Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ο μονογαμικός Κ είναι λιγότερο Κ;
     
  2. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Ειναι απλα επιλογη του, φοβικη επιλογη αλλα επιλογη του.
     
  3. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    AuroraBorealis Οχι δεν ειναι . η υποταγη δεν μπορει να ειναι αλα καρτ. Τα hard limits αφορουν καταστασεις που η υπο κρινει οτι θα απειλήσουν ενδεχομενως την ψυχοσωματικη υγεια . Το να πουμε οτι η πολυγαμια του Κ ειναι hard limit ειναι απλα για γελια , ειναι προφανες οτι δεν απειλει την ψυχοσωματικη της υγεια.Το μονο που θα απειλησει ειναι τον εγωισμο της , που ειναι καταλοιπο της προτερας βανιλια ζωης της.
    Υποταγη αλα καρτ βρισκουμε σε κορασιδες που θεωρουν τις 50 αποχρωσεις του γκρι bdsm.
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Τρόπον τινά είναι περιττές και οι συζητήσεις περί ορίων.
    Όρια όποιας θέλει να ονομάζεται υποτακτική είναι μόνα αυτά που ο Κυριαρχικός της ορίζει ως απειλή της ψυχοσωματικης υγειας και κάτι τέτοιο είναι αδιαπραγμάτευτο.
    Σε διαβάζω σωστά ?
     
  5. Elric m

    Elric m Leave No Cross Unturned

    ...Και έτσι μίλησε ο Θεός, όπου Αυτός και μόνο Αυτός κρίνει ποιος είναι Υ και ποιος Κ, και βγάλανε όλοι τον ΣΚΑΣΜΟ. Ακόμα και εγώ ο ίδιος που θεωρούσα τον εαυτό μου κυρίαρχο ( όχι βέβαια διαβάζοντας βιβλία το πως ΠΡΕΠΕΙ να είναι κανείς κυρίαρχος) αλλά ρε παιδί μου καμιά φορά γουστάρω να είμαι από κάτω. Κι αυτό επειδή γουστάρω και με καυλωνει η σύντροφός μου φίλοι μου... Αλλά ΟΧΙ. Όχι όχι όχι. Δεν είμαι. Τέλος.
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Θα αναφερθώ στη ψυχική υγεία της υ και θα πω ότι τα αρχικά όρια μπαίνουν γιατί η ίδια γνωρίζει καλά τον εαυτό της. Αυτό είναι προς τιμήν της, δείχνει χαρακτήρα. Αν στη πορεία ο Κ την γνωρίσει πραγματικά και καλά και κρίνει ότι κάποια όρια μπορούν να σπάσουν χωρις αυτό να κλονισει κάποια βασικά δομικά στοιχεία της και καταφέρει να την "παρασύρει" με ένα καλό αποτέλεσμα τότε έχει καλώς.
     
  7. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Τα ορια της τα θετει η υπο στον Κ ωστε να αποφασίσει αν του κανει και θα την αναλαβει η οχι .Το να τεθει ως οριο η πολυγαμια του Κ ειναι εγωισμος γιατι με κανενα τροπο δεν απειλειται η ψυχοσωαμτικη της υγεια. τα υπολοιπα ειναι political correctness της πλακας.
    Να σου δωσω ενα παραδειγμα : η υπο που εχει φοβια με τις βελονες ειναι λογικο να εχει ως οριο το needle play γιατι μπορει να λιποθυμησει η να την πιασει κριση πανικου σε περιπτωση που της κανει κατι τετοιο ο Κ της και να σπασει και καμμια βελονα μεσα της.
    Το 'οριο΄της πολυγαμιας ειναι απλα απροθυμια να υποταχτει και ως τετοια δεν θα συνιστουσα σε κανενα Κ να αναλαμβανε ενα τετοιο ατομο.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Όλα είναι γνώμες, είναι η αλήθεια και το τι είναι σωστή σχέση K/υ σχετικό.
    Καλό είναι να ακούγονται γνώμες, δεν είναι ανάγκη να υιοθετούνται κιόλας.
    Άσε που βοηθούν πολύ τις περισσότερες φορές να ξέρεις που με ποιον ταιριάζεις και με ποιον όχι. Αυτό δύναται να σε σώσει από πολύ χρόνο.
     
  9. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Μιλούσα στη προκειμένη περισσότερο γενικά για τα όρια όπως για παράδειγμα αυτό που είπες για τις βελόνες.
    Συμφωνώ ότι μια υ δεν μπορεί να πει στον Κ της να μην είναι πολυγαμικος. Επειδή όμως είμαστε ένα σωρό άνθρωποι δεν θα ήταν καλή ιδέα απλά να βρει έναν μονογαμικό Κ και όλα μέλι γάλα; Ρητορική ερώτηση. Δεν χρειάζεται να κοροϊδέψει ούτε τον άλλον ούτε τον εαυτό της αν απλά δεν αντέχει την πολυγαμία. Για να μη χάνεται και χρόνος δηλαδή. Γιατί έχουν και οι υ κριτήρια όταν διαλέγουν Κ, μη τρελαθουμε.
     
    Last edited: 6 Ιουνίου 2017
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αν δει τον κυριαρχικό της με άλλη υπό και λιποθυμήσει, δεν αφορά αυτό την ψυχοσωματική της υγεία ?


    Η εμπειρία μου λέει ότι υπάρχουν καταπληκτικές υποτακτικές που δεν ανέχονται πολυγαμία από την πλευρά του κυριαρχικού.
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Είναι αφελές (στην κομψή εκδοχή του ο χαρακτηρισμός) να κρίνεις επιλογές Κ προσώπων βάσει προσωπικών σου βιωμάτων. Η πολυγαμία δεν πάει πακέτο με το BDSM de facto, αν επιθυμεί να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο σχετίζεσθαι το Κ άτομο είναι στην ευχέρειά του να επιλέξει, ειδάλλως καθοδηγείται από την "κοινή γνώμη", διόλου κυριαρχικό.
     
  12. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Δεν θα διαφωνησω οτι καλο θα ηταν να βρισκουμε ολοι συμβατα ατομα με τα θελω και τις επιθυμιες μας.
    Μονογαμικος Κ θα πει αυτοπεριορισομενος Κ τη στιγμη που το bdsm ως σαδικη λιμπερτινικη φιλοσοφια επεκτεινει την ελευθερια των συμμετεχοντων αυτων στον μεγιστο βαθμο.
    Εν κατακλειδι : καθε λογης συμβατοι Κ και υ καλο θα ηταν να υπαρξουν. Θεωρω οτι η D/s δυναμικη μονογαμικων Κυριαρχων και υ αντιστοιχα ειναι εξαιρετικα περιορισμενη. Αλλωστε στατιστικα η μονογαμια ειναι η εξαιρεση οχι ο κανονας.