Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσεγγιση Κυριαρχης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Nικος Περιεργος, στις 1 Απριλίου 2014.

1. sw

sw

Θα συμφωνησω και εγω πως ο γραπτος λογος επικοινωνιας με ατομα που δεν γνωριζουμε ειναι δυσκολος.
    Το κειμενο αποδιδεται με την αντιληψη και το συναισθημα του αναγνωστη και αμυδρα ενα εμοτικον (γι αυτο ανακαλυφθηκαν) δινει μια κατευθυνση.
    Γι αυτο πιστευω πως ετουτος ο ιντερνετικος χωρος ειναι ο προθαλαμος για να περασει κανεις στην επομενη φαση επικοινωνιας την δια ζωσης.
    Οσο για το γκουγκλαρισμα οταν καποιος εχει ενα ειρμο σκεψεων αναμεικτο με καβλα που τον βοηθα να εκφρασει τα συναρτωμενα της γινεται λιγακι (εντελως θα ελαγα) ντεκαβλε.
    Στηριζω παντως την προσπαθεια της αδρανοποιησης των συναισθηματων των αναγνωστων που εκπλησσονται απο γραμματα των οποιων η θεση δεν ειναι η σωστη.

Last edited: 24 Ιανουαρίου 2020
  2. sw

sw

Η συζητηση για την ορθογραφια οπως ειναι προφανες δεν γινεται για την ορθογραφια αλλα για τα συναισθηματα που σκανδαλιζει.
    Αυτο απο μονο του ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον και αποκαλυπτικο.
    Ναι οι αντιδρασεις και τα συναισθηματα που προκαλει ειναι πιθανον σε καποιους να θεωρηθουν περιορισμοι.

3. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Ωστόσο δεν βλέπω την σύνδεση λεγομένων μου με τα δικά σας.

Όταν υπάρχει έλλειψη φαντασίας έκφρασης η κακομεταχείριση της γλώσσας παύει να υπάρχει κάθε περίπτωση επικοινωνίας.
    Όπως και να το κάνουμε "μας γυρίζει το μάτι" όταν προσπαθούμε να βγάλουμε νόημα στα ανορθόγραφα η ακόμα χειρότερα στα greeklish.
    Οση θέληση και να έχουμε να τα διαβάσουμε είναι ντεκαυλε!

Οπως επισημαίνει και η @Invisible Ypsilon υπάρχουν τόσα μέσα πλέον να μπορεί κανείς να μάθει/συμβουλευτεί.

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Όταν η μόνη εικόνα που έχεις για τον απέναντί σου είναι ένα γραπτό, τα περιεχόμενα του και η εμφάνιση του έχουν ύψιστη σημασία. Μπορεί ο άνθρωπος πίσω από το κείμενο να έχει όλα τα καλά του κόσμου αλλά μέσα σε ένα δικτυακό forum τα γραπτά του είναι η εικόνα του.

Υπάρχουν οι δυσλεκτικοί, όπως υπάρχουν και αυτοί των οποίων τα ελληνικά δεν είναι η μητρική τους γλώσσα, ωστόσο υπάρχουν και τα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν.

Αν μη τι άλλο ο έξτρα κόπος που θα κάνεις δείχνει ότι σέβεσαι τους συνομιλητές σου.

5. tithon

tithon Contributor

η συζήτηση αφορά στην προσέγγιση της κυριαρχικής, όχι στον εξοπλισμό της.

σε γενικές γραμμές η φόρμα υπηρετεί το περιεχόμενο, εκ τούτου μια κοινότοπη προσέγγιση απευθύνεται σε όποιον αναζητά κοινότοπες προσεγγίσεις, μια πρωτότυπη σε όποιον αναζητά πρωτότυπες, μιά ιδιότυπη σε όποιον αναζητά ιδιότυπες. κι έχει για όλους. ακόμη κι οι φτιασιδωμένες έχουν το κοινό τους.

6. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Υπάρχουν πράγματι βοηθήματα αλλά από αυτές τις δύο κατηγορίες δεν περιμένω να σεβαστούν εκείνες εμένα αλλά εγώ αυτές.

Μια φορά μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά σε αυτό το φόρουμ είχα πει κάτι εριστικό (ποιος; Εγώ; Πως το έπαθα δεν έχω ιδέα) σε κάποια που έγραψε ανορθόγραφα σε ένα νήμα και μου απάντησε ότι είναι δυσλεκτικη και ένιωσα τρομερά άσχημα. Με μάλωσα εκείνη τη μέρα.

