Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 22 Σεπτεμβρίου 2010.

1. Emma

Emma Contributor

Είχα γράψει πριν 1 χρόνο περίπου το εξής ποστ -> https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/5534-τι-σκέφτεσαι-τώρα-811.html#post280730
    Κοίτα να δεις που κάποια πράγματα παραμένουν διαχρονικά και τα χόμπι κάποιων δεν αλλάζουν.
    Παρατηρώντας το φόρουμ να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης* (λεκτικό και όχι μόνο) και να κατακλύζεται από προσπαθειες προσωπικής ανάδειξης μέσω ειρωνιών και "εγώ την λέω σε σένα καλύτερα/πιο επιδέξια" αισθάνομαι λύπη.
    Όπως έχει αναφερθεί από αρκετά νέα μέλη, που μπαίνουν για να συζητήσουν σχετικά με το αντικείμενο του φόρουμ (bdsm - για όσους το έχουν ξεχάσει), είναι κουραστικό και αποκαρδιωτικό να πρέπει να ψάχνουν με το φανάρι σχετικές απαντήσεις στο θέμα του εκάστοτε νήματος ανάμεσα σε όλες τις off topic/ειρωνικές/flammable/κτλ δημοσιεύσεις.
    Στα δικά μου μάτια μάτια, όλα αυτά δείχνουν ασέβεια προς τα υπόλοιπα μέλη, που θέλουν να ενημερωθούν και να συζητήσουν με κάποια, έστω στοιχειώδη, σοβαρότητα σχετικά με το bdsm.
    Τελικά ποιό είναι το χόμπι του καθενός από μας; Το κυνήγι ή το γαμήσι; Και γιατί εγώ π.χ. που θέλω να κυνηγήσω, σε ειδικά περιφραγμένο χώρο του δάσους μόνο για κυνήγι, να πρέπει να βλέπω κάθε τρεις και λίγο μπροστά μου κάποιους να γαμιούνται; Get a room ρε παιδιά, που λένε και οι Άγγλοι.

*καθώς και "drug lords and gang wars".

Υ.Γ. Τα παραπάνω τα γράφω με την ιδιότητα του μέλους που ενδιαφέρεται για συζητήσεις σχετικά με το bdsm.

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

εν μερη εχεις απολυτο δικιο .
    ειναι πολυ σωστα αυτα που λες και συμφωνω μαζι σου .
    ωστοσο υπαρχουν αδυναμιες στο να γινει μια κοινη συμφωνια για τα ορια του σχολιασμου των αποψεων και των τοποθετησεων που αναρτουντε στα νηματα .
    αν λοιπον βγει καποιος και πει οτι οι Γιηνοι δεν προσεχουν τον πλανητη τους και τον καταστρεφουν .. θα βγουν μερικες φωνουλες που θα θεωρησουν οτι ως γιηνοι φωτογραφιζοντε και θα τον λουσουν με προσωπικους χαρακτηρισμους και κριτικες περι του χαρακτηρα του .. και μετα το βιολι βιολακι ...
    ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις που φευγει εκτος θεματος ενα νημα , για καποιον αλλον λογο εκτος απο αυτον που καποιος αισθανεται οτι φωτογραφιζεται απο τα λογια του αλλου και αρχιζουν οι εξυπναδες
    τωρα .. το οτι θελουν ολοι να πηδηξουν και να πηδηχτουν .. ειναι απολυτα σεβαστο .. πουθενα δεν γραφει οτι η εισοδος στο φορουμ επιτρεπεται μονο σε οσους εχουν γκομενα/γκομενο ..
    ο καθενας εχει τον τροπο του .. πχ ο Κορνηλιος αρπαει το μαστιγιο και τιμωρει οποιον λεει κακα πραγματα για τις γυναικες ... εγω δεν τον εχω βρει ακομα , αλλος μιλαει την καθαρεουσα θεωρωντας την καβλωτικη ... ειναι οπως του καθησει του καθενος .. και ειλικρινα παω πασσο σε αυτο ...

