Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. tithon

    tithon Contributor

    υπάρχει μια αενάως επανερχόμενη σειρά από "διαμαρτυρίες" για τους ψεύτες και τις φιλάργυρες, για τους αμοραλιστές που πληγώνουν και τις αδίστακτες που υποκρίνονται.
    το μοτίβο είναι συγκεκριμένο, χωρίς αποκλίσεις, από προσωπικό βίωμα και εμπειρία παράγεται διαπίστωση οτι ο απέναντι είναι ανεπαρκής για την ποιότητα του αφηγούμενου.
    αρχικά διαβεβαιώνονται η καλή πρόθεση και η ειλικρινής απορία του εισηγητή, στη συνέχεια ρητά διατυπώνεται ετυμηγορία για την κακή πρόθεση παντώς άλλου εμπλεκόμενου.
    ζητείται τέλος η επιβεβαίωση του ακροατηρίου για το τεκμηριωμένο δίκαιο του αφηγητή, με δεδομένη ανεπιφύλακτα την αντικειμενικότητα της αφήγησης· και την παράλληλη απροσχημάτιστη καταδίκη του ασυμμόρφωτου απέναντι. χωρίς δισταγμούς, τα συμπεράσματα για τις ανερμάτιστες και υστερόβουλες ενέργειες του εξοβελισταίου παράγονται πρόθυμα σε ένα μέρος του ακροατηρίου. ένα άλλο μέρος εξανίσταται γιατι θεωρεί σκοπιμότερο να ταλαιπωρεί λίγο τα συμπεράσματά του. αυτό είναι το κακοπροαίρετο μέρος. οι κακοπροαίρετοι αντιμετωπίζονται με θάρρος και ηρωϊσμό, φευ  . στην αναταραχή, ένα άλλο μέρος βρίσκει την ευκαιρία να διακηρύξει την αλήθεια του, αλλά από ενθουσιασμό γλυστράει στην εύκολη αποδοχή ηθικολογικών αξιολογήσεων. στον αφρό μένουν, όπως πάντα, όσοι τα 'χουν καλά με όλους. το δημοφιλές μοτίβο έχει κάνει αξιοθαύμαστη καρριέρα σε τηλεοπτικά σηριαλς, τηλεοπτικές εκπομπές και εκδόσεις, για δεκαετίες.
     
  2. skia

    skia Contributor

    Δεν δικαζω κανεναν. Εισαι πολλα χρονια στο χωρο και νομιζω οτι ξερεις πως λειτουργουν πολλοι. Δεν εχει νοημα να μη μιλαμε για κατι που ολοι γνωριζουμε οτι συμβαινει. Πολλοι Κ ειναι χειραγωγισιμοι και πολλα υπο χειριστικα. Με οτι συνεπαγεται αυτο. Το να ωραιοποιω καταστασεις δεν ειναι του γουστου μου. Και δε προκειται να αλλαξει η γνωμη που εχω. Αλλωστε ειναι δικαιωμα του καθενος.
    Οσο για το οτι φταινε κι οι δυο παντα συμφωνω.
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2017
  3. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Εξαρτάται αν ότι κανουμε.το κάνουμε ως βδσμ ως βανιλοσεξ ως βδσμσεξ ως βανιλοβδσμσεξ, κλπ.

    Ο καθένας/καθεμια στο τέλος βρίσκει αυτό που του/της ταιριαζει.

    Το σύνηθες που έχω βρει εγώ είναι κρυμενες λεσβιακες ανάγκες που μεταμφιεζονται σε αφεντρες η κρυμμένη αγαμία που μεταμφιεζονται σε αφεντες η κρυμενη αγαμια που μεταμφιεζεται σε σκλαβακια.

    Το 90% των περιπτώσεων πέφτει σε αυτες.τις λίγες κατηγοριες.
     
  4. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    @ilias1
    Πότε έγιναν τέτοια γκάλοπ και δε τα έχω πάρει χαμπάρι;
     
  5. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Δε γνωρίζω για τα γκάλοπ που λες.
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Είμαι ένα υποθετικό Κ ( γενικά μιλάω, όχι για μένα που είμαι γιαλαντζί ), πάω να μπλεχτώ μ' ένα υποθετικό υ. Το προαναφερόμενο με ρωτάει, αν έχω ντράβαλα.
    Κάνω πως δεν άκουσα, του λέω πως δεν το αφορά, του αραδιάζω μούφα. Μάλλον ευελπιστώντας να μην χάσω το γουνί ή για να μην χαλάσω τη "μόστρα" μου.
    Σ' αυτή την περίπτωση είμαι σίγουρα...( τελείτσας ), Κ δεν ξέρω, δεν απαντώ.

    Είμαι ένα υποθετικό Κ, είμαι ήδη μπλεγμένος μ' ένα υποθετικό υ. Το προαναφερόμενο δεν μ' είχε καν ρωτήσει στις αρχές τις γνωριμίας μας, αν είχα ντράβαλα.
    Κι εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο, να του τ' αποκαλύψω - όχι μαλθάκας είμαι -. Σε κάποια φάση που πιστεύω/νιώθω/θεωρώ, ότι έδεσα το μλάρ μου, του σκάω το κουρκουμπίνι.
    Τώρα, πιο θα ήταν τ' αποτέλεσμα, δεν μ' ενδιαφέρει καν να το εξετάσω. Αφού και σ' αυτή την περίπτωση θα ήμουν...( τελείτσας ), Κ δεν ξέρω, δεν απαντώ.

