Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσδιορισμός στάτους βάση φετιχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 5 Ιανουαρίου 2016.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Αποψη μου ...
    Ο προσδιορισμος στατους δεν γινετε βαση φετιχ ....
    Αλλα μπορεις να προσδιορισεις καποια φετιχ με βαση το στατους

2. Soraya

Soraya Guest

όπως ανέφερα πολλές φορές καλή μου ο δικός μου συλλογισμός είναι τόσο μπερδεμένος όσο και τα μακαρόνια ενός Ιταλού σεφ...
    ο συλλογισμός μου ήταν δική μου σκέψη... και μόνο...
    ας την επεκτείνω λοιπόν......

Κατ εμέ η σχέση Κ/υ πέραν του ερωτικού κομματιού μπορεί να είναι και μια σχέση μαθητή δασκάλου.
    Δεν είναι πάντα αναγκαίο να είναι ο Κ ο δάσκαλος μιας που θα μπορούσε να είναι πιο άπειρος από το υ.
    Αλλά ας πάμε στην κατάσταση όπου ο Κ είναι ο δάσκαλος και το υ ο μαθητής. Η εύκολη περίπτωση.

Γιατί λοιπόν να "δώσει" ένας Κ τα "εργαλεία" του στο υ.
    -Γιατί μπορεί να το ενδιαφέρει να μάθει να τα χειρίζεται
    -Γιατί μπορεί και ο ίδιος να ενδιαφέρεται για την οποιαδήποτε πρακτική πάνω του
    -Γιατί είναι ζευγάρι και κάνουν ότι τους αρέσει...(το ανέφερα χίλιες φορές πιο πάνω) κουράζομαι να επαναλαμβάνομαι.....
    -Γιατί αρέσει και στον Κ να προσφέρει κι αν αυτό το θεωρεί προσφορά προς το υ του τότε καλά κάνει και το προσφέρει...
    Οτι όμως κι αν συμβεί μεταξύ τους ΤΟ ΑΝΈΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΆΝΩ είναι προσυμφωνημένο... πράγμα που σημαίνει πως είναι κομμάτι τους...
    Αν δεν αρέσκονται κάποιοι απλός ας μην το κάνουν...

3. Soraya

Soraya Guest

γιατι;

4. Soraya

Soraya Guest

ναι...

5. thief

δεν εχει γιατι γιατι αυτη ειναι η αποψη μου

6. Soraya

Soraya Guest

εδώ καλή μου δεν έχω καταλάβει εγώ τι θέλω να πω 32 χρόνι προσπαθείς εσυ σε λίγη ώρα      

7. Soraya

Soraya Guest

σεβαστή το λοιπόν  

8. thief

Οκ εμενα μου αρεσει να δενω τις συντροφους μου να τις μαστιγωνω να λιωνω κερια πανω στο κορμι τους na κτλ ... Αλλα το στατους μου και εγω καταβαθος ειμαι submissive

9. Soraya

Soraya Guest

κι εμένα μου αρέσει αυτό   και είμαι submissive

10. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

ένταση ... θα έχουμε και ξεμαλλιασμα στην λάσπη ?

11. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Αυτο σου λεω κι εγω...για μενα δεν εχουν καμια σχεση τα φετιχ/βιτσια/γουστα με τα στατους.
    Αν καποιοι επιθυμουν να βαζουν και να βλεπουν συμβολισμους πισω απο καποιες πρακτικες, καλο ειναι λοιπον να σχετιζονται με ατομα που βλεπουν με το ιδιο ματι τις πρακτικες αυτες για να μην χαλιουνται.

12. thief

μας εψτιαξες τωρα .... περιμενω με αγωνια να δω το θεαμα