Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που σταματάει η δίψα.... ή αλλιώς Εκφυλισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 22 Δεκεμβρίου 2015.

1. To the point!
    Ο κορεσμός είναι η φυσική εξέλιξη των επιθυμιών μας, όταν αυτές είναι το πραγματικό ζητούμενο. Όταν όμως πέφτουμε με τα μούτρα σε μια επιθυμία όχι για την ίδια την επιθυμία, αλλά επειδή τη βλέπουμε ως υποκατάστατο μιάς άλλης επιθυμίας που δε μπορούμε να αγγίξουμε, τότε δεν υπάρχει σημείο κορεσμού.

Παράδειγμα: Κάνω σχέσεις για να επιβεβαιωθώ και όχι για την ίδια τη σχέση. Τότε, όσες σχέσεις και να κάνω, δεν παίρνω αρκετή επιβεβαίωση. Ο λόγος είναι ότι εκπληρώνω μια μη πραγματική ανάγκη (σχέση), αφήνοντας την πραγματική (επιβεβαίωση) ανεκπλήρωτη. Συνεχίζω επομένως να φτιάχνω και να διαλύω σχέσεις, αναρωτώμενος τι διάολο μου συμβαίνει...

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ τουλάχιστον δεν ένιωσα καθόλου μειωμένος ( σαν κάποιος που μίλησε για "χόρτασμα" ). Αφού μίλησες για ενοχές.
    Πάντα για μένα μπορώ να μιλήσω και για κανέναν άλλο. Δεν νιώθω την παραμικρή ενοχή για καμία ιδιαιτερότητα ή διαστροφή μου εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια.
    Δεν είναι θέμα φόβου, απλά τις έφαγα με το κουτάλι ( κάτι που αποδεικνύει ότι ούτε φόβο ένιωθα, ούτε ενοχές που να με "μπλόκαραν" στο να κυνηγήσω τα θέλω μου.
    Και να μην μου μείνουν απωθημένα ).
    Για μένα δεν υπάρχει καν η έννοια της ακολασίας, παρά μόνο της απόλαυσης, όσο παράδοξη και να φάνταζε μια οποιαδήποτε "όρεξη" μου σε κάποιον/α άλλο/η.
    Το ζητούμενο θα ήταν, οι "ορέξεις" μου να μην ζορίζουν την οποιαδήποτε άλλη. Τώρα αν ποτέ ξαναβρεθεί καμία που να με κάνει να ξαναζήσω κάποια πράγματα,
    με την ίδια καύλα κι ενθουσιασμό, με τα οποία τα είχε ζήσει με κείνη που μαζί της είχα φτάσει κάποτε στο ζενίθ τους. Θα ήμουν ηλίθιος να πω όχι.
    Αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό θα συμβεί κιόλας. Αν δεν ξανασυμβεί, τουλάχιστον θα μπορώ να πω, ότι κάποια πράγματα τα έζησα στο κόκκινο, όπως ήθελα να τα ζήσω.
    Βλέπεις, παίζει και σημαντικό ρόλο η ηλικία, διάφορες καταστάσεις, προβλήματα, ακόμα και η "παρθενία".
    Κάτι που να το ξαναέζησα για "πρώτη φορά" σε μένα τουλάχιστον δεν έχει τύχει ακόμη. Μακάρι να μου συμβεί, δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο απ' τις "πρώτες φορές".  

Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Όταν έγραψα για "χόρτασμα", εννοούσα ότι γεύτηκα εκείνα που αλήθεια ήθελα.
    Και μετά από ένα σημείο, εκείνα πάντα συνειδητά ξεκοκάλισα.
    Όχι κάποια που να τους έμοιαζαν ή που θα μου έδιναν την ψευδαίσθηση ότι "ακουμπούσα" εκείνα που θα ήθελα, αλλά δεν είχα.
    Εγώ συνηθίζω να λέω, ότι αν διψάς, όσο και να φας μπριζόλες ωμές, που να στάζουν αίμα, δεν θα ξεδιψάσεις ποτέ.
    Νερό πρέπει να βρεις και κείνο να πιεις.

