Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποτε , Που , Πως με ποιον χασατε την Παρθενια σας ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος thief, στις 25 Ιουλίου 2015.

1. Anel

Anel Regular Member

Έκανα σεξ πρώτη φορά λίγες μέρες πριν κλείσω τα 17. Ήμουν τόσο έτοιμη που παραμονή Χριστουγέννων τον τράβηξα σε ένα πάρκο κ απαιτησα να με γαμησει αλλιώς θα τον χώριζα. Με έβαλε να σκύψω σε ένα παγκάκι. .. κατάφερα κ είχα οργασμό παρόλο που πονουσα... Τώρα που το σκέφτομαι ίσως επειδή πονούσα.... Υπέροχη εμπειρία.την θυμάμαι ακόμα με χαρά

2. Maelstrom

Maelstrom Regular Member

Στα 18 πρώτη φορά ταξίδι μόνος με κτελ, 7 ώρες για Αθήνα. Δίπλα συνομήλικη, ξεκινάμε με "καλημέρα σας" και οι δυο τελευταίες ώρες ήταν γλωσσόφιλα και χούφτωμα.
    Βρεθήκαμε δυο μέρες μετά για ποτό, εγώ ταύρος αδάμαστος και καταλήγουμε στο διαμέρισμα.
    Τζίφος! Δεν μου σηκώνονταν με τίποτα απ το άγχος.
    Ευτυχώς ήταν ψύχραιμη και ανέλαβε πρωτοβουλία να σώσει την κατάσταση. Να 'ναι καλά η κοπέλα δεν κατάλαβα απο που μου ήρθε. Τελικά προέκυψε το μοιραίο, απ ότι ισχυρίζεται.
    Μετά ήμουν και περήφανος τρομάρα μου.

3. annageo

annageo New Member

Στην πραγματικοτητα την εχασα ...μονη μου ....στην σχολη μπαλετου απο τα πολλα σπαγκατα στα 12-13 και πιστεψα οτι ο πονος που ενοιωσα μεσα μου και οι σταγονες αιματος ηταν η αρχη της περιοδου που ανεμενα λογω ηλικιας ...... και παρολο που η περιοδος τελικα ηρθε εναν χρονο μετα απο αυτο το συμβαν εγω παρεμενα πεισμενη οτι ηταν η περιοδος που μαλλον ειπε να ερθει και το μετανοιωσε για λιγο καιρο ( αχαχαχαχχαχα)

Αργοτερα στα 18 στην πρωτη μου επαφη με αντρα ( αυτος 27 ) εγω να ειμαι στα ουρανια , δεν πονεσα , ηταν απιστευτα ομορφη η εμπειρια και η αισθηση κι εγω σχεδον ειχα και οργασμο ...και κατενθουσιασμενη που εχω ανακαλυψει τον παραδεισο επι γης το επομενο πρωι παω τραλαλα στην καφετερια να συναντησω το αγορι μου .....
    Εκει με περιμενε το αγορι μου καπως αρπαγμενο......ε ...ακουσα μια μικρη κατσαδα που δεν ημουν παρθενα και τον ειχα να τριβεται κανα 8μηνο πριν νοιωσω ετοιμη ....

.εγω να μην εχω ιδεα οτι οντως δεν ημουν παρθενα και να εχω γινει πυρ και μανια με τις "αδικες" κατηγοριες!! Το προσπερασε ο ερμος ....

Μετα απο πολλαααααα χρονια που εχω πλεον καταλαβει τι ειχε γινει τοτε.... καπου τον συναντησα τυχαια και γελασαμε πολυ οταν του εξηγησα.... μου ειπε οτι κατι τετοιο ειχε καταληξει κι εκεινος τοτε πως ειχε συμβει μαλλον....

Last edited: 23 Νοεμβρίου 2021
  4. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

16 χρονών, Θεσσαλλλλλλλονικη και μετά Χαλκιδική για διακοπές καλοκαιράκι. 2004 i think....
    χάζευα συνέχεια τη ξαδέρφη μου που μου έριχνε 14 χρόνια. Κοντά 30 αυτή, πιο φλώρος εγώ πεθαίνεις....Σε εκείνες τις διακοπές στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής έμελλε να χάσω τη παρθενιά μου απο τη ξαδέρφη μου

5. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Ποια είναι η legit απάντηση όταν ο πρώτος με τον οποίο έκανες σεξ δεν είναι αυτός που σου έσπασε την παρθενιά;    

6. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Αυτος σκεφτηκε ακριβως το αντιθετο... σιγα μην ηταν παρθενα...

7. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Μπα, ήταν κι αυτός μικρός (μικρότερος από μένα) και παρθένος, ήμουν κι εγώ αδιάθετη... Αίματα παντού! Πέρασε κάποιος καιρός μέχρι να καταλάβω ότι αλλιώς είναι το αποτελεσματικό ξεπαρθένιασμα!  

8. Sejanus

@Brt μου πήρε τη παρθενιά αλλού..

9. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Πρόβα.

10. Xtx

Xtx Ούτε καν βανίλια, σκέτος χωνάκης

19 χρονών έβγαινα κανα μήνα με μια πιτσιρίκα. Παρόλο που ήθελα πολύ να γαμήσω επιτέλους, κολλούσα να το δοκιμασω με την μικρή. Είχα σκαλώσει με μεγαλύτερες και ένιωθα κατα κάποιον τρόπο τύψεις που θα εκανα σεξ μαζί της. Γνώρισα μετά την Emily απο το Βέλγιο, 3-4 χρόνια μεγαλύτερη, και μετά απο ενα πάρτυ με πολύ αλκοόλ , καταλήξαμε ξημερώματα στο δωμάτιο της. Εκσπερμάτωση εξπρές, και ύπνος σε χρόνο ρεκόρ(Greek καμακι στα καλύτερα του ετυχε η Βελγίδα). Το πρωί που ξύπνησα με την καποτα ακόμα φορεμένη και γεμάτη, ειχα μια θολή ανάμνηση του σκηνικού. Ήθελα κ άλλο και ήθελα να το ζήσω πιο νηφάλιος, αλλά η σχέση μου με την Emily είχε τελειώσει όσο γρήγορα τέλειωσα και εγώ.
    Το βράδυ κάλεσα την μικρή σπίτι και το απόλαυσα, οπως και αυτή, που ηταν η πρωτη της φορά.

11. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Αυτό το παλιόθήλυκο η @Brt θα τους ξεπαρθενέψει (με τον τρόπο της) όλους εδώ μέσα!!!

12. Sejanus

Ναι την...