Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πράγματα που πίστευα σαν παιδί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 18 Αυγούστου 2016.

1. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Ότι κάποια μέρα θα δω πριγκίπισσες από κοντά.

2. Avra.gem

Avra.gem New Member

Οτι ολα τα στρειδια κρυβουν μεσα τους μαργαριταρια και πως οι " βουτηχταδες " εκαναν καθε μερα τις διαδρομες τους απο την επιφανεια της θαλασσας εως τα βαθη της
    για να ανασυρουν τα σφιχτοκλεισμενα οστρακα στο φως .

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αυτό που μου έρχεται έντονα, θυμάμαι ό,τι όταν έβλεπα θρίλερ στην t.v, όλα τα τερατάκια, θα έβγαιναν από το κουτί & θα με τραβούσαν μέσα, λολ!
    Κάτι άλλο πολύ ιδιαίτερο, πάντα σκεπαζόμουν ολόκληρη με το πάπλωμα, ακόμα & τώρα για να κρυφτώ από κάποιον που έβλεπα, σαν σκιά, τρομακτικό αλλά καυλωτικό, αυτή η ρημάδα η φαντασία μου από μικρό, μέχρι απαγωγές φαντασιωνόταν, ολόκληρο σενάριο!

άλλο, ότι έπεφτα στο κενό/γκρεμό ξέρωγω τι ήταν αυτό και πίστευα ό,τι κάποιος με έσπρωχνε, σνιφ, λολ κ.α

Θα επανέλθω!

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εγώ πίστευα στους ανθρώπους....

5. open_mind

open_mind Regular Member

Ότι ο Τσάρλι, η κούκλα του σατανά, υπάρχει πραγματικά και ξεπετάγονταν μπροστά μου πίσω από έπιπλα, πόρτες κλπ....
    Και ότι θα ζήσω για πάντα.... μαζί με όσους αγαπώ....  

Last edited: 19 Αυγούστου 2016
  6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ότι στο στίχο "έχω τον έλεγχο των πιο κρυφών κυττάρων σου, του οργασμού, της πείνας σου, της μάρκας των τσιγάρων σου", ο οργασμός είχε κάτι να κάνει με τη δίψα  
    Έτσι μου έβγαινε λογικά φαΐ-τσιγάρο- τι μένει;;; ΧΑαααααααααααααααααα

7. ellianna

ellianna Regular Member

Ότι αν προσπαθήσεις πολύ και το θες,μπορείς να καταφέρεις τα πάντα..

8. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Μπορείς!

9. ellianna

ellianna Regular Member

Δυστυχώς η ιστορια μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως δεν ισχύει πάντα αυτό..

10. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Σ αυτές τις περιπτώσεις,ειτε δεν προσπάθησες αρκετα ,ειτε δεν το ηθελες αρκετα.   Δεν αναφέρομαι προσωπικα σε σενα, δικη μου πεποιθηση εκφραζω.

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

...ότι δεν θα πεθάνω ποτέ, λολ
    δεν μεγαλώνω.  

Last edited by a moderator: 19 Αυγούστου 2016
  12. mescalito

mescalito New Member

Ότι αν δεν φάω το φαΐ μου, θα έρθει ο μαύρος να με πάρει. Τότε τον φοβόμουν, τώρα που δεν τον φοβάμαι δεν έρχεται