Τεσπα, η νηματοθέτρια θα με κουτουλήσει που ξαναέγραψα και να τρώω "ανάποδες", δεν είναι επιθυμία μου ανεκπλήρωτη χαχαχα...  

Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2015
  3. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Ο τίτλος του νήματος ,οπως δείχνει και η πορεία της συζήτησης, θα έπρεπε ίσως ν' αλλάξει.
    Ο εκφυλισμός σαν έννοια έχει και ηθικό βάρος, και συνδέεται με την παρακμή, την κατάπτωση .Δεν κατάλαβα πως κάτι τέτοιο υπήρχε στο μυαλό ούτε της νηματοθέτριας, ούτε των υπόλοιπων που μεχρι τώρα συμμετείχαν.

4. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Ε όχι δα   Ως προς το πλατίασμα έχεις μειωμένο καταλογισμό άλλωστε   Θα επρεπε να ημουν τρελή να μην το περιμένω ή /και επιθυμώ... Είναι γνωστό ότι δίνεις απίστευτες προεκτάσεις στα θέματα οποτε μερσί

5. Lady in Corslet

Προσωπικά θα με ενδιέφερε να διαβάσω και προεκτάσεις σχετικά με το ηθικό βάρος έτσι όπως το έθεσες. Γι αυτό και ρώτησα αν έχει προβληματιστεί ποτέ κάποιος αντιλαμβανόμενος ότι εκφυλίζεται.

Όσο για τον τίτλο, δ'εχομαι προτάσεις! Διανύω άγονη περίοδο... χιχιχι

6. underherfeet

Ηθικό βάρος μπορεί να αποκτήσει για μένα μόνο η -όποια - δραστηριότητα θα μπορούσε να βλάψει την υγεία ,σωματική η ψυχική του υ .
    Τίτλος? ...χμμ... "που σταματάει η δίψα " σου κάνει?  

7. Lady in Corslet

To να μεγαλώνει κάποιος διαρκώς τον πρωκτουλι του δεν θα είχε και επιπτώσεις στην υγεία προοδευτικά?

Δεν είναι καθόλου κακός ο τίτλος   Μερσι

8. Μάλλον στην υγεία των άλλων... 

9. underherfeet

Προφανώς. Μέτρον άριστον...

10. και διά-μετρον επίσης (του πρωκτικού ανοίγματος)

11. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@Lady in Corslet :

Τα Επικίνδυνα

Είπε ο Μυρτίας (Σύρος σπουδαστής
    στην Aλεξάνδρεια· επί βασιλείας
    αυγούστου Κώνσταντος και αυγούστου Κωνσταντίου·
    εν μέρει εθνικός, κ’ εν μέρει χριστιανίζων)·
    «Δυναμωμένος με θεωρία και μελέτη,
    εγώ τα πάθη μου δεν θα φοβούμαι σα δειλός.
    Το σώμα μου στες ηδονές θα δώσω,
    στες απολαύσεις τες ονειρεμένες,
    στες τολμηρότερες ερωτικές επιθυμίες,
    στες λάγνες του αίματός μου ορμές, χωρίς
    κανέναν φόβο, γιατί όταν θέλω —
    και θάχω θέλησι, δυναμωμένος
    ως θάμαι με θεωρία και μελέτη —
    στες κρίσιμες στιγμές θα ξαναβρίσκω
    το πνεύμα μου, σαν πριν, ασκητικό.»

Κ.Π.Καβάφης

12. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

αν ηταν θέμα εκφυλισμού ..... να βγω να το φωνάξω να το πω.. πως είμαιέκφυλος... εντελώςτελείως... Αν ητανθεμαεκφυλισμού, θα ειχαμεαράξειόλοι μας στα βασικα... ειναικατισν την επιστήμη , μετααποκαθεαπάντηση σε εναερώτημα οι επομενεςερωτήσειςειναι σαν αμβλείαγωνια.. ποιο πολλέςερωτήσειςνομίζω πως καπωςετσιειναι και σε εμας... " ωραιοηταν , αλλαθελω και αλλο... Τον πατο του πιγαδιου δεν ψαχνουμε ολλοι μας ?????? Ο.ο