Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσποιητή ανυπακοή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mikra_Psemata, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: Re: Προσποιητή ανυπακοή

Είχα αρχίσει αν πιστεύω πως είμαι η μόνη αντιδραστική υποτακτική.
    Επίσης συμφωνώ πως χωρίς καθόλου υπακοή δεν μπορεί καν να ξεκινήσει κάτι...... ελεγχόμενα όλα από εμάς έως ότου αφεθούμε.

Last edited: 24 Οκτωβρίου 2006
  2. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Συμφωνω κατα βαση με τις αποψεις της Μistress Despoinas και σαν συμπληρωμα των αποψεων της αυτο της tender lilly...
    Η ζωη χωρις τις "ζουζουνιες" θα ηταν ενα φαγητο νεροβραστο που θα το ετρωγαν μονον οι αρρωστοι και οσοι στερουνται φαντασιας.

Η απολυτη υπακοη ειναι σαν το "πολυ το Κυριε Ελεησον που το βαριεται και ο παπας".
    Μια Mistress που σεβεται τον εαυτο της, αυτο που αναζητα ειναι ενας "Σπαρτακος".
    Αυτος ειναι και ενας τροπος να δοκιμαζεται κιολας.

3. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Re: Προσποιητή ανυπακοή

1. Και αναρωτιέμαι εγώ ο δικηγόρος του διάβολου …
    ‘’ Φταίει γι αυτό ο υποτακτικός ( αν υποθέσουμε φυσικά πως είναι πράγματι ) ή ,
    η ανικανότητα του Κυρίαρχου να του περασει αυτα που θελει ?
    οπότε και ναι , δεν υπάρχει σεβασμός ?

2.Αν είναι συνειδητή αντίδραση
    θεωρώ πως δύσκολα αυτός ο άνθρωπος
    είναι πραγματικά υποτακτικός ,
    μάλλον σαν παιχνίδι το βλέπει πιο πολύ ,
    αλλά αν είναι υποτακτικός ,
    και συμπεριφέρεται έτσι στην αρχή ,
    ο Κυρίαρχος έχει την ικανότητα ,
    να τον φέρει εκεί που θέλει .

4. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσποιητή ανυπακοή

Συμφωνώ στο πρώτο.
    Δεν θα μπορούσα να μη συμφωνήσω και στο 2ο. Καλή συμβούλη για όσους έχουν μαγαζι.

και επανέρχομαι στο θέμα
    "Θα ήθελα να το συνδυάσω με την πληθωρα των "υποτακτικών¨(που επίσης -κατ εμε- είναι μαζοχιστές στην πλειοψηφία τους ) και μπαίνουν σε μια σχέση προσφέροντας υποτακτικότητα αλλά ασυνειδητα ή συνειδητά την πατρονάρουν ώστε να εισπράξουν την τιμωρία τους η οποια ως επί το πλείστον είναι πόνος.
    Δεν είναι ένα επιθετικό ποστ και μη το πάρετε έτσι.. ως προβληματισμό το έβαλα.."

5. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσποιητή ανυπακοή

Καλη Μου anasia,
    Μην απομονωνεις μια προταση από ολοκληρο το κειμενο διοτι ετσι δειχνει φτωχο στο νοημα του
    Η Κυρια Δεσποινα αναφερεται σε ολες τις σχεσεις αλλα και σε αυτην την D/s M/s.
    Οσο πιο απλα τα δειτε ολ' αυτά, τοσο πιο ευκολα, προσιτα, και ομορφα γινονται.
    Βγειτε απο τα πρεπει Σ/σας και αφηστε τα αυστηρα πρωτοκολλα για το παλατι του Μπακιγχαμ.

6. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσποιητή ανυπακοή

Εχεις δικιο Ευα,
    Αλλα ελα που εγω εμαθα στην ζωη μου αυτα που διαβαζω να τα παιρνω ετσι οπως τα διαβαζω !

