Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που πάνε οι παλιές αγάπες;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest05, στις 29 Μαϊου 2007.

?

Που πάνε οι παλιές αγάπες;

1. Στον παράδεισο...

66 vote(s)
    52,0%
  2. Στο διάολο...

61 vote(s)
    48,0%
  1. Vasilis

Vasilis One in a Million

Πότε θεωρείται μία αγάπη "παλιά";

2. ttakis

ttakis New Member

Καλή ερώτηση. Ίσως όταν παύει να στοιχειώνει τα όνειρα σου!

3. sigh

sigh .

"..και να φοράς κάτι στο λαιμό, σαν τσόκερ" μου είχε πει, σκηνοθετώντας την πρώτη μας συνάντηση. Την επόμενη φορά, θα ήμουν προετοιμασμένη.

Πρώτη φορά μαζί τη μέρα. Όλα στο φως που πονά τα μάτια και τα σκοτεινά παραμύθια. Βήματα πίσω μπρος κι εκείνος να κρατά το τέμπο και εμένα.
    Κάποια στιγμή, ανάμεσα σε εξηγήσεις, κλάματα, γέλια, φιλιά, τσιμπιές και υποσχέσεις, ένιωσα να κυλά η βελούδινη κορδέλα που σχεδόν είχα ξεχάσει πως φορούσα. Χαμογέλασα. Ασορτί μ εμάς, το κούμπωμα δεν έλεγε να κλείσει.

Κρατώντας στο χέρι την λυμένη βελούδινη κορδέλα του μενταγιόν, θυμήθηκα διάφορα σύμβολα σχέσεων για τα οποία είχαμε μιλήσει. Πέρα από την σκυταλοδρομία της "βέρας" του παππού, την διαδρομή και τους σταθμούς της οποίας κατα καιρούς μου περιέγραφε, συνειρμικά μου ήρθε ως άλλο ένα σύμβολο ταιριαστό, η εικόνα των χαμστερ που τρέχουνε στη ρόδα, χωρίς να φτάνουν κάπου.

"..να φοράς κάτι στο λαιμό, σαν τσόκερ" μου είχε πει, σκηνοθετώντας την πρώτη μας συνάντηση. Την επόμενη φορά, θα ήμουν προετοιμασμένη.
    -Κοίτα, θυμάσαι; Αλλάζει χρώμα, με την θερμοκρασία του σώματος. Και βάλθηκε να το τρίβει, σαν εμένα να το πιέζει, με ορμή, μήπως κι αλλάξει χρώμα. Και περιμέναμε κι οι δυό, μήπως κάτι αλλάξει.
    Όπως κάθε προσπάθεια ανάμεσά μας, έμενε σταθερά μπλαβί, με τάση προς το μαύρο.

4. Just_Me

Just_Me Contributor

Στο μπαούλο με τις αναμνήσεις ευχάριστες και μη.
    Άλλες φορές πάνε σε κουτάκι με σκοπό να υπενθυμίζουν, σωφρονίζουν, επισημαίνουν, παρεμβαίνουν, βοηθάνε και διοχετεύουν με την εμπειρία τους τις καινούριες αγάπες ώστε να αποφεύγονται τα λάθη του παρελθόντος.

5. deppie_cd

deppie_cd Regular Member

Πολύ συχνά βέβαια.... ο παράδεισος είναι η πρώην κολλητή μας...

6. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Γυναικα: Γνωρισα τον τελειο ...(χρονος) ...τελικα τον χωρισα τον μαλακα!!

Αντρας: Τα εφτιαξα με ενα πουτανακι... (χρονος) ... χωρισα την μοναδικη γυναικα που αγαπησα

(Χρονος) = διάρκεια σχεσης

7. Hope

Hope New Member

Αν ήταν αγάπη, αληθινή αγάπη, τότε γυρνάει πάντα πίσω στο μέρος απ' όπου γεννήθηκε..

Έστω κ με καθυστέρηση!!!

8. maria78

maria78 New Member

Όλα εξαρτώνται με τον τρόπο που έγινε ο χωρισμός. Και επειδή ένας χωρισμός , ως συνήθως , δεν γίνεται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες....οι παλιές αγάπες πάνε στο διάολο και ακόμα παραπέρα

9. Afsana

Afsana Batida de coco

Να αυτά λες και δεν μπορώ να αντισταθώ στο λαικ   

10. entelweis

entelweis Regular Member

Μάλλον στο πίσω μέρος του μυαλού μας....σαν ανάμνηση κι σαν οδηγός...οδηγός για το το τι να αποφύγουμε πλέον αλλά κι για να βρεθούμε ποιο κοντά σε αυτό που πραγματικά μας ταιριάζει...και σαν ανάμνηση γιατί η κάθε σχέση όταν τελειώνει ανεξάρτητα από το που θέλουμε να τη στείλουμε το πρώτο διάστημα...είχε κι τις ωραίες στιγμές της ...

11. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Οι παλιές αγάπες δεν πεθαίνουν , οπότε δεν πάνε πουθενά . Ζεσταίνουν την καρδιά μας για όσο ζούμε .
    Οι έρωτες πεθαίνουν και περνάν στην ανυπαρξία . Μόνο κάτι ''τσιμπήματα'' μας τους θυμίζουν που και που ,έτσι για το μνημόσυνο.

12. On_myknees

On_myknees New Member

Κ συνήθως αυτοί π ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία όταν τσιμπάνε η γεύση π ερχετε είναι πικρή