Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προστατικό Βοήθημα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Spiros.93, στις 22 Μαϊου 2021.

1. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Καλημέρα, λόγο της δυσκολίας να βρεθεί κάποια γυναίκα να με βοηθήσει, θα ήθελα την γνώμη σας και τις προτάσεις σας. Είμαι σε αναζήτηση ενός πρωκτικού βοηθήματος για τον ερεθισμό του προστάτη. Έχω στο μυαλό μου να βρω ένα το οποίο να μην δονείται απλά, ΑΛΛΑ να κάνει την κίνηση όπως κάνει ένα δάχτυλο (όπως όταν κάνεις νόημα σε κάποιον με το δάχτυλο να έρθει εδώ). Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι ή ακόμα καλύτερα αν το έχει δοκιμάσει κιόλας θα με ενδιέφερε η γνώμη του πριν τον αγοράσω. Πραγματικά το έχω ανάγκη μιας και μόνος....
    Ευχαριστώ

2. Grim_Fandango

Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο που να κάνει τέτοια κίνηση από μόνο του.
    Από εκεί και πέρα με δόνηση ή χωρίς, υπάρχουν άπειρα να διαλέξεις και δυστυχώς το τι ταιριάζει σε εσένα μπορείς πρέπει να το ανακαλύψεις στην πράξη.
    Καλώς ή κακώς όλή αυτή η εξερεύνηση είναι trial and error, με ότι συνεπάγεται αυτό σε κόστος, χρόνο και frustration.

Αλλά όταν δουλέψει.......

3. dustmonkey

dustmonkey Regular Member

Υπάρχει ένα που λέγεται prostate twister. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μάλλον αυτο που ψάχνεις είναι.

4. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Είδα πιο μου είπες, αλλα τυχαια βρηκα ακριβως αυτο π ηθελα και κανει την κινηση του δαχτυλου. Απλα ανυπομωνω!!!!!

5. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Σε ευχαριστω πολυ, νομιζω πως το βρηκα εν τελη για να κανει την κινηση που θελω, υπηρχε και ενα βιντεο που το ειδα στην χρηση.... οποτε απλα ανυπομονω να το παραλαβω!!!!! Πρεπει να ειναι ανεξελεκτο το αποτελεσμα.!!!!