Ο γραπτος λογος δεν μπορει να λειτουργησει αλλιως ομως ,
    ουτε με φαντασια ,ουτε με φιλακια ...
    Δεν εχεις τον αλλο μπροστα σου , δεν βλεπεις τις κινησεις του , τα ματια του ,
    το τροπο που τα λεει , πανω απο ολα ? δεν τον ξερεις !
    Εδω διαβαζεις απλα ,
    και μενεις εκει , δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο .

Οσο για τα πρωτοκολλα Ευα μου , ολα και ολα ,

put the πρωτοκολλα down slow .....

7. gaby

gaby Guest

Αυστηρή λίγο βρίσκω την προτροπή σας Εύα, να αφήσουμε τα πρωτόκολλα για το Μπάκιγχαμ, {μόνο τον Κάρολο πρέπει να θέλουμε για Μαστερ όσες θέλουμε τα πρωτόκολλα;  } , γιατί δεν μιλάμε για πρωτόκολλα με τη στενή έννοια εδώ, υπάρχει υπακοή και χωρίς πρωτόκολλα. Και ανυπακοή με πρωτόκολλα ασφαλώς   το ένα δεν εμποδίζει ιδιαίτερα το άλλο.

Το διάβασα ολόκληρο το ποστ της Mistress_Despoina, όπως και να το κάνουμε δεν επιτρέπονται τα πάντα σε μία σχέση D/s ή M/s, αν μιλάμε για παιχνιδάκια μπορεί. Υπάρχει κάτι που λέγεται "τα θεμέλια της σχέσης" που αυτά τα διαφυλάσσουμε και ο Ένας και η αλλη. Ένα από αυτά είναι η υπακοή. Άλλο οι μικρές πλακίτσες άλλο τα ναζάκια και άλλο να παίζουμε μονίμως με την υπακοή επειδή επιδιώκουμε κάτι άλλο ή επειδή απλά δεν είμαστε σε θέση να υπακούσουμε. Δεν είναι εύκολο πράγμα άλλωστε.

8. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσποιητή ανυπακοή

Ξεκινηστε με τα απλα...και τα πρωτοκολλα αφηστε τα για την επομενη ταξη.
    Δεν τα μηδενιζω ουτε τα παρακαμπτω και αδιαφορω.
    Απλα δεν ειμαστε σε θεση ακομα να τα εκτιμησουμε και γι αυτο δεν μπορουμε κα να τα υλοποιησουμε.
    Ειπαμε και επιμενω...η πραξη απεχει της θεωρειας.

9. L_Strike

L_Strike Contributor

Re: Απάντηση: Re: Προσποιητή ανυπακοή

Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή μου. Αν είναι "παιχνίδι" κάποιας ειλικρινούς υποτακτικής που απλώς ενοχλεί Εκείνον (και ο εν λόγω αξίζει το κεφαλαίο "Ε"), θα βρει τον μηχανισμό να το σταματήσει. Αν δεν μπορέσει να το σταματήσει σημαίνει πως δεν μπορεί να της επιβληθεί γενικότερα, οπότε είτε μιλάμε για άτομο που δεν μπορεί να υποτάξει την συγκεκριμένη - δεν είναι όλοι "συμβατοί", δεν μπορεί κάποια να υποταχθεί στον Οποιονδήποτε -, είτε δεν μιλάμε για Κυρίαρχο. Απαντήστε μου όμως στο εξής: μια αυθεντική υποτακτική φύση θα πλήγωνε με την στάση της συχνά και συνειδητά Εκείνον, στον Οποίο (λέει πως) παραδόθηκε; Καλύτερα ο δικηγόρος του διαβόλου να διαβάζει προσεκτικά πριν αρχίσει να αγορεύει...

Και πάλι νομίζω πως υπήρξα σαφής. Αν δεν είναι υποτακτικό το άτομο αυτό, τότε Εκείνος θα το δει και θα αντιληφθεί ότι ματαιοπονεί. Αν πάλι είναι πάγια τακτική της, τότε αναζητά κάποιον να την υποδουλώσει, όχι να την υποτάξει. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των δυο: όταν υποτάσσεται κάποια προσφέρει τον εαυτό της. Αντίθετα, όταν υποδουλώνεται κάποια σημαίνει πως Κάποιος της απέσπασε "βίαια" την υποταγή (και νομοτελειακά δεν πρόκειται να την κρατήσει για καιρό). Υπάρχει Κανένας που να προτιμά να υποδουλώσει κάποια αντί να δεχθεί την προσφερόμενη υποταγή της;

10. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσποιητή ανυπακοή

Πολυ σωστα Ευα μου !

