Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Νέο νήμα "η ταπείνωση των κ"

        
     
  2. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Πάντα μιλούσα για αρχικές συνεννοήσεις και όρια που υποτίθεται εξ' αρχής θέτονται κι απ' τους δυο.

    Καταλαβαίνω γιατί έγινε το μπέρδεμα αφού παρέλειψα να πω ουσιαστικές λεπτομέριες μέσα στη βιασύνη μου.
    Το παράδειγμα της βελόνας το έθεσα ως παραλληλισμό της συγκεκριμένης κατάστασης για να γίνει πιο κατανοητή η θέση μου ως προς τη συγκεκριμένη περίπτωση.
    Δηλαδή σε θολό τοπίο που είτε δε γνωρίζεις αν η άλλη είναι μαζοχίστρια και σε τι βαθμό είτε δεν έχουν συζητηθεί διεξοδικά κάποιες βασικές προτιμήσεις κι απέχθειες,πας ξαφνικά και κάνεις κάτι χωρίς συνεννόηση,χωρίς συναίνεση άρα.
    Αυτό είναι φάουλ για εμένα.
    Φταίχτες κι οι δυο,δε παίρνω μέρος κανενός.
    Απλώς τονίζω την επικινδυνότητα του να μην ανοίγεται και το υ άτομο και το κ άτομο.
    Πρέπει όλα να συζητιούνται εξ' αρχής πολύ σοβαρά και με ειλικρίνεια αλλιώς μπλέκουν κι οι δυο σε άσκοπες ψυχοφθόρες καταστάσεις.

    Και τώρα ένα άλλο που ήθελα να σημειωθεί.
    Η νηματοθέτρια έγραψε ένα βιωματικό νήμα και μάλιστα το πρώτο της και παρατηρώ οτι πήρε διαστάσεις περίεργες.
    Μη μπερδεύουμε βανίλιες σε bdsm βιώματα και μη θεωρούμε τους,κατά την άποψή μας σκάρτους,ως βανιλιστές.
    Δε θα αλλάξω το ρόλο του συγκεκριμένου πρωταγωνιστή της ιστορίας επειδή έτσι με συμφέρει.
    Ήταν κ ο συγκεκριμένος,λάθος ή σωστός,χαζός ή έξυπνος,ψεύτης ή ειλικρινής,ήταν κ.
    Οι άνθρωποι κάνουν το χώρο κι όχι ο χώρος τους ανθρώπους.
    Ένας βλαμένος θα παραμείνει βλαμμένος σε οποιοδήποτε χώρο.
    Βdsm και βανίλια είναι έννοιες μόνο.
    Ή τις καταλαβαίνεις ή όχι.
    Ή τις νιώθεις και τις ζεις σωστά ή όχι.
    Δε σαπίζει ένας ολόκληρος χώρος απο μια ομάδα ηλιθίων.
    Και ούτε κινδυνεύει να χαθεί η έννοια κυριαρχίας άμα παραδεχτούμε οτι ναι υπάρχουνε και σκάρτοι στο χώρο όπως σε οποιοδήποτε χώρο.
    Το νήμα δεν είναι d/s vs vanilla και η νηματοθέτρια είμαι σίγουρη οτι δεν είχε στο μυαλό της όλα τα υπόγεια θέματα που ανοίχτηκαν στη πορεία.
     
  3. brenda

    brenda FU very much


    Πάντως @vussinada μπράβο, τι να πω;
    Έχεις εντρυφήσει στην ψυχολογία Κ-υ σχέσεων πολύ για vanilla.
     
  4. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    μπα ... δεν υπάρχει καν λόγος για νήμα  , υπαρχει μια παροιμία με χωρίο και κωλα κατι....
     
  5. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    @White_Dream Ομορφα τα λες, αν και στο " αλλά δε θα αναφέρεις ότι έχουμε βρεθεί τόσες φορές, θα κάνουμε σαν να συναντιόμαστε πρώτη φορά". " δεν μιλαμε για Κ εκει, αυτό είναι κλασική περίπτωση " ας γα,ησω οτι προλάβω , και θα λέω οτι είμαι μαστεροντομας... διαφορετικά ποιος ο λογος να κρυφτείς ? θα σε κάνει ντα η τσουλαρα που γαμάς ? ...... Κ με αρκετές υπο ειναι μέρος του παιχνιου... ( αν και πάντα τους θαύμαζα τους μπαγασες, τέτοια αντοχή και τοσο υπομονή )) άξια θαυμασμού.
     