αλλα οτι χανεται η ουσια των νηματων σε πολλες περιπτωσεις συμφωνω απολυτα μαζι σου

ΥΓ . επισης πρεπει να ξερεις για ποιον λογο ανοιγεις ενα νημα .. πχ "Μητροτητα και υποταγη" .. για να μαζεψεις ψηφους εμπιστοσυνης ή για να συζητησεις πραγματικα αποψεις περι αυτου , διχως να στειλεις τον αλλον στην πυρρα οταν θα σου πει κατι που δεν θελεις να ακουσεις

3. Seduction

Seduction Regular Member

Συμφωνώ απόλυτα. Λόγω της εμπειρίας μου από τη συμμετοχή σε πολλά φόρουμ, έχω διαπιστώσει πως από τη στιγμή που σε ένα χώρο μαζεύεται πολύς κόσμος, άσχετα αν τους ενώνει ένα κοινό ενδιαφέρον, είναι φυσικό πως θα υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις, νοοτροπίες και στάσεις. Αυτό, πάρα πολλές φορές οδηγεί σε προστριβές, ειρωνικές ή περιπαικτικές αναφορές κλπ.

Εχω προτείνει στη διαχείριση να δημιουργήσει ένα ειδικό χώρο (ας το ονομάσει πχ "διαξιφισμοί") και να μεταφέρει εκεί οποιαδήποτε post και αναφορές που νηματογαμούν, είτε αυτές είναι διενέξεις μεταξύ δύο ή περισσοτέρων μελών, είτε ειρωνικές αναφορές, είτε κατάθεση χολής, είτε κατηγορίες για το ποιός ευθύνεται για τη δολοφονία του Κέννεντυ, είτε ότι άλλο.

Ετσι, τα νήματα θα έχουν μια συνοχή και αυτό θα είναι καλό και για την παρακολούθηση τους αλλά και για τη συμμετοχή σε αυτά όσων το επιθυμούν.

Για να μείνω στο πνεύμα της Emmas, Get a Life ρε παιδιά, που λένε και οι Άγγλοι.

4. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Φόρουμ είναι. Ανοιχτό το έχετε. Συνδρομές θέλετε.

Γράφει κάθε καρυδιάς καρύδι, και οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και είναι μεγαλύτεροι και περιπλοκότεροι από το BDSM.

Φτιάξτε ένα άλλο στο οποίο θα συμμετέχουν μόνο αυτοί που γράφουν αυτά που θέλετε.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, μώκο τσιριμώκο.

Τα σέβη μου,
    DH

5. Re: Απάντηση: Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Τα είπες όλα σε πέντε γραμμές. Ολα όμως! Δεν εχω να προσθέσω το παραμικρό  

6. danos

danos Regular Member

Γλυκιά μου Emma θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένη
    Βλέπω το νήμα σου ως μια πολύ καλή ευκαιρία να διορθωθούν τα όποια κακώς κείμενα
    Προς το παρών θα συμφωνήσω με τον doc h
    Αναμένω όμως σε μια πιο εποικοδομητική συζήτηση

7. isnogood

παν μετρον αριστον ....
    ο χωρος ειναι πολυχρωμος απο καθε αποψη .
    ... νομιζω οτι η Εμμα ηταν σαφεστατη και πολυ συγκεκριμενη ... η περισσοτερη συγκεκριμενοποιηση ειναι που δημιουργει τα φλαμενγκο (flammes) ..
    αν και περισσοτερο το αγχος του πηδηματος ... καλα το ειπε   ...
    μια λυση στο προβλημα του φορουμ ειναι ο fuck buddy ....

8. Eri

Eri

Οταν καπου υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι ανθρωποι, υπαρχουν διαφωνιες.

Οταν καπου υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι εγωιστες ανθρωποι, υπαρχουν ηλιθιες διαφωνιες.

