Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που βαδίζουμε Κύριοι;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 28 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Που βαδίζουμε Κύριοι;

    Εμείς της παλιάς γενιάς Artemis, έχουμε μάθει να φιλοσοφούμε γαμώντας, να γαμούμε φιλοσοφώντας, ν’ αγαπάμε τη φιλοσοφία, να γαμούμε οποία αγαπάμε.

    εξοχη τοποθετηση αγαπητε
     
    Last edited: 24 Νοεμβρίου 2008
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Που βαδίζουμε Κύριοι;

    Δεν νομίζω να εκπλαγούν πολλοί εκ των θαμώνων αν αποκαλύψω ότι συμφωνώ απολύτως με τον GE και τον MasterJP.
    Η μορφοποίηση μιας κοινότητας ούτε επιτεύχθηκε ούτε πρόκειται να επιτευχθεί, επειδή λείπουν έστω και ψήγματα ενιαίας στάσης ζωής, δηλαδή κοσμοαντίληψης, σε θεμελιώδη ζητήματα, ηθικής, πολιτικής και αισθητικής τάξεως.
    Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός μπορούν να αποτελέσουν σημεία αναφοράς για την καλλιέργεια ενός ελάχιστου αισθήματος αλληλεγγύης μεταξύ εντελώς ανόμοιων, κατά τα λοιπά, ανθρώπων.
    Το bdsm αδυνατεί να επιτελέσει έστω και αυτή τη λειτουργία, ακριβώς επειδή τις δύο τελευταίες δεκαετίες αναπτύχθηκε είτε ως αφιλοσόφητο και εμπορευματοποιημένο lifestyle είτε ως προσωπική 'ιδιαιτερότητα', περιχαρακωμένη στους τοίχους μιας ζηλότυπα περιφρουρούμενης ιδιωτικότητας.
    Δεν είμαι σε θέση να διακρίνω τί μπορεί να το απαλλάξει από αυτή την 'καταστατική' διχοστασία, πλην της σύνδεσης, που οι ταγοί του απορρίπτουν, με τον λιμπερτίνικο, πανσεξουαλικό ηδονισμό και της προσχώρησης του στα ελευθεριακά, ριζοσπαστικά κοινωνικά κινήματα.
    Τέτοια κινήματα, όμως, δεν υπάρχουν σήμερα ή βρίσκονται σε ύφεση και όλα δείχνουν ότι οι κοινωνικοί αγώνες των επόμενων χρόνων θα εστιασθούν σε θέματα ισότητας (ή απλής επιβίωσης), παραμερίζοντας ζητήματα αστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων.
    Οφείλω να προσθέσω ότι διεθνώς ουδέποτε παρήχθη μιά άξια λόγου κουλτούρα bdsm και όσες απόπειρες έγιναν, προς αυτή την κατεύθυνση, γρήγορα εκφυλίστηκαν σε μόδες και επιδειξιμανείς εκδηλώσεις - σαθρά θεμέλια για τη συγκρότηση μιας 'ταυτότητας' του χώρου.
    Άρα το forum θα παραμείνει ως έχει. Τόπος φιλοσοφικών και κοινωνιολογικών αναζητήσεων που ολοένα συρρικνώνονται, καθώς εγκαταλείπεται από πολλά αξιόλογα μέλη του, πάροχος εξειδικευμένων συμβουλών για τις τεχνικές του εφαρμοσμένου σαδομαζοχιστικού σεξ - που αρκετούς, στους οποίους συγκαταλλέγομαι, δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου, φιλόξενη εστία πενιχρών σε λογοτεχνική αξία 'προσωπικών αφηγήσεων' - με ελάχιστες εξαιρέσεις ποιοτικής γραφής.
    Κυρίως, όμως, μια ακαθόριστη επικράτεια της ερωτικής απόκλισης, για όσους επιδιώκουν ζευγαρώματα αλλά δυσπιστούν για τη μέθοδο των αγγελιών - εξ ου και η 'έκρηξη των συναντήσεων' που παρατηρείται εσχάτως.
    Ακόμα κι έτσι, όμως, καλό είναι και ενίοτε διασκεδαστικό, όταν γίνεται έξυπνη πλάκα και παρουσιάζονται δείγματα εύρωστου χιούμορ.
     
    Last edited: 25 Νοεμβρίου 2008
  3. fractal

    fractal Regular Member

    μερικές φορές δεν καταλαβαίνω αλλά παρατηρώ οτι αυτό συμβαίνει συχνά οπότε συμπεραίνω ότι μάλλον είμαι ηλίθιος και αυτή η έκλαμψη με ηρεμεί και με προστατεύει από τις αντιφάσεις.Παρεπιπτόντως και μένα αυτή η ιστορία με είχε "αφυπνίσει" γιατί είδα πολλές αναλογίες. Εδώ τουλάχιστον είδα άτομα με αντίστοιχες ανησυχίες. Μου φτάνει αυτό;;Προς το παρόν ναι. αργότερα βλέπουμε. cool
    Υποτίθεται ότι είμαι σε ένα χώρο που αναζητά την διαφορετικότητα με ξεχωριστές αφετηρίες και οι νόρμες διαμορφώνονται στην πορεία.
    Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.
    Είναι πλευρές του ίδιου νομίσματος.
    Το μονοπατι ανοίγεται περπατώντας το.
    Με αίμα.
     
