Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσποιηθήκατε ποτέ πως είστε vanilla;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Γλάρος, στις 27 Μαϊου 2021.

  1. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Πότε δεν ανοίγω τα πάντα όλα, παντού.

    Κάθε τι έχει το χώρο του και τον χρόνο του.

    Από εκεί και πέρα, μια σταθερή εικόνα είναι δεδομένη. Που περιλαμβάνει ευρύτερη αποδοχή προς το εναλλακτικό και ανοιχτομυαλια. Όταν σε ξέρουν έτσι εδώ και 30 χρονια, τότε όλα είναι εύκολα και ειναι όπως θα έπρεπε να είναι.

    Εν κατακλειδι: δεν κρύβω κάτι αλλά δεν αποκαλύπτω και κάτι. Είμαι αυτό που είμαι κ θέλω να είμαι. Και πορευομαι μια χαρά έτσι.
     
  2. Υπάρχουν οι παντρεμένοι κρυφομαστεράδες, επειδή για εκείνους το Μαστερ = σουπερ γαμιάς με κινκυ προεκτάσεις, αρα σουπερντουπερ γαμιας. Αυτοί χωρίζονται στους νέτα σκέτα που λένε απ την αρχή τι ψάχνουν, και στους μελομαστεράδες που αρχίζουν το πόσο εγκλωβισμένοι νιώθουν και πως εσύ ήσουν το όνειρο μιας ζωής, που επιτέλους η μοίρα έφερε στον δρόμο τους.
    Σ αυτές τις περιπτώσεις, η υποψήφια, θα παίξει την πραγματοποίηση της φαντασίωσής τους που είναι "κινκυ κρυφοτσουλίτσα" με την διαφορά πως οι "εγκλωβισμένοι" θα ρίχνουν που και που το μελό για μέλωμα της όλης φάσης, ίσως σαν γαρνιτούρα να σκεπάσει το "κινκυ κρυφοτσουλίτσα" απ τα μάτια της ενδιαφερόμενης.

    Και υπάρχει η πιο σπάνια περίπτωση των παντρεμένων φανεροτοπ, των οποίων η σύζυγος γνωρίζει και είναι οκ με την εκπλήρωση των επιθυμιών του συζύγου. Μια φορά θυμάμαι κάποιος μου είπε πως το να διατηρεί παράλληλες βδσμικές σχέσεις, τον κάνει καλύτερο σύζυγο, τον βοηθάει στον γάμο του δλδ, τον ισορροπεί είπε, που και που να σαδίζει άλλες. Και πως η σύζυγος γνώριζε εκείνες τις "υποτακτικές" του και ολα οκ. Μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει "ζώα" όσες συζύγους, δεν ανέχονται τις "παράλληλες υποτακτικές", ενώ περηφανεύονταν για το πόσο ανώτερος άνθρωπος ήταν η δική του.

    Θυμάμαι επίσης την μια και μοναδική φορά που μου έτυχε ένας υπέροχος φίλος (και πρόθυμος Top), να μου εξιστορεί τις αποτυχημένες προσπάθειες για μια έστω κινκυ σχέση από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι τα 30 του που παντρεύτηκε, το πως ήμουν η ιδανική και με γνώρισε δυστυχώς αργά. Πως δεν θα χώριζε ποτέ βέβαια, και πως θα ζούσα ιδανικά στην φαντασίωσή του, (που πάντα οι φαντασιώσεις μένουν ιδανικές btw).
    Kαι πως ήθελε έτσι να το ζήσουμε ιδανικά, εκπαιδευτικά, απελευθερωτικά να πω. Για λίγες ώρες μαζί.

    Και μας φαντάστηκα κι εγώ μαζί. Πατώντας με το ένα πόδι στην φαντασία την ιδανικιά, με το άλλο στην κινκυ κρυφοτσουλιά, και πέφτοντας τελικά στο τίποτα. Και του απάντησα πως το degrade δεν με εκφράζει ως lifestyle, παρα μονάχα στο play με τον σύντροφό μου.
     
  3. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

    Υπάρχουν κ αυτοί που δεν μπέρδεψαν το ιδεατό με το πραγματικό και ζουν οι άλλοι καλά κ αυτοί καλύτερα
     
  4. Όταν ξεκαθαρίζονται τα πράγματα απ την αρχή, και υπάρχει συμβατότητα, οι πιθανότητες να πάνε καλά τα πράγματα όντως αυξάνονται.
     