7. sw

sw

Θα συμφωνησω και με τις δυο σας.
    Οταν λειπουν και η φαντασια και ο τροπος εκφρασης και η σωστη ορθογραφια δεν εμεινε και τιποτα.
    Αν ομως βρισκομαστε σε αρχικο σταδιο ανακαλυψης πιθανου ενδιαφεροντος ατομου πιστευω πως θα διναμε "τοπο στην οργη".
    Τα greeklish ειναι εκτος συζητησης.
    Για καποια ορθογραφικα λαθη μιλαμε.

8. -Volt-

-Volt- Contributor

Έχω μια φίλη που όταν ανταλλάσσουμε άμεσα μηνύματα της ξεφεύγουν ορθογραφικά λάθη, λόγω της έλλειψης χρόνου για να το σκεφτεί περισσότερο. Όταν μιλάμε στο τηλέφωνο, το λεξιλόγιο της είναι πλούσιο και δεν κάνει λάθη σε χρόνους ή σύνταξη. Παρόλ' αυτά για μια μεγάλη περίοδο που ανταλλάζαμε emails ποτέ μα ποτέ δεν βρήκα ούτε ένα λάθος, που να υποδηλώνει κάποια αδυναμία. Συνειδητοποίησα και κάποια στιγμή μου το επιβεβαίωσε κι η ίδια, πως σε κάθε απάντηση της που έχει την πολυτέλεια του χρόνου, ψάχνει σχεδόν κάθε λέξη. Το εκτιμώ αυτό. Δείχνει πρωτίστως τη διαδικασία της σκέψης πίσω απ' το σεβασμό στο συνομιλητή.

Έγινε μια αναφορά στις διάνοιες. Η διάνοια είναι χάρισμα. Όταν μένει ακατέργαστο, γιατί κάποιος μπορεί, για όσο μπορεί και ως εκεί που μπορεί, το ότι μένει ανεκμετάλλευτη είναι εγκληματικό. Δεν έχει παρά καλλωπιστικό ρόλο, σαν τα γαλάζια μάτια, ή την ωραία επιδερμίδα. Ακόμα και το πουλί απαιτείται να ξέρεις και να το χρησιμοποιείς, ακόμα και αν το τυλίγεις γύρω απ' το λαιμό σου, δείχνει και αυτό περισσότερα απ' το απλά να το έχεις.

Έχω γνωρίσει ανθρώπους δυσλεκτικούς που όταν μιλούσαν θύμιζαν λογοτεχνικό γραπτό.

Έχω γνωρίσει ανθρώπους που γράφουν το επώνυμο τους λάθος. Ούτε ενός το λεξιλόγιο δεν επιτρέπει μια συζήτηση που να ξεφύγει απ' την τυπικούρα, ή έστω το ελάχιστα παρακάτω.

Μερικές φορές ακόμα και η έλλειψη συνδυαστικών σχημάτων, ακόμα και εμπειρίας έκφρασης, ή έστω πειραματισμού, ή πλούτου λέξεων, των οποίων η πολλαπλότητα αποτελεί στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας εν πολλοίς, οδηγεί την ίδια τη συζήτηση σε τέλμα.

Από την άλλη ας μην αγνοούμε, πράγμα που ξέρω, γιατί ζω, υπάρχουν άνθρωποι πολύ δυνατοί στη γραπτή έκφραση και άλλοι πολύ δυνατοί στο λόγο. Στην πραγματικότητα τέτοια ζεύγη μοιάζουν κάπως παράδοξα, αλλά κατά κάποιο τρόπο τους φέρνει σε ισορροπία η αμεσότητα της χρήσης του δικού τους τρόπου. Ακόμα κι εκεί όμως, υπάρχει μια άμεση αναλογία με την προσωπική προσπάθεια απόκτησης αυτής της έκφρασης μέσω των λέξεων και της σωστής έκφρασης.

9. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Ναι! Υπάρχουμε και εμείς που τα ελληνικά δεν είναι η μητρική μας γλώσσα και όμως προσπαθούμε να γράφουμε σωστά ελληνικά από σεβασμό/αγάπη και ως προς τούς συνομιλητές μας και στην χώρα αυτή!
    Και κάθε λέξη που δεν γνωρίζουμε συμβουλευόμαστε το Βικιλεξικό.

10. vanessapret

vanessapret Regular Member

να έχεις πολλά λεφτά .......

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Είναι που σταμάτησαν να συντάσσουν παραπεμπτικά σε προντόμες στο Ι.Κ.Α, αίσχος, οι αλήται...

