Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Πολυγαμία" και bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος daffodil, στις 7 Ιουλίου 2005.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    3000στο πόστ. Πότε στο διάολο πρόλαβα και τα έγραψα;
     
  2. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

    Εχω την εντύπωση οτι κ οι 3 εκδοχές που ανέφερες έχουν την ιδια πηγη/αιτια.. την ανασφάλεια.
    Οι εραστές της αποκλειστικότητας, κόπτονται ως επι τω πλείστων, για την προς αυτούς μονογαμικότητα, κ λιγοτερο για την δική τους προς τους άλλους.


    Όσο κατα περίπτωση εξετάζονται όλα τα υπολοιπα θέματα. Οι εξαιρέσεις παντου κ πάντα υπάρχουν, δεν επικεντρωνόμαστε σ αυτές.
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    Κυρία Μικρά Ψέμματα
    Επειδή είστε ειδική, θέλω να σας απευθύνω μια ερώτηση: Η αγαπημένη μου επιθυμεί, λέει, να προβεί σε μια πολυγαμία. Τί να της συστήσω;
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    Nα προβεί... έχοντας εσας (και) γνώστη/θεατή των πεπραγμένων της..
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    Ευχαριστώ θερμά!
    Θα κάνω την παιδική ψυχούλα μου κοτρώνα....
     
  6. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    (Οι παρακάτω σκέψεις προκύπτουν, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε forum BDSM θεματολογίας).

    Εκτιμώ πως η έκφραση κτητικότητας ενός προς κάποιον άλλο εμφανίζεται πρωτίστως λόγω της προσωπικής ικανοποίησης που απολαμβάνει εκείνος που περιορίζει, όχι λόγω ανασφάλειας. Η ικανξοποίηση αυτή δεν έρχεται λόγω της κάλυχης κάποιας ανασφάλειας. Ειδάλλως, δεν θα μιλούσαμε για "ικανοποίηση", αλλά για "εφησυχασμό".
    Ο εγωισμός μπορεί να είναι ο κινητήριος μοχλός της κτητικότητας. Συνεπώς, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως προκύπτει ο εγωισμός. Η κτητικότητα που παρουσιάζεται από συμπλεγματική συμπεριφορά ανασφάλειας, προερχόμενη από την αυτοαναφορική του θεώρηση ως "ελλειματικός/ή" ή την έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον άλλο δεν είναι κάτι που μπορεί να χαρακτιρίσει συλλίβδην μια τέτοια συμπεριφορά.
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    Συμφωνώ με το
    "η έκφραση κτητικότητας ενός προς κάποιον άλλο εμφανίζεται πρωτίστως λόγω της προσωπικής ικανοποίησης που απολαμβάνει εκείνος που περιορίζει"
    αλλά αυτο δεν ειναι η πηγη... είναι το αποτέλεσμα.. γιατι συμβαινει αυτο.. ψάχνουμε να βρουμε..
    Απο που κ γιατι πηγάζει αυτη η ικανοποίηση..


    οι εγωιστές ειθισται να ειναι κ κτητικοί..

    σε βδσμ επιπεδο κατ εμε πχ .. το τι κάνουν οι υπό όταν δεν τους χρειαζομαι, λιγο έως και καθολου, με ενδιαφέρει.. ο ρόλος τους είναι χρηστικός.. κ μόνο..

    χμμ...
    Εχω την αίσθηση ότι οι μαστερς (περισσότερο από τις μιστρες) αυτεγκλωβίζονται στο ρόλο ενος μικρου θεού, απόρροια ίσως
    α) της δικής τους αντίληψης προς τους ίδιους ή
    β) του καθρεφτίσματος των θέλω της υπό τους..
    οι υπό γυναικες θελουν ενα μικρο ή μεγαλο θεο, ο οποίος γνωριζει τα πάντα, ξέρει να κρίνει, έχει πάντα την σωστή απαντηση, γνωριζει τις ίδιες κ τα ελαττώματα τους, έχει διαθεση (θα διαθέσει κ χρόνο) ώστε να τις "βελτιώσει" (ειχαμε ενα πρόβλημα παλιοτερα μ αυτη την λέξη) ο οποίος θα ασχοληθεί μαζί τους κουβαλώντας όχι μονο το άγχος του οργασμου τους κατα ντριμ.. αλλα θέτοντας τες επίκεντρο της προσοχής του..
    είναι ένας όμορφος τρόπος να αποκτάς την απολυτη προσοχή του άλλου.. ασχολήσου μαζί μου θεε μου κ εγω θα συνεχισω να σε λατρευω πέφτω κ φιλώ τα ποδια σου εγω η ταπεινη κ ανάξια δούλη σου...

    ευκολο να πεισεις καποιον για το ποσο θεος ειναι, ειδικά αν αυτός ειναι άντρας
    (συνταγή δοσμένη από μάνα σε κόρη ανα τους αιώνες) ..

    Ο δε ρόλος όμορφος, υπέροχη αίσθηση να σε θωρούν έτσι..
    αντιλαμβάνομαι ότι κανεις δεν θα ήθελε να χάσει αυτη την θέση κ φυσικά να μη δοθει σε άλλον, έτσι ο περιορισμός (βδσμ+βανιλα) (πιάνει παντου).. έρχεται ασυνείδητα αλλά τόσο φυσικά, εσύ.. εδώ!!!.. Εμενα θα λατρεύεις..
    Αναρωτιέμαι αν κ εγω δεν έκανα τελικα το ίδιο.. στην θέση τους..  

