Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Πολυγαμία" και bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος daffodil, στις 7 Ιουλίου 2005.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

    Η μονογαμία δεν είναι διαστροφή. Δεν υπάρχουν τόσον αποτρόπαιες διαστροφές. Εναι κάτι πολύ πιό επικίνδυνο και αηδιαστικό: Θεολογικός 'κανόνας' με οικονομικό περιεχόμενο (συμβόλαια σχέσης, γάμοι και τα ρέστα).
    Απόδειξη αληθινού έρωτα με ένα μόνο πρόσωπο είναι η ταυτόχρονη αχαλίνωτη έξαρση των πολυγαμικών δραστηριοτήτων. Είσαι τόσο ευτυχής ώστε επιθυμείς να σκορπίσεις χαρά ολόγυρα σου. Λάμπεις και φωτοδοτείς τ' ανήλιαγα σκέλη όσων αναξιοπαθούντων μονογαμικών σε περιστοιχίζουν. Ένα μόνο όριο: να μη λησμονείς να γαμείς και το πρόσωπο που έχεις παράφορα ερωτευτεί.
     
  2. loreato

    loreato Regular Member

    Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

    Η μονογαμία είναι υπεύθυνη για νευρώσεις και ψυχώσεις. Κι ακόμη περισσότερο όταν στη βάση της μονογαμίας επιτρέπεις να απωθούνται οι επιθυμίες σου ή όταν καταρρέοντας η μονογαμία (γιατί σε κερατώνει ο/η σύντροφος) γκρεμίζεται ολόκληρος ο κόσμος σου με τις αξίες του.
    Πολυγαμία, ως αυθεντική, αλλά και έντιμη και πάνω απ' όλα υγιής εκδήλωση ζωής!
    Είμαι μαζί σου και μ' αρέσει και σε θέλω. Αυτό δεν δίνει σε κανέναν μας το δικαίωμα να θεωρούμε τον άλλον κτήμα μας. Αντικείμενο στο ερωτικό παιχνίδι, ναι! Αντικείμενο στη ζωή, σε καμιά περίπτωση. Ακόλαστοι είμαστε, διεστραμμένοι με πάθη και τόλμη να υλοποιούμε φαντασιώσεις. Όχι όμως και θλιβερά φοβικά ανθρωπάκια του στυλ, "αχ, που νά ναι τώρα η αγάπη μου;" Και δός του αγωνία μην ξενογαμιέται!...
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

     
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    Αμφισβητώ πόσο μάστερ είναι κάποιος που αυτο -εγκλωβίζεται από οτιδήποτε. Wannabe Master ίσως.
    Δεν κολλώ στους ορισμούς μόνο από καθαρό ψυχαναγκασμό. Επιμένω σ΄αυτούς γιατί από μόνοι τους είναι σε θεση να ξεκαθαρίσουν πολλά.
    Το ίδιο ισχύει για τις υπο που αναφέρεις ή τις κρυφουπό που το παίζουν τσαμπουκαλεμένες αντιδραστικές με απώτερο σκοπό και στόχο να προκαλέσουν επιτέλους Κάποιον να τους χώσει το χαστούκι (ανάμεσα σε άλλα που θα τους χώσει). 

    ΔΕΝ είναι υποτακτικότητα να επιθυμείς όλα όσα περιγράφεις. Υποτακτικότητα εφόσων έχει γίνει κατανοητή από αυτόν που κουβαλά, είναι μια ανάγκη που δεν χρειάζεται πουτανιές ή υποκρισίες ή υποχθόνια παιγνιδάκια για να εκφραστεί. Είναι τόσο ποθητή και διεγερτική όταν είναι αυθεντική που δεν τα χρειάζεται όλα αυτά. Αν βέβαια δεν είναι και είναι απλά μια ακόμη μέθοδος να "κουκουλώσουν" κάποιες κάποιο τότε υποθέτω κάθε μέσο θα χρησιμποιηθεί για χάρη επίτευξης στόχου. Απλά αυτός ο στόχος δεν είναι να υποταχθούν.

    Αν έψαχνα Θεό θα γινόμουν καλογριά.

    Αν Έψαχνε κάποια που να Τον Θεωρεί Θεό θα έψαχνε κάποια με πολύ περιορισμένη αντίληψη που να είναι ανίκανη να Τον "δει", κάτι που εγώ δεν είμαι και εξ όσων βλέπω και κρίνω ούτε οι περισσότερες σκλάβες - υπό εκπαίδευση ή όχι- είναι.

