Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσδιορισμός στάτους βάση φετιχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 5 Ιανουαρίου 2016.

1. Soraya

Soraya Guest

μα αυτό κάνω καλή μου   παρόλα αυτά μου αρέσει να λέω φωναχτά τις σκέψεις μου  

2. ShaDowKill_GpR

ShaDowKill_GpR Owner and Mentor of Nusi.

Μα την πάρτη μου κοιτάω.        

3. Soraya

Soraya Guest

τελικά ο μαζοχισμός μου είναι τεράστιος...

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Κάνει το δικό του bdsm, αυτό πιστεύει ότι είναι, το ζει όπως θέλει (έστω και μέσα στο μυαλό του). Αυτόν γιατί να τον κρίνουμε και τους υπόλοιπους όχι;

5. ShaDowKill_GpR

Μωρέ να πάμε για καφεδάκι να γνωριστούμε και αν μας βγει την βουδουσουμιάζουμε και οι 2.    

6. Soraya

Soraya Guest

δεν τον έκρινα.. άλλο κρίση άλλο προβληματισμός... όταν ο ίδιος παραδέχεται πως δεν αξίζει τον όρο παρόλα αυτά τον έχει για κράχτη για να μαζεύει γκομενάκια αυτό με προβληματίζει...

7. espimain

espimain Contributor

Εσύ γλυκιά μου δεν χρειάζεσαι κώνειο, αρκεί να δαγκώσεις την γλώσσα σου και η πίκρα σου θα ολοκληρωθεί.
    Εγώ σοκολάτογλυκό θα προτείνω στον @Tenebra_Silente για να σε γλυκάνει.
    Το #159 σου με έκανε να ευθυμήσω.  

8. Soraya

Soraya Guest

ειδες καλέ μου έχω πάρει τα πατήματά σου...

9. ShaDowKill_GpR

Haters gonna hate. Yolo.

10. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Αυτο ισχυει για ολα τα "Στατους" .... το θεμα ειναι ολοι αυτοι/εμεις ειναι οι εξερεσεις η ειναι ο κανονας ?

11. Soraya

Soraya Guest

ναι ισχύει για όλα τα στάτους... δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σου δυστυχώς... μακάρι να ήξερα....

12. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Να αρχισεις να προβληματιζεσαι αν ειναι ο κανονας και οχι οι εξερεσεις