Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποσο απελευθερωμενοι νιωθουμε....?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 25 Μαϊου 2008.

1. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Ποσο απελευθερωμενοι νιωθουμε....?

Άριστο το παράδειγμα, περιττή η διόρθωση. 'Έποψη' είναι ορθό: εποπτεύω, εποπτεία, επόπτης κλπ.

2. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Είχα την εντύπωση πως έποψη είναι η οπτική γωνία, το standpoint κάποιου. Είναι ο "χώρος" από τον οποίο εποπτεύει, όχι η ίδια η πράξη.

3. Re: Απάντηση: Ποσο απελευθερωμενοι νιωθουμε....?

Οχι ρε γαμωτο....κι' ειχα μια χαρα......

4. Dolmance

Απάντηση: Re: Ποσο απελευθερωμενοι νιωθουμε....?

Σωστό. Όταν λέμε 'υπό την έποψη' ή 'από την έποψη' α ή β, εννοούμε από την οπτική γωνία α ή β.

5. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Re: Ποσο απελευθερωμενοι νιωθουμε....?

Κατά πόσο θα βοηθούσε να βγούμε "από την έποψη" άραγε; Και σε ποιο βαθμό είναι αυτό δυνατό; Νομίζω πως είναι κάτι που σε απασχολεί ιδαίτερα, γι αυτό ρωτάω.

Πιστεύω πως είμαι εντός θέματος.

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

το θεμα του νηματος ετσι οπως το θετεις ΜαστερΠερρι , αφηνει ανοιχτα παραθυρα για το τι εννοει ο καθενας "απελευθερωση" . Αν και σαφως μιλας για ΒΔΣΜ γουστα , νομιζω οτι η αισθηση ελευθεριας σε σχεση με την κοινωνικη εικονα και οχι ηθικη .. αλλα και τους κανονες ευγενιας , ειναι μοναχα μια μπιλια , που παλινδρομει μεσα στο φλιπερ του χαρακτηρα μας και των στοχων που θετουμε καθε φορα ... τρανο παραδειγμα η απελευθερωση στο πρωτο ραντεβου οπου ολα θελουμε να δειχνουν αψογα ... και η συνυπαρξη μετα απο 3 χρονια οπου η κλανια θα βγει και θα ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο , αντε ... σε πολυ εξτριμ ευγενιες να πεις και ενα "ουπς" ... Ετσι λοιπον μια σωστη ερωτηση (κατα την δικη μου αντιληψη) θα ηταν "ποσο απελευθερωμενοι νιωθουμε σε σχεση με τους στοχους μας "

7. darkbluemoon

darkbluemoon New Member

Πιο πολύ εχει να κάνει με την ντροπή που νιώθουμε μερικοί.. Οχι οτι είναι κάτι ντροπιαστικό αλλά γιατί έτσι το βλέπουν οι άλλοι.. (που μπορεί και αυτοί να ανήκουν στην ίδια κοινότητα)
    Αυτο ειναι δυστυχώς που μας έχει φάει ανα τον κόσμο.. Κρυβόμαστε (μαζί και εγώ) όλοι πίσω απο το δαχτυλάκι μας .. Και μήν πούμε ότι φταίει πάλι αυτή η ρημάδα η κοινωνία γιατί η κοινωνία είμαστε όοοοολοι εμείς.//

8. Dolmance

Απάντηση: Ποσο απελευθερωμενοι νιωθουμε....?

Όποιος μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του να κάνει εξέταση για AIDS. Τόση αδυναμία δεν είναι φυσιολογική.

9. darkbluemoon

darkbluemoon New Member

μπορει να ειναι .. αν είσαι ψύλλος.. η αν νομίζεις οτι είσαι..

10. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Ποσο απελευθερωμενοι νιωθουμε....?

Αγαπητη μου Syrah αυτο τα λεει ολα.

Σωστη παρατηρηση isnogood.

Last edited: 31 Μαϊου 2008
  11. stratos83

stratos83 Regular Member

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά ελευθερία, επειδή η ελευθερία προϋποθέτει ανάληψη ευθύνης, και οι περισσότεροι άνθρωποι τρέμουν την ανάληψη ευθύνης.

Ζίγκμουντ Φρόυντ, 1856-1939, Αυστριακός ψυχίατρος

12. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Ωραίο νήμα χτυπάει την ουσία.
    Και είναι κάτι που το αναμοχλευω μέρες τώρα στο κεφάλι μου παρασκηνιακά...
    Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ απελευθερωμένη νιώθω.
    Πιστεύω ότι η ενοχή/ντροπή είναι συνδεδεμένες με το κατα ποσο νιώθουμε και αφήνουμε εαυτόν ελεύθερο να απολαύσει τη ζωή και το bdsm.