Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσποιητή ανυπακοή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mikra_Psemata, στις 24 Οκτωβρίου 2006.

1. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Re: Απάντηση: Re: Προσποιητή ανυπακοή

Ποσο αναγκη εχουμε να μη λογαριασουμε εκεινη την δεδομενη στιγμη, το λαθος.
    Ποσο αναγκη εχουμε να αδιαφορησουμε γι αυτο?
    Μεγαλη αναγκη .... !!!!
    Τοσο μεγαλη, οσο του/της υποτακτικου που κανει σκανδαλια, για να του δωσουμε σημασια η για να εισπραξει την ζητουμενη και απαραιτητη σε αυτον τιμωρια.!

2. tanya

tanya Guest

Για μενα ειναι ενα game.. μου αρεσει αν τιμωρουμε... μου αρεσει να ειμαι η tanya...να κανω αυτο που θελω ειναι βαρετο το να εισαι συνεχεια υπακουος ...και δεν κρινω καποιον που ειναι.. υπακουος...

Λατρεμενη μου εκφραση: θελουμε εναν αντρα να μας κανει ολα τα χατηρια αλλα αφου τα κανει... τον βαριομαστε....και ψαχνουμε για αλλον..!

3. nihilique

nihilique New Member

Προσωπικά, και μόνο, πιστεύω πως η διαφωνία έγκειται σε δύο προβλήματα. Στη λάνθασμένη χρήση και κατανόηση των λέξεων που χρησιμοποιούμε και στην παρανόηση του ότι οι Γυναίκες και οι άντρες υποτάσσονται σε Κάποιον με τον ίδιο τρόπο.

Αν είμαι υποτακτικός Κάποιας αυτό σημαίνει πως την εμπιστεύομαι και επομένως είτε της έχω εκμυστηρευτεί τι δε μου αρέσει, είτε το έχει καταλάβει μόνη Της. Η "τιμωρία" που λέτε εσείς και που ενδεχομένως να αποζητά ένας υποτακτικός δεν αποτελεί τιμωρία από τη στιγμή που είναι ευχάριστη. Σε αυτή την περίπτωση για εμένα δεν υπάρχει ειλικρίνεια σε αυτή τη σχέση. Χαρακτηριστικό της τιμωρίας είναι η απέχθεια αυτού που τη δέχεται για αυτήν και το λογικό είναι να χρησιμοποιείται για να συνετίσει και να εκπαιδεύσει.

Από εκεί και πέρα αν Μία κυρίαρχος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι αρέσει και τι όχι σε έναν σκλάβο, για μένα είναι πρακτικά ηλίθια αφού το μυαλό της έχει πάψει να λειτουργεί. (Βαρύ αυτό? Συγνώμη δεν απευθύνεται σε κανέναν, μιλάω θεωρητικά)

Δεν ξέρω τι ισχύει για τις γυναίκες υποτακτικές και γι αυτό μιλάω καθαρά για τον εαυτό μου. Μου αρέσει να μου φέρονται "άσχημα" (άσχημα κατ άλλους δηλαδή) οπότε το να με πονέσει η Κυρία μου ή να με ταπεινώσει για να με τιμωρήσει δεν έχει νόημα μιας και αυτό είναι που επιζητώ. Αυτό που δε μου αρέσει, πραγματικά, είναι η αδιαφορία, οπότε αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν πραγματική τιμωρία.

Συμπέρασμα, η προσποιητή ανυπακοή σε μία σχέση Κυρίας-υποτακτικού υποδηλώνει είτε έλλειψη εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, είτε ηλιθιότητα και στενομυαλιά από μεριά της "Κυρίας".