Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πορτοκαλί, ίσως ξεθωριασμένο κόκκινο, λίγο πριν την πρόσκρουση...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 13 Αυγούστου 2015.

1. Θεϊκό λάθος!

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν και μέσα από την πλάκα, μπορούμε να πούμε και κάτι σωστό ( εσείς που την ξεκινήσατε όχι εγώ...Εγώ δεν έχω χιούμορ χαχαχα )...  
    Δεν "χαλάει" καθόλου...  

Last edited: 14 Αυγούστου 2015
  3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

a) αυτοί που το γουστάρουν, δλδ παίζουν χωρίς φόβο, το ευχαριστιούνται και παίρνουν τα ρίσκα τους...
    b) αυτοί που το ντιλάρουν, το διαπραγματεύονται μέχρι να ξενερώσουν.
    c) και αυτοί που περιμένουν το θαύμα, δύσκολα τα πράγματα εδώ, παραμονεύει ο ''Θάνατος''  

4. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Η αίσθηση - έστω και για κλάσματα του δευτερολέπτου - του αβέβαιου, αδιόρατου, ενδεχόμενου παραμονεύοντος κινδύνου, πάντα ασκεί γοητεία περισσότερο κι όχι τρόμο .... ίσως και να προκαλεί ιδιαίτερη ερωτική διέγερση θα έλεγα ....
    Τουλάχσιστον μια απλά ευχάριστη αίσθηση όπως το :
    Να περνάω με πορτοκαλί Αύγουστο μήνα και, ύστερα από λίγο, να βλέπω από τον καθρέφτη εντελώς άδεια τη λεωφόρο πίσω μου. (Μόνο λίγα λεπτά ευτυχίας…)