  6. kinkynik

    kinkynik Guest

    όχι δεν είναι η νόρμα να έχει κάποιος/α πολλούς/ες υ.

    κάποιοι θέλουμε μόνο μία.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Σουηδίες τέλος, γκώσαμε.  
     
  8. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Ερώτηση:

    Η Βεβαίωση αυτή θέλει θεώρηση από ΚΕΠ; Ή τη δέχονται και σκέτη;  
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Υπαρχουν και καποιοι που διαβαζουν αυτο που γραφεται... Υπαρχει ελπιδα λοιπον  
     
  10. angel42

    angel42 Regular Member

    Εντυπωσιάστηκα!!!

    Σε άλλα νήματα που κάποιοι σκίζαν τα ιμάτια της μονογαμικότητας και βδελύσσονταν τους ακατάλληλους να αγαπήσουν ή να έχουν συναισθήματα πολυερωτικούς, σε αυτό δώσαν ρεσιτάλ αυστηρότητας στη σούμπα-παίχτρια λέγοντας της λίγο ως πολύ:

    Αφού είσαι σούμπα (ανεξαρτήτως προσυμφωνημένου πεδίου ελέγχου το οποίο πριν διευκρινιστεί επαρκώς ποιό ήταν αρχίσαν τα τουμπερλέκια) σκάσε και σώπα και αποδέξου ότι με τη συναίνεσή σου η τη μη, ο πουτσαράς Κ (θα μπορούσε να ήταν και η πουτσαρού Κ σε μία άλλη παρόμοια ιστορία) δε δίνει ούτε διευκρινήσεις ούτε λογαριασμό. Κ είναι και άμα θέλει να κάνει ως Κατίνος εσύ σκασμός και γονάτιζε... Δε πα να είναι Καθίκης, δεν πα να είναι Ψεύτης, δεν πα να είναι κλπ κλπ, Κ είναι και αυτό που απαιτεί θα κάνεις. Ακολουθήσαν τα ιδιαίτερα εμψυχωτικά προς τη σούμπα παίχτρια: 'Αμα δε σου αρέσει ο Κ να είναι Κατίνος, Καθίκης, Ψεύτης, Αδύναμος, κλπ, δεν έχεις και θέση στο bdsm. Οι σούμπες όλα τα αλέθουν και λένε και ευχαριστώ!!! Αλλιώς να μην παίζουν και ας πρόσεχαν...

    Με ιδιαίτερη εντύπωση αυτά από κατά τα άλλα λαλίστατες σούμπες ως προς τις απαιτήσεις, την επιλεκτικότητα και τα δικαιώματα τους σε άλλου είδους νήματα... Μάθαμε δε και τον κανόνα: από σήμερα και στο εξής όποιος είναι σούμπα/σούμπος θα αποδέχεται είτε είναι έτσι, είτε δεν είναι έτσι και χωρίς να έχει συζητήσει με το Κ που μιλάει ότι κάθε Κ είναι πολυγαμικός άρα και ο Κ με τον οποίον μιλάει. Απαγορεύεται ρητά δε να διερωτάται και να γνωρίζει τι σόι πολυγαμικός είναι ο Κ με τον οποίον θα μπλέξει. Όλοι οι πολυγαμικοί είναι ίδιοι, έχουν τον ίδιο βαθμό ευθύνης, ασφάλειας, σύνεσης, ήθους, κ.λ.π.!!!

    Μα και κάποιοι Κύριοι αναστατώθηκαν και το λόγο δεν βλέπω και συνέβαλαν στη γενική σκοτοδίνη του εν λόγω νήματος...

    Ύστερα μπλέξαμε στο player δεν είσαι; Ως player οφείλεις και πάλι να υπακούς χωρίς διευκρινήσεις, ούτε προσυμφωνίες τον εκείνο που παίζει το ρόλο του Κ μιας και εκείνος είναι Player... Δε σου οφείλει τίποτε μπορεί να σε κάνει ότι θέλει. Μα πως, μα γιατί; Γιατί είσαι player. Ως player δεν έχεις αξιώσεις, δεν έχεις θέση, είσαι a non entity... A play machine. Όπου σε πάνε πας, όπου σε δίνουν, δίνεσαι. Στακάτεεεε ωρέεεεε!!!

