Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσωπικες ανησυχίες.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Kwnstantinos57nkp, στις 1 Οκτωβρίου 2020.

1. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

γιατί, και τώρα τους πετούν από την ταράτσα
    (τους γκέη, στο ισλάμ δεν υπάρχουν λεσμπιαν)

2. misthe

misthe Regular Member

Καλά ναι . Είμαστε τυχεροί και εδώ που βρισκόμαστε γτ ακόμα και σήμερα εν έτη 2020 γίνονται βαρβαρότητες εναντίον της σεξουλικης απελευθέρωσης σε κάποιες χώρες . Γίνανε αγώνες για να μιλάμε εμείς σήμερα τόσο ανοιχτά για τέτοια θέματα . Και ακόμα γίνονται αγώνες . Τέτοια παραδείγματα κάνουν εγκλήματα εναντίον αυτών των ανθρώπων . Δεν σε σημαδεύουν μόνο κοινωνικά , αλλά σωματικά και ψυχικά .

3. Koproskylo

δεν πρόσεξα τι είπες μισθέ μου, εστίασα στο πως αφήνεις ένα κενό πριν την τελεία, όπως και ο κωνσταντινος57νκπ. Γιατί δεν του στέλνεις ένα πμ να γνωριστείτε, έχετε πολλά κοινά στο συντακτικό και τη λογορροή

4. Kwnstantinos57nkp

Kwnstantinos57nkp New Member

Χαχαχαχα τι παρατηρητικοτητα .....

5. misthe

misthe Regular Member

Μάλιστα . Δεν ξέρω πως το εννοείς η κατά ποσο τρολλαρεις αλλά πρώτον λέγεται autocorrect , διότι αφήνεις κενό και ολοκληρώνει τη λέξη μόνο του με τον τόνο αν την έχει στη μνήμη το κινητό σου , οποτε νομιζω είναι λίγο άσχετο . Δεύτερον misthe σκέτο φτάνει . Το μου είναι αχρείαστο .

6. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Έχεις την εντύπωση ότι τα υποτακτικά στερούνται σεβασμού;
    Πρώτα πρέπει να ανακαλύψεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις.
    Εστίασε στο πρώτο τμήμα της απάντησης που σου δίνω, όσο μακριά από την ιδέα και αν είναι το κοριτσάκι, αν δεν βιαστείς δεν θα τρομάξει. Στο κάτω κάτω, αν το θέλει και δεν της το πεις μπορεί να μην το μάθεις ποτέ.

Α, στο καλό σου... μας συγκίνησες!! 
    Το εκτός με όμικρον  

7. Kwnstantinos57nkp

Kwnstantinos57nkp New Member

@Nickname Έχω σίγουρα πολλά στο μυαλό μου που λογικά δεν είναι έτσι ....σίγουρα έχουν σεβασμό τα υποτακτικά απλά εγώ μίλησα για τον εαυτό μου και μόνο δεν είπα ότι είμαι ο εκπρόσωπος όλων των υποτακτικών ανθρώπων είπα απλά ότι θέλω να με σέβεται και σαν άνθρωπο που προφανώς για να ήμαστε σε μια σχέση θα με σέβεται αλλά να με σέβεται και σαν άνδρα αυτό θα ήταν ένα πολύ μεγάλο + στην ψυχολογία μου και στον ανδρισμό μου και αυτό δεν το λέω καθόλου εγωιστικά αυτό εννοούσα πάνω κάτω .......το να ανακαλύψω τι θέλω θεωρητικά είναι δύσκολο πρακτικά πρέπει να δοκιμάσω διάφορα για να καταλήξω που και αυτό φανταζει πιο δύσκολο..... όσο για το υπόλοιπο που λες συμφωνώ απόλυτα αν και αυτό ισχύει για κάθε είδους σχέση που ένας από τους 2 έχει κάποιο φετίχ και προσπαθεί να το κάνει αποδεκτό στον άνθρωπο που έχει απέναντι του με σκοπό την μέγιστη απόλαυση

8. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Το οτι δεν φαινεται δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει

9. Koproskylo

έτσι έλεγα και στους άλλους στο κολυμβητήριο όταν συγκρίναμε φουσκώματα στο μαγιώ  

10. sapfw

sapfw out of order Contributor

@Kwnstantinos57nkp

"Αν δε σέβομαι τον άνθρωπο που είναι εδώ για Μένα, αν δεν εκτιμώ το άτομο που κάνει/αντέχει τα Χ-Ψ-Ζ γιατί το θέλω, αν δε λατρεύω το πλάσμα που είναι ταγμένο στην ευχαρίστησή Μου, τότε ποιόν θα σεβαστώ; ποιόν θα εκτιμήσω; ποιόν θα λατρέψω;"

αυτή ήταν η απάντησή Του σε αντίστοιχη ερώτησή μου

11. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Καλώς ήλθες και καλές αναζητήσεις σε όσα σε απασχολούν.

Οι προλαλήσαντες σου έχουν πει πολλά και ενδιαφέρονται πράγματα.

Εγώ θα σου πω μόνο το εξής: A rolling stone gathers no moss. Επομένως να είσαι χαρούμενος, να σκέφτεσαι και να λειτουργείς θετικά και σίγουρα κάτι θα κερδίσεις!

12. sapfw

sapfw out of order Contributor

και κάτι ακόμα:
    προσπάθησε να μην ποινικοποιείς τα θέλω σου και ό,τι σε ευχαριστεί... αν εσύ πρώτος δε σεβαστείς τις επιθυμίες σου, δε θα το κάνει κανείς άλλος

παράδειγμα: ακολουθείς πρόγραμμα διατροφής... δεν υπάρχουν στιγμές που ο οργανισμός σου ζητάει κάποιες από τις απαγορευμένες τροφές; ντρέπεσαι γι' αυτές τις στιγμές; ή τις καταλαβαίνεις;
    κάνε τώρα την αντιστοίχιση