Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προβληματισμοί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Equinox, στις 15 Μαρτίου 2018.

1. -Volt-

-Volt- Contributor

Όπως το θέτεις έχεις δίκιο αλλά πας περισσότερο στην κατηγορία παρέα με προτερήματα, εγώ τονίζω την έννοια φίλοι με προτερήματα. Μπορεί η σχέση που περιγράφει ο νηματοθέτης να ανήκει στην κατηγορία στην οποία αναφέρεσαι, που είναι και το πιθανότερο. Η άλλη όμως καταλήγει συνήθως άσκημα. Διότι οι δυο καταστάσεις είναι αληθινές. Η φιλία είναι πραγματική, η χημεία είναι αληθινή. Και μετά την ασυμμετρία που προκύπτει τη ζηλεύει και το bdsm, ή την απεύχεται  

2. Equinox

Equinox New Member

Έχεις δίκιο σε πολλά. Ευχαριστώ

3. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Ποιά η αλλαγή στην συμπεριφορά? Πως συμπεριφερόταν πριν?
    Απο αυτά που αναφέρεις γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς περαιτέρω και να ψάξεις καινούργιο φίλο.Όσο το σκαλίζεις δεν θα ηρεμήσεις.Καμιά φορά και η σιωπή ή η ψυχρή συμπεριφορά είναι η απαντήση...Θεωρώ ότι το έχεις εξιδανικεύσει στο μυαλό σου και έχεις μείνει κολλημένος εκεί στο τι θα μπορούσε να γίνει χωρίς όμως να σου έχει δείξει κάτι το παραπάνω όπως είπες.

4. Equinox

Equinox New Member

Όντως πρέπει να σταματήσω να ασχολούμαι. Μου το ειπαν και άλλοι και βλέπω πως δεν αλλάζει κάτι στη συμπεριφορά του. Αντίθετα χειρότερη γίνεται. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι.

5. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

6. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

μια απορια οταν λες γουσταρει τους φιλους του τι εννοεις?

7. n0mad

n0mad Dirty Forty

Δηλαδή πρεπει να τηνε τσιπάρω τώρα;

8. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

εκδηλώσου. τελεία.