Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσδιορισμός στάτους βάση φετιχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 5 Ιανουαρίου 2016.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

2. ShaDowKill_GpR

ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

Eννοείται φιλαράκι μου. Sharing is caring.

3. Soraya

Soraya Guest

όσον αφορά τους μαστερς (και δεν εννοώ τις Ελλάδας γιατί γελάνε και οι πέτρες) ίσως για εσένα αγαπητέ να μην έχει σημασία το τι δηλώνει ο καθένας... ίσως να το θεωρείς και δικαίωμα...   δεν θα διαφωνήσω γιατι είναι γνώμη σου και την σέβομαι...
    σε όλα τα άλλα συμφωνώ... εν μέρη... μα δεν θα το αναπτύξω

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Soraya

Πάλι οι Κ θα την πληρώσουν;   

5. ShaDowKill_GpR

ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

Για τους Μάστερς είπε        

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Tο ίδιο είναι.

7. Soraya

Soraya Guest

όσον αφορά εμένα όχι.... μπορώ να πω πολλά παραδείγματα και για υ-σ που δεν έχουν καμία σχέση με το θεματάκι και όμως... κοτσάρουν την ταμπελίτσα....

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ο καθένας να κοιτάει την πάρτη του και όχι τους άλλους, έτσι για αλλαγή. : - )

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

?

10. Soraya

Soraya Guest

εε όχι ακριβώς... ένας Μαστερ μπορεί να επιλέξει να κρατήσει και να μείνει στην θέση του κυρίαρχου...
    Δεν μπορούν όλοι οι κυρίαρχοι να γίνουν μάστερς... και σταματώ εδω γιατί αυτό είναι ένα νήμα από μόνο του

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Σωστόοοοοοοοος και το δωμάτιο το πληρώνω εγώ σαν παππούς...Μόνο μην με διαολοστείλεις μες στην νύχτα, για να βουδουσουμιάσεις τη δικιά σου...Ποιος γυρίζει σπίτι χαχαχα

-----------------------------

@Soraya όσο κάποιος δεν πηδιέται/βουδουσουμιάζει μαζί μου, που δεν υπάρχει περίπτωση, αφού ο σεξουαλικός προσανατολισμός μου είναι άλλος.
    Για μένα έχει κάθε δικαίωμα, να δηλώνει ότι θέλει.
    Το ίδιο ισχύει και για όσες μαζί μου δεν είχαν/έχουν/ή θα έχουν καμία σχέση. Ότι δεν έχω εξακριβώσει εγώ, δεν το ακυρώνω.
    Αλλά κι εγώ να το ακύρωνα, δεν σημαίνει ότι άκυρο θα ήταν γενικά. Θα ήταν άκυρο για μένα.
    Πάντως ούτε όλους τους Masters της Ελλάδος γνωρίζω, ούτε όλες τις υπό, ούτε καμία "ομάδα" στην ολότητα της, για να εκφέρω άποψη για όλα τα μέλη της.
    Σεβαστή η γνώμη σου, απλά δεν την ενστερνίζομαι.  

Υ.Γ.

Μήπως η ιδέα του νήματος σου θα ήταν : "Ενδύομαι" ένα status που δεν μου ανήκει αληθινά, για να ικανοποιήσω τ' όποιο φετίχ μου.
    Αφού θα είχα την εντύπωση, ότι σαν φορέας εκείνου του όποιου status, θα το "πέρναγα πλάγια" και στα λάθρα?
    Έτσι για μένα θα είχε νόημα και ο συνδυασμός φετίχ επιλογή status....Αλλά...Κι εδώ σταματώ εγώ γιατί ήδη το φλόμωσα το νήμα χαχαχα...
    Και βλέπω ότι ξεκάθαρα θα πήγαινε "αλλού"... 

Last edited: 7 Ιανουαρίου 2016
  12. Soraya

Soraya Guest

προς απάντηση του ερωτηματικού σου αναφέρομαι σε άτομα που βάζουν το στάτους μάστερ και τους ρωτας τι εμπειρία έχεις; και σου λένε καμία... και γιατί έβαλες το μάστερ; έτσι. πως έτσι; δεν κρίνω... απλός αναφέρω μια κατάσταση... κατα τα άλλα ας κάνουν ότι πιστεύουν... δεν θα το παίξω τροχονόμος