12. mariannaafentra

mariannaafentra New Member

Επικοινωνία και συνάντηση με Μία Κυρίαρχη γυναίκα
    Συνήθως αυτού του είδους η επικοινωνία γίνεται μέσω κάποιας ηλεκτρονικής εφαρμογής πλέον.Οπότε, γίνεται λίγο πιο δύσκολο επειδή δεν βλέπει το πρόσωπό σας.Τα περισσότερα προφίλ στο χώρο μας είναι χωρίς φωτογραφία προσώπου για ευνόητους λόγους.Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν χρειάζεται όλοι να εμπνεύσουμε το σεβασμό, για να λάβουμε την ανάλογη προσοχή.Μία Κυρίαρχη δέχεται εκατοντάδες μηνύματα μες τη μέρα Της.....κι είναι αδύνατον φυσικά να τα απαντήσει όλα.Εάν αποφασίσει να απαντήσει σε κάποια, να είστε σίγουροι ότι θα απαντήσει στα πιο ευγενικά μηνύματα.Στα άλλα τύπου...τι κάνεις?ή θέλω να βρεθούμε να λατρέψω τα πόδια σου ή θέλω να σε γνωρίσω ή τι λες για ένα καφεδάκι.....ή στέλνεις μήνυμα στις 3 το πρωί επειδή εσύ δεν έχεις ύπνο, ή ακόμη χειρότερο κάνεις κλήση χωρίς καν να Την γνωρίζεις,ή ό,τι άλλο, δεν θα απαντήσει.Και αν έχει μυαλό δεν θα απαντήσει σίγουρα.Γιατί πρώτον..... την γνώριζες και χτες για να της προτείνεις ως πρώτο μήνυμα να λατρέψεις τα πόδια Της ή να πιείτε καφέ?Επίσης παρουσίασες τον εαυτό σου με κάποιο τρόπο, γράφοντας κάποια στοιχεία για σένα?Έδειξες τον ανάλογο σεβασμό απέναντί Της?Μην ξεχνάς ότι μιλάς με μία άγνωστη και δεύτερον αυτή η άγνωστη είναι Κυρία και το πρώτο πράγμα που Της δείχνεις είναι ότι όχι μόνο ενοχλείς, αλλά δεν Την σέβεσαι κιόλας.Γι΄αυτό λοιπόν, όταν θέλετε να επικοινωνήσετε πραγματικά κι ενδιαφέρεστε να συνομιλήσετε με Μία Κυρία, είναι καλό να είστε απολύτως ευγενικοί, αν ζητήσετε δε και την άδειά Της για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας, ακόμη καλύτερο και παίρνετε παραπάνω πόντους, πιστέψτε Με κι επίσης να δείχνετε τον ανάλογο σεβασμό, σεβόμενοι τον χρόνο Της αλλά και το στάτους Της.
    Εγώ τουλάχιστον προσωπικά δεν ανοίγω καν μηνύματα, από αγνώστους που βλέπω να λένε....Τι κάνεις?Θέλω να σε συναντήσω....Θέλω να σου γλείψω τις ποδάρες, θέλω να γλείψω τις σόλες σου, θέλω να σε υπηρετήσω....θέλω ο θελόπουλος, που λέει και μια ψυχή.....Όταν επικοινωνείς με μία Κυρίαρχη, αποφεύγεις το ρήμα θέλω!Το θέλω σου, είναι αρνητικό σημάδι για Μία Κυρία.Κι αυτό γιατί?Γιατί αυτόματα Της δείχνεις τι θέλεις να αποκομίσεις εσύ από αυτή την επικοινωνία, ενώ σκοπός σου, εάν είσαι πραγματικά υποτακτικός, θα πρέπει να είναι η δική Της ικανοποίηση και όχι η δική σου....απλά πράγματα, αλλά πολύ βασικά...Οι Κυρίες μισούν την λέξη ‘’θέλω’’ και τη λέξη ‘’χρειάζομαι’’επίσης.Μια γνήσια Κυρίαρχη δεν ψάχνει για υποτακτικούς που είναι γεμάτοι θέλω, αλλά ψάχνει για υποτακτικούς που διακατέχονται από ανάγκη να ικανοποιούν τα δικά Της θέλω.Αν από την φύση σου δεν είσαι ευγενικός, τότε μην περιμένεις να έχεις και Κυρία.Όπως επίσης εάν δεν έχεις υπομονή, αλλά και δεν δείχνεις την θέλησή σου για Μία συγκεκριμένη Κυρία, μην περιμένεις να σε πάρει στα σοβαρά.