    Τόσο απλα..


    Σχετικα με συμπλεγματικές συμπεριφορές ανασφάλειας προερχόμενες από αυτοαναφορικές θεωρήσεις.. τι να σου πω.. ιδεά δεν εχω..


    ΥΓ:Υπάρχουν κ οι φωτεινές εξαιρέσεις.. δεν μιλώ γι αυτες..

    ΥΓ2: χμμ..
    Μαλλον θα τα ακουσω απο παντου.. υπο φεμ.. μαστερς .. ψυ..
    Παρακαλώ ψυχραιμοι να είμαστε..  


     
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: "Πολυγαμία" και bdsm


    Μάλλον οι υπό τους εγκλωβίζουν στο ρόλο αυτό. Ο Μάστερ πρέπει να κάνει ότι μπορεί (τι να πρωτοκάνει κι αυτός ο δόλιος) να απεγκλωβιστεί από τον ρόλο αυτό. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου απολαυστικό να σε ντύνουν με το ζόρι Παντοδύναμο Θεό οι κάθε λογής ανασφαλείς πικραμένοι που δεν μπορούν να ζήσουν τη ζωούλα τους όπως αυτοί γουστάρουν και ψάχνουν κάποιον να τους φορτωθεί. Εννοώ ότι μία σχέση δεν μπορεί να βασίζεται σε ψεύτικους εαυτούς. Όπως ο Κύριός μου είναι ένας απλός άνθρωπος με τα προβλήματά του, με τις αδυναμίες του (που ξέρει να χειρίζεται, άλλοτε καλά και άλλοτε λιγότερο καλά) έτσι κι εγώ είμαι ένα άτομο με ελαττώματα και αδυναμίες και θέλω να με δέχονται όπως είμαι. Με δέχεται, τον δέχομαι, πάμε παρακάτω αν ταιριάζουν τα χνώτα μας. Αν όχι, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

    Πολύ σωστά τα λες. Αυτό θέλουν. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως πράγματι γνωρίζει τα ελαττώματα της υπό του, όπως ίσως και μια υπό γνωρίζει τα ελαττώματα του Μάστερ της (αυτά που θεωρεί αυτή ελαττώματα, όπως και αυτός θεωρεί ελαττώματα κάποια από τα δικά της ιδιοχαρακτηριστικά). Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν πολύ, αλλά μπορούν τουλάχιστον να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα μέσα από μία τέτοια σχέση. Και η αυτογνωσία είναι καλός σύμβουλος της αυτοβελτίωσης.

    Αφιερώνεις Mikra_Psemata!!! 

    Τι σαχλαμπούχλες Θεέ μου. Πραγματικά ελπίζω κανένας άνθρωπος να μην φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Έχω κάτι εντελώς διαφορετικό στο νου μου για το πότε ένας άνθρωπος δικαιούται να λέγεται άνθρωπος (και όχι ζωντόβολο). Τώρα αν γαυγίσω λίγο θα παρεξηγηθώ άραγε; 

    Ναι, και μάλιστα μπορείς να τελειοποιήσεις την συνταγή.

    Ένας ψιλοχαζούλης άνθρωπος, ναι, θα γούσταρε. Ένας ευφυής Κυρίαρχος, όχι. Νομίζω θα μπορούσε ίσως και να ξεράσει με την απίστευτη βλακεία αυτής της ψεύτικης λατρείας.

    Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα της αποκλειστικότητας, μετά από αυτό το μικρό ιντερλούδιο, νομίζω ότι η κάθε σχέση είναι διαφορετική. Αν δηλαδή τα μέλη της σχέσης συμφωνούν να έχουν μία ανοιχτή σχέση, no problem. Αν μιλούμε για BDSM σχέση, ο Κυρίαρχος ορίζει και η υπό αποδέχεται ή την κοπανάει. Τώρα γιατί κάποιος Κυρίαρχος να θέλει αποκλειστικότητα στο σώμα της υπό του, αυτό είναι δικό του θέμα και πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο κάθε Κυρίαρχος είναι διαφορετικός, όπως και η κάθε υπό.

    Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορεί μία υπό να αναγνωρίζει πάνω από έναν Κυρίαρχο. Δεν γίνεται, ούτε πρακτικά, ούτε λογικά, ούτε συναισθηματικά. Σεξ όμως, μπορεί ανετότατα να κάνει με πολλούς, εφόσον το πλαίσιο της σχέσης της το επιτρέπει. Ίσως να της επιβληθεί κιόλας σε κάποια φάση.
     
  9. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

    Αυτό αν δεν το έλεγες κάποια στιγμή θα στο ρώταγα. Είχα μείνει με την απορία από ένα άλλο σου ποστ.
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

    Η μονογαμία είναι διαστροφή. Απο το 2006 σας το λεμε.
     
  11. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    Ε, βέβαια, όχι μονογαμία. Πρέπει και λιγοκατουρία.

     

    Dream
     
  12. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

    Μεγαλύτερη διαστροφή είναι να επιβάλλεται εκ του ''Ελέω Θεού'' Κυρίαρχο και η μεγίστη, να εφαρμόζεται ως απόδειξη λατρεμένης αφοσίωσης, ξεπερνώντας σε οίστρο και τους πιο σκληροπυρηνικούς ''βανίλιες''!
     
    Last edited: 19 Απριλίου 2008