Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσδιορισμός στάτους βάση φετιχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 5 Ιανουαρίου 2016.

1. Εμ, το "τελεία και παύλα" φοβάμαι.
    Καλό κωλ dancing!

2. χαχαχαχα... βλέπω το πρωτοσέλιδο: "Κατά τη διάρκεια των ποιοτικών δοκιμών, ο δοκιμαστής καταστρέφει όλο το εμπόρευμα"  

3. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Χαίρομαι που βλέπω να τηρείται η ομορφότερη παράδοση του φόρουμ, το Ξεχείλωμα Νήματος.

Επίσης ανακοινώνω επίσημα ότι μετά από πολλή σκέψη, όση μου επιτρέπει η καρχάλα μου δηλαδή, άλλαξα το στάτους μου και δηλώνω masochist. Δεν είμαι υλικό για sub, μπορεί να φταίνε τα φετίχ μου.

Όποιο άτομο θέλει (@dark explorer, που είσαι; Δες, ουδέτερο!) μπορεί να κάνει αίτηση να με δείρει. Πάρτε αριθμό.

ΥΓ Αναφέρω φετίχ και στάτους στο ίδιο ποστ για να μην θεωρηθώ οφτόπικ, άιμ σο κλέβερ.

4. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Δεν είμαι σίγουρη αν απαντώ σε σένα ή σε αυτά που έχεις ακούσει either way το θέμα είναι το εξής.

Αυτή έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο αν θα τον δεχτεί η οχί - αληθεια;; εχει λόγο! Οπως και εκείνος, ίσο λόγο, ούτε πρώτο ούτε τελευταιο γιατι ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει για κανένα ασύμμετρο αφου δέν έχουν "δεχτει " ο ένας τον άλλον.

Ειναι αυτή που θα ζητήσει αποδεσμευση- η μπορεί απλά να πάρει πόδι πριν καν σκεφτείνα ζητήσει αποδεσμευση

Διαπραγματευτει, ζητήσει, ξε ζητήσει...αν ο/η Κ δεν γουστάρει, υ δεν παίρνει   και αν υ δεν γουστάρει τότε δεν παίρνει Κ. Εκπτώσεις ( κανονικά ) δεν γίνονται

Κοινώς, ενα Κ μπορεί να φτάσει να λιώνει για το υ του. Αααααλλο αυτό και άλλο να αρχίσει να βάζει τα θέλω του δευτερα για να μην χάσει το υ, η για να το έχει μονιμα χαρούμενο κατα πως το υ νομίζει η θεωρεί οτι είναι χαρούμενο.

Προσωπικα, ενα τέτοιο Κ δεν μου εμπνεει υποταγη. Μου εμπνεει, μπορει, πολυ απολαυστικα παιχνιδια αλλα υποταγη οχι. Το Κ μέλος διατηρεί τα θέλω Του, ανρξαρτητα ανασφαλειων που συνδέονται με το συναίσθημα Του. Κανενας σκλαβος υ λοιπόν,αν μιλάμε για τέτοια Κ.

Και για να διευκρινήσω κάτι, επιτυχημένο d/s ταίριασμα, δεν είναι αυτο στο ο οποίο το Κ μέλος είναι η προσωποποιήση του κακού και το υ υποφέρει στις ορέξεις του. Επιτυχημένο d/s ταίριασμα είναι αυτο στο οποίο ο /η Κ είναι 100% ο εαυτός του/της το υ ακολουθεί αυτόν τον εαυτό με ο,τι αυτο συνεπάγει, το υ ακολουθεί με βάση το πως το Κ μέλος αρέσκεται στο να το ακολουθούν και το πιο σημαντικό το υ είναι ευτυχισμένο, όχι γιατι το Κ μέλος του κάνει "κρυφά" χάρες και εκπτώσεις αλλά γιατί αυτό που ζει μαζί με το Κ του, το γεμίζει και του δείχνει, ίσως για μερικούς, ενα καινούριο τρόπο να ειναι χαρούμενο , ή τελοσπαντων, διαφορετικό απο αυτον τον τρόπο που ια επελεγε εκείνο για τον εαυτό του.

5. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Επειδή δεν είδα να βγαίνει νόημα, θέλει να μου πει ένας υπεύθυνος τελικά αν είμαστε κατηγοριοποιημένοι με βάση το/τα φετίχ; Μην είμαι εκτός μόδας.

6. Soraya

Soraya Guest

υπεύθυνος;;;;;;;;;;    

7. Mind'n'Flesh

8. bumblebee

bumblebee Contributor

Ναι. Υπαρχουν κανονες , και εξαιρεσεις που τον επιβεβαιωνουν.  

9. Mind'n'Flesh

Elaborate