Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποσες φορες εχετε αυνανιστει σε μια μερα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος slaveformistress, στις 16 Νοεμβρίου 2008.

1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποσες φορες εχετε αυνανιστει σε μια μερα?

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. llazouli

llazouli Contributor

Τυχεράκια,...πάρε χαρτί και μολύβι και κράτα λογαριασμό, τι θα πάθαινες:

Α΄ κιτρινίζουσι,

Β΄ αδυνατεί ο στόμαχός των και να χωνεύσουν δεν ημπορούν,

Γ΄ ασθενεί η όρασις των οφθαλμών τους,

Δ΄ χάνουσι την φωνήν,

Ε΄ χάνουσι την ευφυΐαν και οξύτητα του νοός,

ΣΤ΄ χάνουσι την μνήμην,

Ζ΄ χάνουσι τον ύπνον, με κάποια ταραχώδη ενύπνια,

Η΄ τρέμει το σώμα των,

Θ΄ χάνουσιν όλην την ανδρείαν του σώματος και της ψυχής και γίνουνται άνανδροι ωσάν γυναίκες,

Ι΄ ακολουθεί εις αυτούς η αποπληξία, ήτοι ο ταμπλάς,

ΙΑ΄ ακολουθεί εις αυτούς συχνάκις η καθ' ύπνους ρεύσις, πολλάκις δε και όταν είναι έξυπνοι διά το πολύ άνοιγμα των σπερματικών τους πόρων, και

ΙΒ΄ τέλος πάντων γηράσκουσιν ογλίγωρα και αποθνήσκουσι κακώς.

-ΠΗΔΑΛΙΟΝ-Περί μαλακίας, αρσενοκοιτίας, μοιχείας, αιμομιξίας & πορνείας, Εκδόσεις: Περίπλους

Ως προς τις επιπτώσεις στα θήλεα, ουδεμία μνεία, ούτως ώστε νομιμοποιούμεθα να μαλακιζόμαστε ολημερίς και ολονυχτίς και η χάρις του Κυρίου μεθ ημών  

Last edited: 4 Μαϊου 2009
  3. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Βρε λες να μην κατέρρευσε ο Aldur και να του ήρθε κανένας ταμπλάς και να στράβωσε το στόμα του; Ας τον πάρει κάποιος τηλέφωνο να κοιταχτεί στον καθρέφτη....

4. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Ποσες φορες εχετε αυνανιστει σε μια μερα?

Μην ανησυχείς, τον πήρα εγώ. Μου μίλησε όπως πάντα (τελείως ασυνάρτητα), οπότε πρέπει να είναι εντελώς καλά...

5. cider

cider Kitchen master

Ε, τώρα, δεν γίνεται να μην τα πιάσουμε ένα-ένα. Έχουμε και λέμε:

Ναι, είμαι λίγο ωχρός τελευταία.

Α, όλα κι όλα, χλαπακώνω κανονικότατα, χωνεύω εξαιρετικά!

Φτου, γμτ, κι έλεγα γιατί μου ανέβηκε η μυωπία στα 32 και μετά ξανά στα 34, και φοράω πατομπούκαλα. Βρε, τι μαθαίνει κανείς!

FIGARO, FIGARO, FIGARO (μπα, μια χαρά είναι).

Τώρα, τι πρέπει να καταλάβω απ' αυτό;

Μπα, αυτό το ήξερα, και γι' αυτό μαλακίζομαι σαν τρελός, αλλά πού; Αποτέλεσμα μηδέν, τα θυμάμαι όλα.

Α, όλα κι όλα, μια μαλακία προ βραδινής κατακλίσεως είναι άλφα-άλφα ηρεμηστικό.

Και γω νόμιζα ότι ήταν κατάλοιπο της κίνησης του χεριού, που μεταδιδόταν στο υπόλοιπο σώμα

Δηλαδή η ανδρεία εκβάλλεται από τον οργανισμό μαζί με το σπέρμα;

1-2-3, γράφω ακόμα, οκέι, εντάξει τη σκαπουλάραμε.

Ε, ΟΧΙ! Αν για κάτι πραγματικά ευθύνεται η μαλακία είναι ότι κόβει την καθ' ύπνους ρεύσιν! Μια ονειρωξούλα, βρε παιδιά!

Εδώ τώρα με κάρφωσε στον τοίχο ο συγγραφεύς! Λοιπόν, παίδες και κορασίδες, το αποφάσισα: κάθε χρόνο θα σας δίνω από δώθε λογαριασμό αν ζω. Αν αποθνήσκω, και μάλιστα κακώς, θα το μάθετε μέσω σεάνς (οι πολύ τολμηροί).

6. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

ποιο απο τα 2 κεφάλια;

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Aν και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, λογικά το πάνω κεφάλι 

8. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

ηταν ρητορικη η ερώτηση....

9. Ourolagnos

Ourolagnos Regular Member

Ήταν στην εφηβεία και ήταν τόσες πολλές φορές που μετά για κανένα διήμερο είχε πρηστεί το καβλί μου σε σημείο που νόμιζα ότι του είχα κάνει ζημιά...

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Έτσι, μην λησμονούμε και το εκατέρωθεν παίξιμο  

11. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Χαχαχα ενδιαφέρον θέμα,
    θα το κάνω πιο πικάντικο.
    Όσοι σχολίασαν κι όσοι θα σχολιάσουν μελλοντικά να προσθέσουν αν έχουν δοκιμάσει περίεργους τρόπους αυνανισμού και ποιοι ήταν αυτοί 

12. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Δεν κρατώ λογαριασμό.