    Είμαι ένα υποθετικό Κ, είμαι ήδη μπλεγμένος μ' ένα υποθετικό υ. Το προαναφερόμενο δεν θέλησε ποτέ να μάθει, αν θα είχα ντράβαλα.
    Από μαλθακία, από αλαζονεία, από ανία, από χίλια από, κάποια στιγμή του σκάω το κουρκουμπίνι. Επιπλέον του ζητάω, να κάνει το βιετκόνγκ.
    Γιατί τ' άλλο υ ή βανίλλα σχέση που θα εμπλεκόταν στο παίγνιο, πρέπει - και καλά - να μην πάρει πρέφα, ότι "τσιμπολογάω" αριστερά και δεξιά ( Τώρα, πως γίνεται ένας - ξανά και καλά - γκάγκαρος βουδουσουμιάρης. Ένας από κείνους, που το βουδουσουμού είναι ζωτική ανάγκη και δίχως δεν του σηκώνεται ούτε με τον γερανό. Να έχει και βανιλλοντράβαλα, είναι κι αυτό ένα "μυστήριο" σαν την ύπαρξη του Σάσκουατς ή την εξαφάνιση των Μάγια ).
    Σ' αυτή την τελευταία περίπτωση θα ήμουν όχι μόνο...( τελείτσας ), αλλά άνω τελείας και βάλε ( δεν γνωρίζω πως μπαίνει με το πληκτρολόγιο, σχωρνάτε με ), πάντως Κ δεν είμαι ( αυτό το ξέρω και το απαντώ ).

    Κλείνοντας, αφού αυτός ο καψερός ο Κ υπάρχουν κριτήρια λαξευμένα στο βράχο, που τον κάνουν αληθινό ( όπως και η έλλειψη τους, χάρχαλο ).
    Ας παραθέσω κι εγώ τα δικά μου ( αφού η γνώμη είναι σαν τη μύτη - για ν' αποφύγω τα περί πισινοπής - και έχω κι εγώ μια, σαν όλους τους άλλοι. ).

    Ο/η Κ, είναι κείνος/η που δεν κρύβεται πίσω απ' το δάχτυλο του, ούτε πίσω από φτηνές δικαιολογίες, μην και χάσει την όποια βολή/κάϋλα του.
    Είναι η πάρτη του και σ' όποιον/α αρέσει και σίγουρα δεν φοβάται, μην και αμαυρώσει την όποια εικόνα ή φαντασίωση, θα είχε για κείνον/η ο/η οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε άλλος/η.
    Γιατί πάνω απ' όλους και απ' όλα βάζει την αυτοεκτίμηση του/της, βάζει την δική του κρίση για τον εαυτό του/της.
    Αν γουστάρει να φάει strapο, θα τον φάει. Αν γουστάρει ακόμη και να σαπακιάσει το υ του, θα το σαπακιάσει ξεκάθαρα ( και δεν θα του πει, ότι το τιμωρεί ή "τιμωρεί" ). Αρκεί να μην του αφήσει κανά χοντρό κουσούρι.
    Αν γουστάρει να φορέσει στο κεφάλι του πολυέλαιο, θα τον φορέσει. Αν θέλει τρίο, τετραπλέτες, πολυγαμίες, πολυερωτίες κουλουπού κουλουπού, θα το πει εξ αρχής.
    Και όποιον/α "πάρει ο χάρος". Τα λοιπά - πάντα κατ' εμέ, όπως και όλες αυτές μου οι παραπολογίες πριν απ' αυτή την παράγραφο - είναι μάντολες.
    Γι' αυτό, θα πρότεινα σ' όσους Κ έχουν καβαλήσει το καλάμι, να το ξεπεζέψουν. Και σ' όσους στ' αλήθεια κοιμούνται ακόμη, να ξυπνήσουν ( εκτός και κάνουν τόσο γλυκά όνειρα, που θα ήταν κρίμα, να κάνουν μια βόλτα στην πραγματικότητα ).

    Ευτυχείτε as always, κουβέντα να γίνεται και στο cappuccino δεντρολίβανο.  
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2017
  7. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Το φαντάστηκα 
     
  8. White_Dream

    White_Dream Flying to the moon

    Ομορφο  
     
  9. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ποιος ο στόχος της ερώτησης σου αφού έχεις μεγάλη φαντασια?
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Γιαλαντζολογία. Και όπως έγραψα πριν, κουβέντα να γίνεται. Μάλλον συχνά πυκνά αρκετοί μας το ξεχνάμε.
    Λες και πίσω απ' την οθόνη ελλοχεύει κάποιο αόρατο χέρι, που ανυπομονεί να πεταχτεί και να μας αφαιρέσει απ' το κρανίο τις "δάφνες".  
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2017
  11. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Να σε κάνω να σκεφτείς ξανά τι έγραψες.
    Απλώς επειδή μίλησες με ποσοστά και με μια σιγουριά περίεργη για το σύνολο σχεδόν των ατόμων του χώρου
     
  12. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Τελείως περιττο.

    Ευχαριστώ για την προσπάθεια ομως.

    Keep going