  5. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    Δε νομίζω ότι λέει αυτό.
    Αναφέρεται στο εσωτερικό τους ξεκαθάρισμα/ειλικρίνεια/αντίληψη/ωριμότητα/βάθος/ουσία, όχι στη σχέση τους με άλλα πρόσωπα.
     
  6. Όταν το εσωτερικό τους ξεκαθάρισμα/ειλικρίνεια κλπ δεν επικοινωνείται στην σχέση τους με άλλα άτομα, δεν έχει και πολλή σημασία. Το θέμα είναι οι προθέσεις να γίνονται ξεκάθαρες, μέσα κι έξω.
     
  7. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    χμμμ πρόσθεσε κάτι σε κάτι που ανέφερες, απλά.. και συ οδήγησες το διάλογο (?) προς κάτι άλλο, σχεδόν απαξιώνοντας αυτό που έγραψε.. είτε δεν κάνεις διάλογο είτε εγώ αρμενίζω στραβά.. either way, not my problem
     
  8. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

    Ξεκινά μια από το εσωτερικό ξεκαθάρισμα και όταν το κάνεις,μόνο αυτό θα επικοινωνείς με τα άλλα άτομα
    Αλλιώς το αρχικό ξεκαθάρισμα που λες πιο πάνω μπορεί ιδεατά να είναι και να λες στον αλλο αυτό που θες (γτ στα λογια ολα ευκολα ειναι )
    αλλά όταν έρθει η ώρα της συγκρούσης με το πραγματικό που έχεις φτιάξει γύρω σου να καταλάβεις τι παπαριες έλεγες και τσάμπα να ζαλίζεις και τους άλλους
    Ωραίο το θέλω να πετάξω αλλά αν έχεις κόψει τα φτερά σου ή δεν έχεις τα κότσια να βουτήξεις στο κενό κάνε καλύτερα μια βόλτα με τα πόδια
    Τεσπα το νήμα άλλο έχει σαν ζητούμενο
     
    Last edited: 16 Ιουλίου 2021
  9. Αυτό που περιγράφεις πιο πανω δλδ κάποιος να επικοινωνεί πραγματα που δεν τα εχει ξεκαθαρισει μέσα του, δλδ είναι φούσκα/βιτρίνα, δεν λέγεται ουτε εξωτερικο ξεκαθαρισμα ουτε τπτ, παρα μονο παραμυθιασμα.
    Εγώ στο αρχικό ποστ μου, μιλησα για μια ιδανική φαντασία κάποιου, η οποία δεν μπορεί να σταθεί πουθενά, παρα μονο να "διακοσμήσει" τις ουσιαστικές προθέσεις του, που όπως φάνηκε, ηταν μια εξωσυζυγική κινκυ σχέση. Για λιγες ώρες και εν κρυπτώ.
     
  10. PosoAkoma

    PosoAkoma New Member

    Προσποιηθήκαμε. Δεν κράτησε και πολύ όμως.
     
  11. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Δεν είναι όλοι εδώ μέσα lifestylers. Η συντριπτική πλειοψηφία των επαφών μας είναι εκτός κύκλου.
    Αυτοί οι κύκλοι το λοιπόν, πάντα θεωρούσα ότι δεν έχουν καμία δουλειά να ασχοληθούν με τη σεξουαλικη μου ζωή. Και το θεωρώ εντελώς λάθος να αρχίσω να την περιγράφω στον όποιο άσχετο.
    Το "Καλημέρα, είμαι straight" ή "Καλησπέρα, είμαι dom" ή έχω fetish, ξέρω γω, το θεωρώ, το λιγότερο, ηλιθιότητα.

    Σε περίπτωση που το φέρει η κουβέντα για τις, όποιες, σεξουαλικες προτιμήσεις, θα τις υπερασπιστώ. Ακόμα και αν δε με αφορούν, ακόμα και αν μιλάμε για fetish που είναι πολύ μακριά από εμένα. Αντιδρώ ακόμα και στο "αυτή είναι τσουλα". Το "καλά κάνει" είναι η δεδομένη αρχική αντίδραση που προηγείται της ανάλυσης
     
  12. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Αυτο!