    Αν ήταν να υποχρεούται ένας Player σε όλα αυτά, τι σκατά κάθομαι Εγώ να παλεύω να φτιάξω σκλάβο; Δεν παίρνω έναν έτοιμο Player... 

    Ως Player ακούσαμε επίσης "δεν δικαιούσαι να ξέρεις αν πάει με άλλες, αν έχει σύφιλη, αν ελέγχει ιατρικά τους άλλους με τους οποίους τον δινοπαίρνει, ή θα σε δώσειπάρει, αν πλένεται, αν υποφέρει από την καρδιά του, αν χρησιμοποιεί προφυλακτικό, ποιός είναι, πως τον λένε, τι δουλειά κάνει, κλπ. Όσα δηλαδή κανείς ρωτάει και διασταυρώνει αν πάει να οργανώσει κανένα γαμίσι με κάναν άγνωστο, ή με τίποτα παρτουζοπαρέες, το ελάχιστο για να διασφαλίσει τη σεξουαλική του προφύλαξη και υγεία και ίσως και των άλλων με τους οποίους σχετιζεται... Τς, Τς, Τς. Ας μην ήσουν Player χωρίς δικαιώματα να είχες το δικαίωμα να τα ρωτάς αυτούνα τα κακά πραγματάκια τα ανήκουστα...

    Τελικά αν μία νέα σούμπα ή ένας νέος σούμπος τύχαινε να πέσει σε αυτό το νήμα μπας και βγάλει άκρη τι σόι κέρατο είναι αυτό το παιχνιδάκι το bdsm, το top/bottom, το D/s, το Μ/s, το s/m και πως παίζεται, με τι πίστες το κάθε ένα και τι κανόνες σε κάθε πίστα του κάθε ένα, κλάφτε το μανούλες, όχι άκρη, δε θα έβγαζε, πιθανόν να κατέληγε θυματάρα...

    Τι να πω... Ανατράπηκε κάθε γνώση μέσα Μου για την μεταξύ παικτών συμφωνία κ/κυριών όπου αφού προσδιορίσει η κάθε πλευρά αυτά που χρειάζεται να προσδιορίσει και αφού αποδείξουν έως ένα βαθμό την αξιοπιστία τους ώστε να δύναται να χτιστεί εμπιστοσύνη τότε αρχίζει το παιχνίδι είτε του τοπομποτομαρίσματος, είτε των πιο βαρέων και ενίοτε υγιεινών πιστών και οι ρόλοι/ιδιότητες μπαίνουν στην πρίζα...

    Πάει, τό χασα... Θα πάω στο σκλάβο και θα του πώ: Μωρέ τι δούλε και ξεδούλε σε τσαμπουνάω τόσο καιρό... Παιχταρά Μου εσύ!!! Χαχαχαχα... Α.
     
    Last edited: 12 Μαϊου 2017
  11. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Στην πραγματικότητα, διαβάζοντας αρκετά απ΄ όσα γράφτηκαν σε αυτό το νήμα, μία σκέψη μου ήρθε στο μυαλό γενικά σαν να το έλεγε ο Αθηνόδωρος Προύσαλης, η αξέχαστη φυσιογνωμία του μάγκα-ξερόλα-νταή, σε παλιά αθάνατη ελληνική ταινία του '50 - '60:

    "Τελικώς, ό,τι τον βολεύει τον καθένανε...".

    Λίγο χάος.
     
  12. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Δε θέλω να το πάρω σαν ειρωνία,θα το πάρω σαν ένα καλοπροαίρετο αστείο αλλά θα απαντήσω σοβαρά.
    Οι βανίλιες που μπαίνουν εδώ δε μπαίνουν γιατί είδαν φως ή για να κοροιδεύουν το bdsm ή για να το "βεβηλώσουν/λερώσουν" και ό,τι άλλο μπορεί να σκέφτεται κανείς.
    Μπαίνουν γιατί κάτι παρατήρησαν,και θέλησαν να ψάξουν πέντε πράγματα γύρω απο αυτό.
    Εφόσον είναι ανοιχτό το φόρουμ σε όλους,δε θεώρησα οτι θα βλάψει να γράφω αυτά που σκέφτομαι.
    Ο καθένας μπορεί να κρίνει,να φιλτράρει και ή να απορρίψει τα όσα ποστάρω ή να τα αγνοήσει ή να συμφωνήσει.
    Δε με όρισα αυθεντία.