Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσδιορισμός στάτους βάση φετιχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 5 Ιανουαρίου 2016.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Το ζήτημα εδώ μέσα δεν είναι μόνο η άμυνα....Αλλά για πιο λόγο εδώ μέσα να πρέπει ν' "αμυνθείς"?
    Εκτός κι έχεις κάτι να "μοιραστείς" ή κάτι να "χάσεις" με/από τον/την οποιονδήποτε/οποιαδήποτε εδώ...
    Τα κίνητρα πίσω απ' τις συμπεριφορές είναι σημαντικά...
    Κι εκείνα μόνο δυο τρόποι υπάρχουν για να τα μάθουμε...

1) Να μπούμε στο κεφάλι του/της άλλου/ης. Που αν δεν έχουμε υπερφυσικές δυνάμεις, το κόβω αδύνατο.
    2) Ν' αξιολογήσουμε πράξεις και για τις οποίες έχουμε την βεβαιότητα ότι από κάποιον/α συγκεκριμένο άνθρωπα προέρχονται και σε κείνον καταλογίζονται.
    Όταν, οι όποιες πράξεις υπάρχουν. Τεσπα, μην το "ξεχειλώσω" κι άλλο...  

Υ.Γ.

Για μένα το επειδή είστε "λάθος" εσείς, μπορώ να γίνω "λάθος" κι εγώ, σαν δικαιολογία δεν στέκει...
    Για μένα πάντα...
    Γιατί στην περίπτωση που φέρομαι σε κάποιους/ες, με τον ίδιο τρόπο για τον οποίο τους ψέγω...
    Αν μου την "πουν", δεν θα έχουν και άδικο... 

Last edited: 6 Ιανουαρίου 2016
  2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Eυχαριστούμε!   

3. ShaDowKill_GpR

ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

Εδώ εγώ, ταμπελιάζω με σαρκασμό και αυτοταπείνωση τον εαυτό μου. Φυσικά και δεν με συμφέρει να το κάνω και όμως το κάνω.
    Ακριβώς επειδή δεν με καλύπτουν οι ταμπέλες αλλά και επειδή δεν νιώθω vanilla ή switch ή υποτακτικός, διάλεξα μέσω των περιορισμένων επιλογών
    που μου παρείχε το site να δηλώσω Κυρίαρχος. Διότι έτσι αισθάνομαι και στην ζωή μου και στην καθημερινότητα μου αλλά και στις
    σχέσεις μου. Αν ένιωσες οποιαδήποτε στιγμή πως σε ταμπέλωσα, θα σου ζητήσω ταπεινά συγνώμη. Δεν ήταν πρόθεση μου.
    Για μένα και πάλι ο όρος Ταμπέλα, στάτους ή οτιδήποτε άλλο, δηλώνει ακριβώς αυτό που προανέφερα σε προηγούμενο πόστ μου.
    Γίνεσαι κατανοητή , είσαι πλήρως αναλυτική και αυτό είναι ευχάριστο. Και κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Απλά έχουμε διαφορετικές
    απόψεις πάνω στο θέμα.

Με παρανόησες, μάλλον φταίω εγώ στον τρόπο που εκφράζομαι διότι όντως έχω περιορισμένο λεξιλόγιο. Αν
    θα ήθελες να σου εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ και πως και σε ενδιέφερε περαιτέρω , μπορώ να σου μιλήσω γι αυτό σε προσωπικό μήνυμα.
    Για να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος στο παρόν νήμα. Γι αυτό το αναφέρω.

4. ShaDowKill_GpR

Και για να συμπληρώσω, σε καμία περίπτωση δεν έγραψα την λέξη "μυαλουδάκι" με υποτιμητική έννοια. Για να εξυψωθώ εγώ πιο
    πάνω από εσένα. Το έγραψα απλά υποκοριστικά και χαριτωμένα. Παρντόν δηλαδή.  

5. Soraya

Soraya Guest

ωχ θεε μου....ουτε να κοιμηθεί δεν μπορεί κάποιος πιά...

6. ShaDowKill_GpR

Sleep is overrated. Πραγματικά όμως.        

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μάλλον φταίω κι εγώ, που αρκετές φορές παρά είμαι "ξερός" στα λόγια μου.
    Άσε τα πμ, σύντομα εμείς οι δυο θα τα πούμε live, που είναι απείρως καλύτερα.
    Μια συγνώμη στη νηματοθέτρια για τα πολλαπλά off topic.

Υ.Γ.

Domούλη, μεταξύ Domούληδων ( και ας είναι ο ένας μπαγιατεμένος και γιαλαντζί -δλδ εγώ- υπάρχει κατανόηση    )

8. ShaDowKill_GpR

Θα με χαροποιούσε πολύ να σε γνωρίσω σύντομα και από κοντά.
    Το εννοώ. Χαίρομαι που καταλαβαίνεις τον σαρκασμό μου και
    που ανταποδίδεις. Γενικά χαίρομαι. Χαχαχα    

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@Tenebra_Silente Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που σου κάνω προσωπικά κάποιες ερωτήσεις και απάντηση δεν παίρνω και επειδή ξαναδιαβάζω τα ποστ, παρατηρώ ότι αφού τα δημοσιεύσεις μετά από λίγο τα επεξεργάζεσαι, πράγμα που με κάνει να μπερδεύομαι και να αναρωτιέμαι εάν έχουν βάση τα δικά μου ποστ ή όχι μετά τις αλλαγές σου, αποχωρώ. Τουλάχιστον εγώ εύχομαι να κάλυψα όποιον (τέλος πάντων) ενδιαφερότανε για τις απόψεις μου και να μην άφησα κενά.

10. Soraya

Soraya Guest

@Tenebra_Silente & @ShaDowKill_GpR
    Το κακό που μου κάματε ξεπλένεται μόνο με μια δική σας δημιουργία από το Sweet Alchemy...(έχω αδυναμία στην σοκολάτα..   )
    Για να εξιλεωθείτε λοιπόν προσπαθήστε να μην με δηλητηριάσετε...

Αναμένω στα ΧΤΕΛ  

11. ShaDowKill_GpR

Eλπίζω να μην σε απογοήτευσα.
    Δες από το 4:35.

12. Soraya

Soraya Guest

αναμένω