Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που γαργαλιεστε περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ercgllghr, στις 30 Απριλίου 2007.

?

Που?

1. Πατουσες

33,3%
  2. Μασχαλες

11,5%
  3. Πλευρα

20,8%
  4. Κοιλια

8,3%
  5. Γονατα

2,1%
  6. Αλλου

24,0%
  1. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

παντου δηλαδη female? 

2. blindfold

blindfold Contributor

όσοι γαργαλιόμαστε ζηλεύουμε ,έτσι λέει ένα ρητό είναι αλήθεια ;

3. chemical23

chemical23 Regular Member

Ότι ζηλεύω ζηλεύω κάποιες φορές.Τώρα αυτό έχει να κάνει με το ότι γαργαλιέμαι αφόρητα στην κοιλιά?

4. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Στα πλευρα, εκνευριζομαι ομως οταν γαργαλιεμαι!

5. anasia

anasia Contributor

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

σχεδον παντου , ομως εχω εξαιρετικα πολυ μεγαλη ευαισθησια στην EXIT ONLY AREA αλλα και απο μπροστα ... τοσο πολυ που σχεδον μου ειναι αδυνατο να απολαυσω ενα στοματικο ... ετσι μαλιστα και πεσουν τα μαλλια της πανω εκει , εχω πεσει κατω ξερος στο γελιο ...
    Μαλλον πρεπει να προσθεσεις μια επιλογη ακομα ...

7. SMiss_angel2307

SMiss_angel2307 Regular Member

8. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

χμ!

στα πλευρα και εγω!αλλα σφιγγω τα δοντια για να μην το δειξω γιατι μετα καικαμε!!!!!!!!!!

Last edited: 25 Ιανουαρίου 2008
  9. Georgia

Georgia Owned Contributor

(να παραθέσω από μνήμης κάτι που είχα διαβάσει σε ενα βιβλίο ψυχολογίας)

όταν κάποιος μας γαργαλάει,στην ουσία επιτίθεται στις πιο ευαίσθητες περιοχές μας(πατούσες,πλευρά κ.ά.).Αν αυτός που κάνει αυτή την "επίθεση" είναι άτομο το οποίο εμπιστευόμαστε(εραστής,φίλος,γονιός κλπ) τότε υποσυνείδητα την εκλαμβάνουμε ως προσποίηση και ετσι το απολαμβάνουμε.Αν είναι κάποιο άτομο άγνωστο σε εμας τότε απλώς δεν γαργαλιόμαστε.
    γιαυτό και τα μωράκια,ξεκαρδίζονται όταν τα γαργαλάει η μαμά τους,αλλά βάζουν τα κλάμματα όταν το τολμά κάποιος άλλος.

10. Vermilion

Vermilion Regular Member

Πουθενά κι εγώ....
    Αναίσθητο κτήνος, μου το'χουν ξαναπεί...  

11. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Έπρεπε να βάλεις και την επιλογή "παντού" γιατι εγω παντου γαργαλιέμαι!!!!!!!!! Πολλές φορές μου δημιουργεί και πρόβλημα κατα την ώρα συνουσίας!!! είναι αναπάντεχο.. ξέρεις τι είναι να σε γλέιφουν στο πλάι τις κοιλιακις χώρας και να κρατιέσε με το ζόρι μη σου χεφύγουν τα γέλια και τον/τν ξενερώσεις!!!!!  

12. chemical23

chemical23 Regular Member

Προβλήματα που έχει ο κόσμος...