    Εάν γράφεις επίσης σε πέντε-δέκα Κυρίες καθημερινά, μην περιμένεις επίσης τίποτα από Εκείνες.Οι Κυρίες προτιμούν πάντα τους πιστούς και τους αφοσιωμένους.Και πιστέψτε Με, τους εντοπίζουν αμέσως......Έχει τύχει να συναντήσω υποτακτικό μετά από ένα ή και δύο χρόνια προσωπικά.Γιατί για κάποιο λόγο Με έπεισε με την πίστη του, επιμένοντας να δει Εμένα.Δεν είναι όλες οι Κυρίες έτσι φυσικά, μην σας απογοητεύω,απλά ανέφερα ένα δικό Μου παράδειγμα εδώ.
    Πάμε στη συνάντηση τώρα....
    Εάν η Κυρία συμφωνήσει να σας συναντήσει, τότε φροντίστε να είστε στην ώρα σας.Φροντίστε επίσης να είστε απόλυτα ευγενικοί.Επίσης όσο κι αν το θέλετε, αποφεύγετε να εστιάζετε στα πόδια Της ή σε σημεία του σώματός Της, που μαρτυρούν ότι στην ουσία πήγατε στο ραντεβού για να Την χαζέψετε και όχι για ουσιαστική επικοινωνία.Επίσης, αν πάτε στο ραντεβού και ξεκινήσετε να Την προκαλείτε για να σας ξεφτυλίσει ή να φάτε κανά χαστούκι, τότε πάλι χάσατε....Εάν ζητήσετε από Εκείνη δε, να σας χρησιμοποιήσει για συνεδρία, ε τότε μόλις χάσατε την ευκαιρία να σας χρησιμοποιήσει γενικά, αλλά και να σας ξαναδεί.Το ραντεβού έγινε για να γνωριστείτε, όχι για να παίξετε......Εάν μια Κυρία που αναζητά προσωπικό υποτακτικό, δει κάτι τέτοιο, θα σας απορρίψει.Και θα σας απορρίψει, γιατί μόλις Της δείξατε τι ζητάτε από Εκείνη.Άρα δεν ζητάτε τα ίδια πράγματα.Όσον αφορά την συζήτηση, μην ξεκινήσετε να Την ρωτάτε συνέχεια προσωπικά Της θέματα.Αυτό δεν είναι εκτιμητέο από κανέναν.Ακόμη μην μιλάτε ασταμάτητα και δεν ακούτε, αλλά και δεν αφήνετε περιθώρια στη συζήτηση να εκφραστούν οι απόψεις και των Δ/δύο.
    Αν βέβαια κι εδώ ξυπνήσει ο θέλω ο Θελόπουλος μέσα σας, ε τότε καλύτερα να πιείτε γρήγορα το καφέ σας και να αποχωρήσετε, γιατί σίγουρα θα αποχωρήσει Εκείνη.
    Επίσης....ρωτήστε Την αν προτιμά να Της μιλάτε στον ενικό ή στον πληθυντικό.Κάποιες Κυρίες θεωρούν αγένεια να μιλάτε στον ενικό και να φέρεστε όπως φέρεστε στα φιλαράκια σας.Άλλες πάλι δεν Τις ενοχλεί ο ενικός.Ρωτήστε όμως γιατί αυτό από μόνο του, δείχνει ευγένεια.
    Αν η συζήτηση καταλήξει θετικά, ρωτήστε Την εάν σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε ξανά μαζί Της.Κι αν ακόμη θέλετε να σιγουρευτείτε περισσότερο για το αν θέλει την επικοινωνία μαζί σας , ρωτήστε Την να σας ορίσει Εκείνη μέρα και ώρα που θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί Της.Θα το εκτιμήσει αφάνταστα και αυτό.....να είστε σίγουροι.
    Είναι μια πολύ όμορφη κίνηση εκ μέρους σας, να Την συνοδέψετε ως το αυτοκίνητό Της.Επίσης αν νιώσετε την ανάγκη για ένα χειροφίλημα, ρωτήστε Την εάν το επιτρέπει και πείτε την καληνύχτα σας.
    Οι σωστές εκφράσεις και κινήσεις είναι δηλαδή....
    Ρωτάω πάντα...
    Αναζητώ την έγκρισή Της
    Έχω υπομονή να περιμένω....
    Όλα τα παραπάνω φυσικά ισχύουν στην περίπτωση που έχετε την θέληση και αποζητάτε όντως μία D/s σχέση και όχι απλά μία συνάντηση για να ικανοποιήσετε την περιέργεια σας ή να ικανοποιήσετε ένα ακόμη θέλω σας...
    Να είστε σίγουροι ότι Εκείνη θα καταλάβει την διαφορά.....