Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προς Κ και υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 26 Φεβρουαρίου 2015.

1. gaby

gaby Guest

Μόνον ένας λόγος υπάρχει για το παιχνίδι της αδιαφορίας και αυτός είναι η παλαβή κάβλα μεταξύ των δύο που το παίζουν, το κλείσιμο του ματιού, το κρυφό γέλιο της συνενοχής και βέβαια η εκρηκτική συνάντηση όταν τελειώσει το προκαταρκτικό.

Όλα τ άλλα - θεωρητικά μιλώντας πάντα - που έχουν να κάνουν με το φορτίο του Dom ανεξαρτήτως του τι κάνει και πώς φέρεται η υποτακτική εμπίπτουν στον χρόνιο ορισμό της @Madeleine Rk περί fake Κυρίαρχων  

2. Elune

Elune Priceless

Από το νήμα:
    ''Δείξε μου το Master σου να σου πω ποιος/α είσαι''!

( https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Δείξε-μου-το-master-σου-να-σου-πω-ποιος-είσαι.24781/ )

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τελειο!!!

4. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

αντε, γιατι παραγινε το κακο με τις χαβαλετζουδες...

5. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Εισαι πολυ μπροστα....! 

6. Vakhos

Vakhos Regular Member

Ναι όντως δεν κατάλαβα εξαρχής το τι έλεγες και σου ζητώ συγνώμη. Επίσης να ξεκαθαρίσω
    ότι δεν αναφερόμουν σε εσένα για το κολάρο φυσικά, αλλά έκανα μια αναφορά σε γνωστές
    δηλώσεις που όλοι κατά καιρούς διαβάζουμε.

Βρίσκω λογικό αυτό που λες αν συμβαίνει έτσι, όμως ενώ γενικά πιστεύω ότι την ευθύνη της
    σχέσης την έχει ο Κ κατά μεγάλο ποσοστό, την ευθύνη της επιλογής του Κ την έχει 100% η υ.

Και για να πούμε και καμιά μαλακία, ρε κορίτσια για να διαλέξετε τσάντα ή παπούτσια
    γυρνάτε 80 βιτρίνες, μιλάτε και παίρνετε τη γνώμη των κολλητών σας, το θεωρείτε το νούμερο
    ένα θέμα συζήτησης. Αφιερώστε και τον ανάλογο χρόνο στην αναζήτηση και κυρίως επιλογή Κ .
    Γνωρίστε , βολιδοσκοπήστε προθέσεις, δοκιμάστε , απορρίψτε, είναι υγιές.

7. Paladin

Paladin brattiness loading....

Αγαπητέ,

Συμφωνούμε αλλά προσωπικά μιλώντας πάντοτε, δεν είναι και το κεντρικό θέμα της παρέας η αναζήτηση του κατάλληλου Κ. είμαι μόνη σ ένα απέραντο κόσμο με απέραντες γνώσεις (ο κόσμος όχι εγώ) και άπειρες δικές μου σκέψεις .... Ποιο το σωστό και ποιο το λάθος όταν μπερδεύεσαι από το χαλινάρι του Κ. και τη ζωώδη σου μανία να το σπάσεις σαν αντίδραση όταν όλα συγκρούονται μέσα σου πως ξέρεις ποιος είναι ο κατάλληλος.... Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλή η επιλογή αλλα και η δοκιμή!!! Τόσο δυνατά που νιώθεις όταν βιώνεις τέτοιες καταστάσεις πως μπορείς να πεις αντίο και ας ξέρεις οτι υπάρχει περίπτωση να πας στο πάτο την επόμενη στιγμή?

8. Vakhos

Vakhos Regular Member

Λέγεται διαίσθηση και συνήθως σε οδηγεί εκεί που θέλεις να πας. Εμπιστέψου την και μην τη μπερδέψεις με την καύλα . Και λάθος να είναι η επιλογή που έκανες θα σε βοηθήσει να προλάβεις το επόμενο.

9. bumblebee

bumblebee Contributor

Πως μου ξέφυγε αυτό ; Διάβασα αξιόλογος Κ και είπα, ώπα εδώ είμαι για μένα λέει       Πάμε :
    Δίνω αυτό που θα μου ζητηθεί (αν με συμφέρει    : ) ). Συνήθως μόνο το κορμί μου     και το μυαλό μου  
    Θέλω σεξουαλική απεραντότητα και συνέπεια σε υποχρεώσεις    Το 2 σε 1 . Την ήμερα που το υ θα βάλει τα κλάμματα απο ντροπή, επειδή σηκώθηκα μόνος μου και έφτιαξα καφέ τερμάτισα όλες τις πίστες του bdsm      

Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να συνυπάρξω για πολύ, με ένα υ που θα μου λεγε όχι σε σεξουαλικά και ενα υ που δεν θα ήταν εντάξει 100 % στις υποχρεώσεις του. Για τον εαυτό μου πάντα θέλω το καλύτερο με το μικρότερο δυνατό κόστος     Κερδοσκοπική εταιρεία είμαι     :      :   

10. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Εδω που τα λεμε δε ζητας και πολλα!!! 

11. bumblebee

bumblebee Contributor

Ρε δε με ξέρεις.... θεούλης είμαι         Λυπάμαι, αλλά η συνύπαρξη με εναν θεό συνεπάγεται η πιστή να κάνει θυσίες ενώπιον μου       ) Δεν έχει          

12. Paladin

Paladin brattiness loading....

Αχ αυτή η διαίσθηση αν μπει η καύλα μπροστά αντιός και καλά σαράντα να τη θυμομαστε... Μας ξέρεις τι αλητάκια γινόμαστε όταν κάποιος μας συνεπάρει (κ πάρει σκέτο να πεις το ίδιο κ το αυτό). Αυτοκυριαρχία ώρα μηδέν. Αλλά η σκέψη σου πολύ σωστή.