    Το ότι θέλω κάποιο που να "βλέπει" ποια είμαι και να κατανοεί αυτό που είμαι δεν πηγάζει από την υποτακτική μου φύση, αλλά από την ανθρώπινη μου φύση.

    Αν μπορείς να πείσεις πραγματικά κάποιο πως είναι Θεός μάλλον πρόκειται περί παθολογικής περίπτωσης. 

    Το να γενικεύουμε λέγοντας είναι εύκολο να πείσεις όλους τους άντρες για οτιδήποτε, είναι ανάλογο με το να λέμε πως όλοι οι άντρες που μας απόρριψαν είναι γουρούνια και όλες οι γυναίκες που δεν μας έκατσαν ανοργασμικές σκύλες.

    Το να εκτιμάς όλα τα θετικά Του και να αποδέχεσαι τα αρνητικά Του και να Τον αγαπας συνολικά είναι δύσκολο αλλά κατορθωτό.

    Το αν μερικές γυναίκες είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να εστιάζουν στα θετικά των αντρών (αντί να προσπαθούν να τους ευνουχίσουν) και να είναι ευγνομωνούσες γι αυτά και το εκφράζουν δεν είναι ένα και το αυτό με τις κατεργαριές και τις υποκρισίες των διαφόρων κόρων ανά τους αιώνες με το toping from bottom που έκαναν.

    Οι θετικές ταμπέλες βοηθούν αναμφισβήτητα, αλλά βοηθούν πραγματικά αν πιστεύεις σ αυτές και δεν προσπαθείς απλά να τις χρησιμοποιήσεις για να περάσεις κάποια κρυμμένα προγράμματα για προσωπικό συμφέρον.
    Αν Του λέω πως είναι Υπέροχος δεν το λέω για να πετύχω κάτι αλλά επειδή το πιστεύω, Αν αυτό Τον κάνει να επιθυμεί να γίνεται ο ίδιος πιο Υπέροχος με την κάθε μέρα που περνάει είναι εντελώς άσχετο και αφορά μόνον Αυτόν.

    Αν ασχολείται μαζί μου το κάνει γιατί το έχω κερδίσει, γιατί το αξίζω και όχι γιατί Τον θεοποιώ με αντάλλαγμα να μου δώσει σημασία.
    Αν δεν το αξίζω απλά δεν θα ασχοληθεί.
    Αν κέρδιζα την σημασία Του με κάτι που δεν είμαι εγώ- είτε είναι συμπεριφορές είτε κολπάκια- τι αξία θα είχε τέτοιου είδους σημασία?

    Και αν βασικός μου στόχος και ανάγκη ήταν η μέγιστη σημασία από τους άντρες, δεν υπαρχουν πολύ πιο εύκολοι δρόμοι, τρόποι και στάσεις που θα μπορούσα να κρατήσω και να έχω κάποιους να με τρέχουν από πίσω έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε μου καπρίτσιο ? (- μέχρι να χύσουν και να με απομυθοποιήσουν οι περισσότεροι, αλλά άσχετο). Θα είχα πολύ περισσότερη σημασία - απλα δεν θα την είχα για αυτό που είμαι, δεν θα την κέρδιζα γιατί είμαι αξιόλογη σαν γυναίκα είτε υπο είτε Ανω, αλλά γιατί είμαι πανούργα και υποκρίτρια.

    'Οταν λες αναγνωρίζει, εννοείς να αναγνωρίζει πως Κάποιος εκτός Του Κυρίου της είναι Κυρίαρχος ή να υποτάσσεται και σε Άλλο πέραν Του Κυρίου της?