Δεν ειναι ολα για ολους !
    Οποιοι μπορουν οπότε ...
    οι υπολοιποι ... στην επομενη ταξη .

11. phoenixxx

phoenixxx Regular Member

Re: Απάντηση: Προσποιητή ανυπακοή

Γενικά δεν νομίζω πως οι Κυρίαρχοι τρώνε κουτόχορτο και έχει αρχίσει να γίνεται εμφανές από τα post εδώ πως αν κάποιος ζουζούνης υποτακτικός ή μια ζουζούνα υποτακτική το επιδιώξει, μάλλον λάθος αποτελέσματα θα εισπράξει. Δεν νομίζω λοιπόν πως μια τέτοια στρατηγική θα ήταν επιτυχής σε ένα έμπειρο ή μια έμπειρη Κυρίαρχο.

Παρόλα αυτά, είναι ένας ωραίος τρόπος για να απολαύσει ένας υποτακτικός το πως αντιδρά ο Κυρίος ή της Κυρία του, όταν προκληθούν. Είναι μια καλή ευκαιρία να βιώσει την πραγματική δύναμη του Κυρίαρχου και την φαντασία που διαθέτει για να εφευρίσκει νέες τιμωρίες, τις οποίες και θα εξαπολεί με πλήρη ισχύ πάνω στο άτυχο ζουζουνικό, ειδικά αφού Εκείνοι θα ξέρουν πως το κάνει εσκεμένα. Φυσικά το τίμημα είναι μεγάλο για να γίνεται συνέχεια, και δεν είναι ο σκοπός της υποταγής να γίνεται κάποιος sub σπαστικός όλη την ώρα (πολύ κουραστικό). Kάπου κάπου όμως, ένα ταξίδι στην πραγματική τιμωρία είναι κάλό για την ψυχή...!  

Από την άλλη, ο Κυρίαρχος ή η Κυρίαρχη μπορούν απλά να τον αγνοήσουν παντελώς και θα τον τιμωρήσουν σε δικό Τους τόπο και χρόνο, όταν δεν θα το περιμένει και με ένα όχι και τόσο ηδονικό τρόπο για τον τσαχπινο-υποτακτικό... Οπότε πάπαλα το σχέδιο!

Στην τελική, είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι, ειδικά για τους Κυρίαρχους (μην κάνετε πως εκπλήσεστε!). Γιατί λοιπόν να τους στερήσετε μια τόσο όμορφη αφορμή;  

Α και για να μην το ξεχάσω...
    Από δώ το πάς, από κει το πας, κάπου και από Κάποιον θα την φας τελικά την τιμωρία σου, μικρή, ανυπάκουη και αναιδέστατη "μη-υποτακτική" ζουζουνογκέισα....! Με τις ευχές μου!!    

12. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Δεν ξερω Εγω απο το τι είναι "επιτρεπτο" και το τι "δεν είναι επιτρεπτο" tender lilly.
    Προτιμω να ειμαι ο Εαυτος Μου περα απο τα πρωτοκολλα, και περα απο τα πρεπει.
    Πιστευω οτι δεν εχετε καταλαβει το νοημα των οσων εγραψε η Κυρια Δεσποινα, στα οποια συμφωνησα και Εγω.
    Θεωρω οτι μιλαμε για τα ιδια πραγματα, αλλα τα βλεπουμε απο αλλη οπτικη γωνια.
    Η Κυρια Δεσποινα τα εκανε απλα. Εσεις επιμενετε να τα κανετε ολα δυσκολα.

Καποιοι θελουν να φτασουν απο Αθηνα - Θεσσαλονικη περνωντας από τα Τρικαλα.
    Καποιοι αλλοι παιρνουν την Εθνικη οδο Αθηνων - Λαμιας.
    Και οι δυο δρομοι πάνε στην Θεσσαλονικη.