Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποτε , Που , Πως με ποιον χασατε την Παρθενια σας ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος thief, στις 25 Ιουλίου 2015.

1. Επεσε και με πλακωσε.

2. Ά την πουτάνα....

3. Ήταν αρχές Δεκέμβρη.... οπότε σε προλάβαμε.

4. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Για λίγο ναι. Δεκέμβρης του 94 .

5. brenda

brenda FU very much

6 Δεκέμβρη ήταν και για μένα...Γιόρταζε ο μπαμπάς μου και είχαμε κόσμο στο σπίτι, είχα δικαιολογία για ν΄αργήσω....
    Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, χωρίς ούτε τόσο δα παρατράγουδο, ήταν συνδυασμός ορμέφυτης, καυστικής επιθυμίας και κατάλληλων συνθηκών...
    Το timing ήταν πρώιμο, όσο να πεις, αλλά ουδέποτε το μετάνιωσα, ούτε και μετά, ακριβώς γιατί επρόκειτο περί καταπληκτικής εμπειρίας, μου έμαθε πολύ περισσότερα από πολλές κατοπινές ενήλικες σχέσεις της ζωής μου, υπήρχε πάθος, υπήρχε έρωτας, λαγνεία, φαντασία, εκτροπές αλλά και σεβασμός...
    Μεγαλώσαμε μαζί, δεν χαθήκαμε ποτέ, γιατί από τότε είπαμε και συμφωνήσαμε ότι το ''για πάντα'' όντως δεν παντρεύεται με τίποτα το ''μαζί''...
    Ακούγαμε Pink Floyd σε φορητό κασετόφωνο, φωτίζαμε το δωμάτιο με κεριά, καθόμασταν σ΄ένα σκέτο στρώμα, με τις πλάτες μας στον τοίχο, το σπίτι ήταν σχεδόν άδειο, κάτι μεταξύ βίλας Αμαλίας και κοινοβίου...Ωραίες καυλοεποχές...  

6. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

7. aethereal

aethereal Guest

12 Ιουλίου 2014
    ολονυχτία "θεία κοινωνία"

8. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Στο δωματιο μου. 8 φλεβαρη. Το ετος μου διαφευγει. Με μια απλη συνουσια. Εγω απο πανω. Αυτος τελειωσε μεσα μου.

9. ellianna

ellianna Regular Member

καλοκαιρι 2005..εγω 15 αυτος 24.σε κατι διακοπες,σε μια βραδυνη εξοδο.πανω στο αμαξι με θεα το βουνο...δεν το μετανιωσα ποτε..

10. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

Εγώ εννιά μήνες μετά
    ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!αααα;;

11. Τι μου θύμισες τώρα. Εγώ περιπου 16 άπειρη τελείως τον είχα ερωτευτεί τρελά και πήγαινα στο μαγαζί που ας πούμε δούλευε.Τον έβλεπα και έλιωνα.Είχε κατι το μυστηριωδες πάνω του,είχα μάθει οτι ήταν εργένης και πηγαινοερχόταν στη πολη μας Αθηνα-εξωτερικό. Είχε ένα στύλ.Δε μπορούσα να τον κοιτάξω πάνω από 3 δεύτερα. Αυτός το είχε πάρει χαμπάρι και με έπαιζε συνέχεια. Ένα βράδυ είχα πιει λίγο, τελείωσε τη δουλειά του και καθόταν με τη παρέα του. Είχε πιει κι αυτός λίγο και με κοίταζε επίμονα.Έρχεται και μου λέει στο αυτί "πάμε σιγά σιγά" χωρίς να έχουμε ανταλλάξει άλλη κουβέντα.Ακόμα ανατριχιάζω όταν το θυμάμαι.
    Σηκώθηκα και τον ακολούθησα λες και ήμουνα υπνωτισμένη. Στο αυτοκίνητό του χαμουρέμα τρελό και μετά σπίτι του όπου καθώς προχωρούσε του λέω ότι δεν έχω ξαναπάει με άλλον. Μου είπε ότι κάτι υποψιάστηκε και με ρώτησε αν ήθελα να συνεχίσει. Στην αρχή του είπα όχι με κοιταξε λίγο και σηκώθηκε χωρίς 2η κουβέντα(κάτι που εκτίμησα βαθύτατα) . Μετά βέβαια άλλαξα γνώμη   Πόνεσα όσο χρειαζόταν για να λατρέψω το σεξ μαζι του.Από τα θετικά ηταν ότι Αυτός μου δίδαξε τον έρωτα,με απελευθέρωσε σα γυναίκα,με εμαθε να εκφράζω τη φαντασία μου και άλλα...

12. Aν ήμουν Τσιγγάνος μπορεί και να ήμουν.....