Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσδιορισμός στάτους βάση φετιχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 5 Ιανουαρίου 2016.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Από Θρυαλλίδες;

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Χωρίς καμμία πιθανότητα επισκευής Contributor

Μάλλον εδώ πολλοί και πολλές έχουμε το φετίχ ( ναι φετίχ, γιατί πιθανότατα μόνο έτσι διεγειρόμαστε σεχουαλικά ),
    να προσπαθούμε ν' ακυρώσουμε, εκείνα που δεν γουστάρουμε.
    Τελικά είμαστε πρώτα φετιχιστές εδώ μέσα και μετά οτιδήποτε άλλο.
    Ξανά μανά ηλίθια ερώτηση, αν δεν μας κάνει ο χώρος, τι στο πέος/κουνελάκι γυρεύουμε εδώ?
    Παρακαλώ, μην μου πείτε ( μόνο και πάντα ) για να περνάει η ώρα.
    Κάποιοι/ες ίσως και να μην νοιάζονται καθόλου για κοκό, αλλά μόνο κάποιοι/ες.  

Πάντως μουνάκι ή λουκανικάκι που να μην γουστάρει μπούφλες, εντολές, σκλαβίλα, Κυριαρχίλα κουλουπού κουλουπού, δύσκολα βρίσκεται εδώ.
    Και όποιος/α νομίζει ότι προσπαθώντας με "εξυπνάδες", να χαμηλώσει τον/την οποιονδήποτε/οποιαδήποτε και ν' ανέβει εκείνος/η.
    Θα του/της πρότεινα, να κουνήσει το κεφαλάκι του/της και όχι μόνο το σέικερ με τον coffee...  

Last edited: 7 Ιανουαρίου 2016
  3. Γι αυτές μου έκανε ευχέλαιο, αλλά δεν έπιασε...χο χο χο

4. Εμ, το ήξερα ο δόλιος, γι αυτό δήλωσα perv (ως γνωστόν ο καλός ο perv όλα τα αλέθει).
    Τα υπόλοιπα (σκλαβίλα, κυριαρχίλα, τραγίλα, δροτσίλα) είναι το κερασάκι στη διαστροφότουρτα...  

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@peleas Εγώ προτείνω μίας που στρώσαμε χτες το καρέ με την @Soraya να έρθεις κι εσύ με τον @underherfeet να παίξουμε, λίγο πόκερ, λίγο μπιρίμπα, λίγο bdsm. θα περάσουμε χάρμα.

6. Soraya

Soraya Guest

ότι θέτε αλλά εγώ ρούχα δεν βγάζω!!!! να ξηγιόμαστε

7. Ναι, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το κορίτσι μου  

Καλά, δε θα χρειαστεί. Θα έρθεις χωρίς ρούχα  

8. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Ξερετε ποσοι Κ σας ζηλευουν;
    Εχετε ησυχο το κεφαλι σας απο προβολες και απαιτησεις των κατω.

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Κυριαρχιλίκι μυρίζομαι ή κάνω λάθος;  

Υπάρχει ισότητα μεταξύ μας. Ή όλοι ντυμένοι ή κανείς. Μην μου αρχίζεις τις ασυμμετρίες τώρα και φάω το πλητροκλόγιο

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Χωρίς καμμία πιθανότητα επισκευής Contributor

Δυστυχώς δεν υπάρχει πολλαπλό status, γιατί εγώ είμαι κατά σειρά:
    Mistress, Dom, Perv, Cross, Ελαιοχρωματιστής, Τσαγκάρης και τελευταίο αλλά ίσως πιο σημαντικό, ευνούχος.
    Μην με ρωτάτε πως ικανοποιείται η υ μου, σκέφτομαι να γίνω και Ράφτης για να της κάνω γουνοραφή χαχαχα.
    Τουτέστιν, εγώ και να ήθελα να πηδήξω κάποια εδώ, δεν θα είχα τα προσόντα.
    Γι' αυτό μένω στα φετιχάκια μου, δηλαδή την ασχετοφατσουλολαγνεία και στο να μυρίζω την οθόνη του υπολογιστή χαχαχα.           

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

ναι , ναι, τέλεια θα περάσουμε, τέλεια!

12. χε! Άσε που, ανά πάσα στιγμή, βγάζουμε τον άσσο της κυριαρχίας από το μανίκι, γιατί perv είμαστε, ότι θέλουμε κάνουμε