    Last edited: 25 Νοεμβρίου 2008
  4. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    χμμμ να αναρωτηθώ για το κρυμμένο νόημα στο γνωστό άσμα ... κάνε μια καντηλίτσα, κάνε μια καντηλιά
    Να αιτηθώ να θεωρηθεί ως το δεύτερο bdsm άσμα, μετά το νηπιαγωγικό "αχ κουνελάκι, κουνελάκι, ξύλο που θα το φάς";

    Υμέτερος

    ΥΓ Θα είχε πλάκα να εντοπίζαμε αυτές τις λανθάνουσες εκφράσεις της καθημερινότητας με bdsm πρακτικές .. και δεν εννοώ απειλές ή απειλητικές φράσεις .. τις καλυμμένες, αυτές που υπογείως υποβάλλουν και προωθούν τον bdsm
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Που βαδίζουμε Κύριοι;


    Νομιζω οτι πριν δυο χρόνια ήταν πολυ καλυτερα τα πραγματα.
    Τα νηματα, τα ποστ, αλλα κ οι πλειοψηφια των ενεργών χρηστων.

    Σήμερα θα μας χαρακτηριζα ως η χαρα του παιδιου  .. δεν ιν κακο.. ε? ειναι?  
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Που βαδίζουμε Κύριοι;

    Από τη μέρα που μπήκα εδώ μέσα για πρώτη φορά, διαβάζω συνεχώς πως κάποτε ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ίσως να υπάρχει μια δόση αλήθειας. Ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό η φράση αυτή είναι αφοριστική.

    Το ότι κάποια παλιά αξιόλογα μέλη έχουν αποχωρήσει δε σημαίνει απαραιτήτως πως το "επίπεδο" πέφτει ή πως αυτομάτως τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Συνεχώς προστίθενται καινούριοι και κάποιοι απ' αυτούς έχουν δείξει αξιόλογα δείγματα γραφής. Σίγουρα, μαζί μ' αυτούς μπαίνει και μεγάλη δόση συρφετού, έτοιμου να γράψει ότι του κατέβει στο κεφάλι, να επιτεθεί, να μαλώσει με άλλους. Την ίδια στιγμή, όμως, εξαφανίζονται και αρκετοί που διετέλεσαν αυτό το ρόλο στο παρελθόν, με αποτέλεσμα, λίγο - πολύ η ποιότητα των χρηστών να παραμένει στα ίδια επίπεδα.

    Όσον αφορά τα νήματα, νομίζω πως είναι θέμα συγκυριών. Υπάρχουν περίοδοι που αναπτύσσονται αξιόλογες απόψεις, πάνω σε καινούρια θέματα, ενώ άλλες που είτε ανακυκλώνονται τα ίδια θέματα ή υπάρχουν μόνο αδιάφορα νήματα. Δείγμα πως έχει αρχίσει να εξαντλείται η θεματολογία; Ίσως...
     
  7. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Re: Που βαδίζουμε Κύριοι;

    MasterJp με την αδεια σας φυσικα...
    Το καθε οργανο συμφωνω οτι εχει τη δικη του σημασια αναλογα με τον τροπο που χρησιμοποιειται αλλα μηπως τελικα χασαμε το δασος κοιτωντας το δεντρο;
    Και εξηγω..κατανοω οτι ολα τα παιχνιδια εχουν διαφορετικη σημασια για τον καθε ανθρωπο αλλα εχουμε καταντησει πιο πολυ να μιλαμε γι αυτα παρα να πρατουμε 
     
  8. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Που βαδίζουμε Κύριοι;



    Το 'χω, το 'χω!
    Αυτό που μπορεί να μας ενώσει είναι το Training Techniques!
      ε;


    ----------
    Τι 'ναι αυτό που μας ενώνει
    μας χωρίζει μας πληγώνει
    είναι ο χρόνος που τελειώνει
    και ξανά μένουμε μόνοι
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Που βαδίζουμε Κύριοι;

    Ετοιμάσου για τζόκινγκ και μετά σχοινάκι, αλλά φέρε και τίποτα φαγώσιμο μαζί, για κολατσιό.
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Που βαδίζουμε Κύριοι;

    Ημέτερε, δεν υφίστανται λανθάνουσες εκφράσεις της καθημερινότητας με bdsm, αλλά πεντακάθαρες αναφορές του BDSM στην καθημερινότητα από την οποία, ως "ρεύμα", αντλεί την ύπαρξή του και στην οποία εντάσσεται.

    Όλως παραδόξως, συμφωνώ με την τοποθέτηση του Dolmance (post 50) στην οποία και σε παραπέμπω.
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Που βαδίζουμε Κύριοι;

    Βαδίζεις εις τον όλεθρο, παραδοξολόγε!
    Μην είδες το λαχανά, για νάχουμε καλό ρώτημα*;
    Τον έχω τάξει στον Άγιο Παντελεήμονα...

    *Βλ. Νήμα του Κορνήλιου...
     
  12. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Που βαδίζουμε Κύριοι;


    πολλοι νεοτεροι ενδεχομανως να εχουν διαθεση να διδαχτουν!