναι απωθητική, αλλά ευτυχώς δεν είναι πολλοί  

7. MasternSlave

MasternSlave The Leveller

Παίζοντας ρακέτες με το αριστερό χέρι (το κακό μου)... ;-)

8. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Όταν κοκκινίζω από ντροπή  

9. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Ένα πολύ απαλό, ελαφρώς στατικά ηλεκτρικό χάδι που έχω τελειοποιήσει με την πάροδο των ετών.

Το χέρι βρίσκεται οριακά πάνω από το δέρμα, ΣΧΕΔΟΝ το αγγίζει μα ποτέ δεν υπάρχει επαφή. Σε συνθήκες χαλάρωσης πολλές από τις partener μου βίωσαν έντονη διέγερση, κάποιος "τελείωσαν"... Το magnum opus μου ωστόσο πραγμάτωσα με μια λατρεμένη squirter με την οποία παίζαμε πριν από χρόνια. Ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα, η εν λόγω τεχνική σε δράση και ξαφνικά, αρχίζει να έχει σπασμούς... καθώς τελείωνε τα υγρά της πεταγόντουσαν επάνω μου (καθόμουν με πλήρη θέα του σώματος της, τα πόδια της αριστερά και δεξιά από την μέση μου) και κυριολεκτικά με έκανε ΜΟΥΣΚΕΜΑ. Αξέχαστο και δυστυχώς μοναδικό συμβάν... damn squirters... so rare!

Αυτό μου έρχεται τώρα.

10. όταν ο πρώην μου με είδε πρώτη φορά στη θεατρική ομάδα του πανεπιστημίου ...κυλιόμασταν στα πατώματα σε κάποια άσκηση...μακρύ λουλουδάτο φουστάνι, γλυκιά παρουσία η αφεντομουτσουνάρα μου και στη γάμπα...έσκασε τριχούλα για να φτιάξεις γούνινο κασκόλ... μετά από αυτό δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω μου (άντρες, τι να πεις...)

Last edited: 28 Φεβρουαρίου 2016
  11. σε διαγράφω από φίλη μου.........  κλύσμα το βουβαλίσιο γάλα...??? βρες κάτι πιο φτηνό αυτό το θέλουμε για καζαν τιπι......   

12. Soraya

Soraya Guest

δημοσιογράφος...

δεν ήταν του χώρου..

του έδωσα συνέντευξη...

μόλις τελειώσαμε μου ζήτησε να του υποταχθώ...

του χαμογέλασα και του είπα πως ανήκω...

μου υποσχέθηκε πως θα εκπαιδευτεί για να με διεκδικήσει...

χαμογέλασα κι έφυγα...