    Αν Ο Κύριος μου επιθυμεί να είμαι πολυγαμική, μονογαμική, ή αγάμητη είναι αναφαίρετο δικαίωμα Του.
    Δεν μου Επιβάλλει τίποτα υποτάσσομαι και υπακούω επειδή αυτό ΕΓΩ επιθυμώ. Όχι επειδή εκφράζω με αυτό τρόπο την λατρεία μου, αλλα γιατί αυτό χρειάζομαι για να καυλώσω. Και το χρειάζομαι πολύ περισσότερο από το να έχω 10 διαφορετικούς επιβήτορες να με πηδάνε. Αν αυτό ήθελα απλά θα έμενα βανιλλα. Να το πω κι αλλιώς. Τώρα μπορώ να απολαύσω τους 10 απόλυτα, ακριβώς επειδή δυιλίζεται μέσα από Τον Κύριο μου. Αν δεν Επιθυμούσε και το έκανα δεν θα μπορούσα να το απολαυσω περισσότερο από ότι κάποιος που λατρευει τη σοκολάτα τρώει διαιτητικά υποκατάστατα τους με γεύση αχύρου. Προτιμώ να τρώω την αυθεντική σοκολάτα ή να μην τρώω καθόλου από το να τρώω άχυρα. Τόσο απλά.
    Θεωρώ αστείες τις όποιες προσπάθειες γίνονται να δημιουργηθούν εξισώσεις του τύπου Κυρίαρχος = Σατράπης. 
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

    (Και μετά μου λένε πως η ψυχαναλυτική μέθοδος δεν είναι μέθοδος ερμηνείας, κατανόησης και εμπειρίας αλλά προσπάθεια επιθετικής διείσδυσης. Άσχετο ακούγεται αλλά πίσω απ' τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης.)

    Η μονογαμία (μαζί με τον βιοπορισμό και ενδεχομένως προβλήματα υγείας) είναι από τα σοβαρότερα ζητήματα που ταλανίζουν περιοδικά αλλά στο διηνεκές τη ζωή των ανθρώπων, απ’ όποια πλευρά κι αν το βλέπουν. Αν εξαιρέσουμε όσους είναι ανίκανοι να εμπλακούν σε σχέσεις (ψυχική συσχέτιση εννοώ και όχι το «θέλεις να τα φτιάξουμε?») οι υπόλοιποι έχουν αντιμετωπίσει κρίσεις και έχουν ταλαιπωρηθεί με το ζήτημα. Μιλώντας για άντρες, η εξ αρχής καθαρότατη δήλωση πολυγαμικότητας, δεν τους σώζει. Δεν έχω συναντήσει γυναίκα που να με θέλει και να μην εχει γράψει στα παλιά της τα παπούτσια αυτές τις δηλώσεις μου. Αργά ή γρήγορα αρχίζουν τα όργανα και η ταλαιπωρία μέχρι να έρθει η επόμενη.

    Ίσως θα πρέπει να μπει ανώτατο όριο στον αριθμό ερωτικών συνευρέσεων και επικοινωνίας με την ιδία γυναίκα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

    Το BDSM ισχυρίζεται πως υπερβαίνει το ζήτημα με την παραχώρηση της εξουσίας και συνεπώς την αποποίηση κάθε «απαίτησης», «θέλω» και «μονογαμικών βλέψεων» του υποτακτικού μέρους. Δεν αμφισβητώ μεμονωμένες περιπτώσεις, όπως δεν αμφισβητώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ζουν το πολυερωτικό μοντέλο. Όμως αρκεί μια ματιά στα πόστς και τα threads υποτακτικών τε και κυριάρχων για να καταλάβει κανείς πως, στη γενικότητα, όλες αυτές οι δηλώσεις και θέσεις είναι, στην καλύτερη περίπτωση, παπαγαλισμοί άνευ αξίας. Η μονογαμία ειναι κοινωνικο-ηθικο-ψυχολογική σταθερά της κοινωνίας δηλαδή είναι βαθύτατα ριζωμένη, ακλόνητη και εμφανέστατη κάθε στιγμή, με μια τεράστια βιβλιογραφία λογοτεχνική και μη, φιλμογραφία κοκ πίσω της. Οι ξενογαμούντες στα κρυφά δεν αμφισβητούν την «αξία» της μονογαμίας. Αντίθετα τη δέχονται και την ενισχύουν λειτουρώντας παραβατικά. Τα ξενοδοχεία - γαμηστρωνες είναι, κατ’ αυτή την έννοια, ναοί της μονογαμίας.

    Το BDSM, στη γενικότητά του πάλι, είναι βίτσιο που περνάει φάσεις παροξυσμού, εκτόνωσης και ύφεσης. Δεν έχει το τεράστιο υπόβαθρο της μονογαμικής αντίληψης ώστε να υπερισχύσει από μόνο του, παρά μόνο παροδικά, στις φάσεις έξαρσης του βίτσιου. Η πολυγαμία είναι σοβαρή άσκηση που χρειάζεται λογική επεξεργασία αφ’ ενός και κυρίως ψυχολογική αποδοχή και εμπέδωση. Όσο κάποιος δικαιολογεί τη ζήλεια του ως φυσιολογική αντίδραση και όχι ως σοβαρό πρόβλημά του, δεν έχει ελπίδα.
     
