Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσπαθω μνα βρω μια αφεντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος mentoras, στις 20 Αυγούστου 2010.

1. blindfold

blindfold Contributor

Απάντηση: Re: Προσπαθω μνα βρω μια αφεντρα

θα σε απογοητεύσω ,με έχουν πληρώσει κιόλας ,και οι περισσότερες ξενερώναν όταν πήγαινα να πληρώσω για αυτές κάπου ... βέβαια ήταν κυριαρχικά πρότυπα ,ήθελαν να έχουν εξουσία και το χρήμα είναι ένας καλός τρόπος ... (όπως και να ελέγχουν τη διαχείριση του δικού μου χρήματος ,αλλά προς όφελός μου .. )

τώρα δεν ξέρω εσύ πως αντιλαμβάνεσαι τις "αφέντρες" ,ίσως θες να τις διατάζεις εσύ  

2. chemical23

chemical23 Regular Member

Απάντηση: Re: Προσπαθω μνα βρω μια αφεντρα

Νομιζω πως κανεις λαθος, αλλα αυτη ειναι η δικη μου αποψη. Η αναζητηση για κατι πολυ συγκεκριμενο μονο και μαλιστα εξαρχης απο την πρωτη στιγμη, συνηθως δεν φερνει ποθητα αποτελεσματα.

3. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Οι μισές γυναίκες του συνολικου πληθυσμού, για να μην πω πολύ περισσότερες, είναι κυριαρχικού χαρακτήρα αγαπητέ φίλε. Δεν έχεις παρατηρήσει ότι τις έλκεις αφάνταστα ; Μετά βέβαια υπάρχουν πολλά "όμως". 'Οπως ότι δεν αρκεί ο κυριαρχικός χαρακτήρας. Πιστεύω ότι για όλη αυτή η ιστορία από την πλευρά και των δύο (υ και Κ) χρειάζεται ένα πακέτο πολύ συγκεκριμένων πραγμάτων. Μ'αυτή την έννοια δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολη η όποια συσχέτιση, αλλά η ετοιμασία, ειδικά σε φάσεις που έχεις κλατάρει από επειρία που τα'δωσες όλα.

4. bambam

bambam New Member

Απάντηση: Προσπαθω μνα βρω μια αφεντρα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    αν τα εχεις χασει μεσα στο σπιτι σου τοτε δοκιμασε ενα ανιχνευτη μεταλλων....
    αν οχι τοτε πρεπει να κανεις το συστημα "σταυρος".....

..... κανεις το σταυρο σου και οτι γινει!

5. extreme32

extreme32 Regular Member

Re: Απάντηση: Προσπαθω μνα βρω μια αφεντρα

καλε αυτό το είχε γράψει τον Αύγουστο που πέρασε. Πού το ξέθαψες;

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:43 ----------

bambam
    Member

ουψ!

6. bambam

bambam New Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσπαθω μνα βρω μια αφεντρα

δεν πολυεμπενα εδω... μπηκα μετα απο αρκετους μηνες, και το ειδα τωρα.... γιαυτο το ξεθαψα

7. extreme32

extreme32 Regular Member

ναι το κατάλαβα. γι αυτό και είπα "ουψ"