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Θα κάνω μερικές απλές ερωτήσεις προς την Εμμα και προς όσους συμφωνούν με την Εμμα. Αγαπητή Εμμα , έχεις δει πολλά φόρουμ εξειδικευμένης θεματολογίας τα οποία να είναι πιο ζωντανά από αυτό; (Αν ναι τα λινκ παρακαλώ.)
    Έχεις δει πολλά φόρουμ των οποίων τα μέλη να πληρώνουν μόνο και μόνο για να γράφουν και να διαβάζουν; (χωρίς να κατεβάζουν ταινίες η κάτι άλλο) Αν ναι τα λινκ παρακαλώ.
    Αυτό τι σημαίνει για το φόρουμ που είμαστε; Γιατί επαναφέρετε ξανά και ξανά την ίδια συζήτηση; Δεν είναι λίγο εγωιστικό από την πλευρά σας;
    Υπάρχει αντίστοιχο Ελληνικό φόρουμ ιδίας θεματολογίας του οποίου η πολιτική είναι αυτή ακριβώς που θέλεις-θέλετε. Όχι μόνο δεν θα το πλήρωνε κανείς αλλά πέφτουν και συνολικά δυο τρία ποστ τη μέρα και τα μέλη σε σύνδεση είναι ένα η δυο ενώ εδώ εκατοντάδες. Αυτό δεν σας λέει κάτι;
    Το φόρουμ αυτό έχει την ικανότητα να «κρατάει» ενεργούς χρηστες για πολλά χρόνια. Ούτε αυτό σας λέει κάτι;
    Ας μας πουν όσοι πληρώνουν συνδρομές αν πλήρωσαν ποτέ για άλλο φόρουμ.
    Λοιπόν εν κατακλείδι η κουβέντα έχει γίνει πολλές φορές. Το φόρουμ είναι καλό επειδή έχει την δική του δυναμική και επειδή είναι αυτό που είναι. Κάθε παρέμβαση του αναιρεί κάτι από τον δυναμισμό του.
    Αν ήταν αυτό που θέλατε εσείς ίσως να μην ήταν το καλύτερο Ελληνικό.
    Στην τελική τα καθαρά bdsm θέματα ανέρχονται σε εκατοντάδες και φυσικά είναι τα περισσότερα. Όσοι θέλουν μπορούν να γράφουν εκεί. Απο την αλλη τι είναι φλειμ είναι υποκειμενικό θέμα. Μεγάλοι είμαστε το αντέχουμε και αν δεν το αντέχουμε φεύγουμε. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα υπάρχει.

11. Emma

Emma Contributor

Re: Απάντηση: Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Δεν ξέρω πώς ακριβώς να γίνω πιο συγκεκριμένη. Νομίζω ότι ήμουν ήδη.
    Όταν η προσωπική ευθύνη είναι σχεδόν πολυτέλεια (δη η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας) -φταίει ο ανάδρομος Άρης κι όχι εγώ-, τότε ναι, είναι λογικό να καταλήγουμε σε τέτοια επίπεδα. "Ο κόσμος καταστρέφεται απ' την αδιαφορία, αλλά τί με νοιάζει εμένα;" που λέει και κάποια ψυχή.

Btw, σε ευχαριστώ που κατάλαβες το σκεπτικό μου καθώς επίσης και για την καλή σου διάθεση σχετικά.

12. isnogood

γιατι μπλεκουμε τα οικονομικα με το "νοικοκυριο" μιας διαδυκτιακης αιθουσας που ολοι περναμε καλα ?
    το φορουμ κραταει καλα αφενος διοτι ειναι τσαμπα ... διοτι εχω πληρωσει πολλα 30αρια για ενα μονο μηνα στα του ειδους ukraine brides κτλ .....
    και αφετερου διοτι καποιοι φροντιζουν να το συντηρουν , και δεν ειναι μια επιχειρηση με εδρα την καλιφορνια και πελατες σε ολο τον πλανητη , αλλα φιλοι που καποιους απο αυτους θα συναντησεις σε καποιο παρτυ ...
    οσο για λινκ :
    Διαζυγίου - Marriage Agency Scams
    οσα λινκ θα βρεις στην Μαυρη λιστα , Χρυση Λιστα και Γκριζα λιστα ειναι ολα υπο πληρωμη
    δες το ελληνικο grlove τι χρεωσεις εχει ...
    Κορνηλιε .. πρεπει να σε περπατησω στην διαδυκτιακη νυχτα .. εισαι πολυ αθωος ...