    Last edited: 19 Απριλίου 2008
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    Επιθυμώ που Επιθυμει λοιπον. Και για να το αντέξω, το ονοματίζω "απόλαυση, δια μέσου". Δεν απολαμβάνω δηλαδή αφεαυτου, αλλά απολαμβάνω μόνο όταν απολαμβάνει, ή μένω ανενεργή όταν εκείνος κρίνει πως αυτό επιθυμει και αυτόματα η επιθυμια του γινεται και δική μου.

    Σαν ένα βιολί λοιπόν. Ας ελπίσουμε πως θα έχει στοιχειώδεις γνώσεις μουσικής και στο τέλος θα βγει καμιά μελωδία κι όχι γρατζουνίσματα σα να πατάς την ουρά της γάτας.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    lara[E-p], εννοώ φυσικά ότι δεν μπορεί να υποτάσσεται σε πολλούς, εκτός αν τους πουλάει μπαλαμούτι.

    Επίσης, ως απάντηση στο ποστ σου, θα ήθελα να προσθέσω ότι οι στόχοι του κάθε Κυρίαρχου είναι διαφορετικοί, ο Κυρίαρχος δεν αυτο-εγκλωβίζεται σε ανύπαρκτες επιταγές του ορθού BDSM μοντέλου, και επομένως, όσον αφορά τον τύπο της υπό που ο ίδιος προτιμάει, την ιδιοσυγκρασία της, την συμπεριφορά της και τον τρόπο με τον οποίο αυτή θα εκφράσει την αγάπη της προς αυτόν, the sky is the limit.
     
  8. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

    Πέντε τη δεκαετία, σε περιπτώσεις φρενήρους πάθους.
     
    Last edited by a moderator: 29 Απριλίου 2008
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

    Κόψε κάτι μεγάλε, για πάθος μιλάμε, όχι για ένα γαμησάκι της σειράς. 

    Φυσικά είμαστε όντα καταδικασμένα στην μετριότητα του τείνειν, από ότι φαίνεται. Η μηδενική τιμή των συνευρέσεων και επικοινωνίας δεν θα έφτανε το φρενήρες πάθος σην μέγιστη δυνατή τιμή του, αλλά σε ένα ηχηρό Άι σιχτίρ. Methinks. 
     
    Last edited by a moderator: 29 Απριλίου 2008
  10. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

    Και η κατάληξη ενός φρενήρους πάθους είναι συχνά ενα ηχηρότατο "'Αι σιχτιρ κι εσυ και οι μονογαμίες σου".
     
    Last edited: 19 Απριλίου 2008
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Πολυγαμία" και bdsm

    Ίσως, στο βάθος, ν' ακούσω το αϊσιχτίρι περιμένω...
    Αρχή του επιτυχούς χωρισμού: αναγνωρίζεις με συντριβή ότι ο άλλος έχει σε όλα δίκιο και καλώς σε αποπέμπει. Ύστερα την κοπανάς ταχύτατα (μπας και σε συγχωρέσει), πνιγμένος από τύψεις...Δεν ξαναγυρνάς, για να μην τον βλάψεις περισσότερο.

    Έχω γνωρίσει άνδρες που υπήρξαν μονογαμικοί κατ' επανάληψη, με πολλές γυναίκες διαδοχικώς, στο διάστημα μιας ολόκληρης ημέρας.
     
    Last edited: 19 Απριλίου 2008
  12. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    Προσωπικά, επειδή και με τη μονογαμία και με την πολυγαμία τα πάω καλά, έχω να πω το εξής:
    Κατά βάση είμαι πολυγαμική επειδή μ'αρέσει η ποικιλία ΚΑΙ επειδή βαριέμαι εύκολα.
    Μονογαμική έχω υπάρξει όταν ερωτεύτηκα πραγματικά, και ειλικρινά από μόνη μου δεν είχα μάτια για κανέναν άλλο. Δεν ήταν κάτι που το προκάλεσα, απλώς συνέβη.
    Αυτά περί των αυθορμήτων. Σε άλλες περιπτώσεις γίνεται εξαρχής ένα καλό deal και μπαίνει ο ένας τροχονόμος στο βρακί του άλλου. Συμφωνημένα πράγματα.