Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προτάσεις συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια S/M play και όχι μόνον

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Janine, στις 12 Απριλίου 2015.

1. Dapom

Dapom Contributor

Αυτό με τη συναισθηματική απόσταση το καταλαβαίνω...το "φιλικά πάντα" θες να το διευκρινίσεις;

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Kάτι σαν σύμβουλος και φίλη, αυτό, τίποτα περισσότερο.

3. brenda

brenda FU very much

Δεν είναι όλοι σε θέση να καταλάβουν αυτήν την διαφορά αγαπητέ, το ότι ένα δυνατό, καθαρό μυαλό μπορεί να επιτελέσει και πιο σύνθετες λειτουργίες, από το Λό-λα να έ-να μή-λο, μην με βάζεις να πω εμπρηστικά πράγματα πάλι, το ότι κάποιος ή κάποια αυτο-χαρακτηρίζεται Κ δεν του/της αποκαθιστά το iq σε φυσιολογικά για το bdsm επίπεδα, πόσο σε μάλλον για σύνθετες έννοιες όπως το mentoring...
    Θου και πάλι θου...

Ας κατέβουν με το καλό από τα δέντρα, ας μάθουν να μιλάνε και να εκφράζονται σωστά γι αρχή και μετά θα πάμε και στα πιο πολύπλοκα...

Η ευγένεια την οποία όλοι οφείλουν να δείχνουν σε όλους, είναι εκ των ουκ άνευ....

Και σας το λέω εγώ αυτό, η πιστοποιημένα καθυστερημένη, αναποφάσιστη αμοιβάδα του φόρουμ...

4. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Δεν είναι αβάσιμη η σκέψη σου. Θα σου απαντήσω όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι, χωρίς να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και σωστό.

Κάθε υ μέλος, ή καλύτερα κάθε αξιόλογο και ξεχωριστό υ μέλος, αφού ποτέ όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, με τον τρόπο του καθοδηγεί έστω και εν μέρει το Κ μέλος. Το πόσο δεκτικό ή "αντιδραστικό" επιλέγει να είναι, το πόσο δέχεται τον ξεφτιλισμό και τον πόνο και κυρίως το τι μηνύματα "περνάει" στο Κ μέλος ανά πάσα στιγμή, ασχέτως τι αντιλαμβάνεται και πως αντιδρά ο Κ, αποτελούν για μένα απλά την απόδειξη ότι κάποιοι υ τουλάχιστον σαφώς και μπορεί να είναι μέντορες με τον τρόπο τους.

Αν κάποιος θεωρεί ότι από έναν υ δεν έχει να μάθει πράγματα, φοβάμαι ότι είναι χαμένος πολλαπλά ο ίδιος. Κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.

5. Dapom

Dapom Contributor

Ποσο εφικτό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο; Και το ρωτάω αυτό γιατί το mentoring απαιτεί σεβασμό και αποδοχή του mentor καταρχήν και δεύτερον όταν μιλάμε για πρακτικές (που αυτό είναι κατα κύριο λόγο το BDSM) θα πρέπει ο mentor να υποβάλλει τον μαθητευόμενο σε αυτές τις πρακτικές για εξάσκηση.

Και καλά σεβασμό και αποδοχή μιας άλλης υ απο μια νέα υ μπορεί και να υπάρξει αν η μαθητευόμενη υ έχει τρομερό αυτοέλεγχο και δεν μπλεχτούν αλλοι παράγοντες όπως ζήλια για παράδειγμα.
    Αλλά για τη πρακτική εξάσκηση; Αυτό πως μπορεί να γίνει οταν μιλάμε για δύο υ;

Μηπως απλά εννοείς την φιλική ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και πρακτικών σε επίπεδο συζήτησης αντί πραγματικό mentoring;

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Πραγματικό mentoring, hmm, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αλλά ανταλλαγή απόψεων ιδεών και πρακτικών, ναι γιατί όχι; Στα υπόλοιπα που γράφεις δε διαφωνώ. : )

7. Dapom

Dapom Contributor

Οι ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και πρακτικών νομίζω οτι πάντα βοηθάνε...είτε είσαι υ είτε Κ είτε οτιδήποτε αλλο. Πάντα θα ακούσεις κάτι που θα σε κάνει ίσως να δεις κάποια πράγματα με διαφορετικό μάτι απο οτι τα έβλεπες ή θα ακούσεις κάτι που δεν σου έχει περάσει απο το μυαλό να δοκιμάσεις και θα σου ακουστεί ενδιαφέρον....βασικά ανοιχτό μυαλό χρειάζεται, περιέργεια και διάθεση για πειραματισμό.

8. dimfetishman

Τα είπες όλα... Είναι θέμα τρόπου και όχι κόπου. Όλοι έχουμε πάντα κάτι να διδαχτούμε αλλά και να διδάξουμε κάποιες φορές. Όμως η διαδρομή, που ακολουθούμε, οφείλουμε να είναι όσο πιο εμπλουτισμένη και μαγική γίνεται.

Μ'αυτά και μ'αυτά κάποιες εδώ μέσα με κάνετε να λέω ότι, ακόμη και γυναίκα αν ήμουν, πάλι με γυναίκα θα ήθελα να "πάω". Κοινώς θα με κάνατε λεσβία... πανάθεμά σας. Σα δε ντρέπεστε λιγάκι!!! 

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Πεθαινω να μαθω απο που πηρες τετοια πιστοποιηση και ποιος την εχει υπογραψει  

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Εγώ συντάσσω τις πιστοποιήσεις, αλλά δε βάζω ποτέ τη τζίφρα μου :Ρ

11. brenda

brenda FU very much

Άμα δεν πλερώσεις κοπελιά, τέτοια πιστοποίηση δεν παίρνεις, είναι αυστηρές και οι διαδικασίες, με ISO και hasp....
    Μια περιουσία μου έχει κοστίσει ως τώρα....    

12. dimfetishman

Ε μα πια.. άκου αυστηρές οι διαδικασίες. Μέχρι να γεράσουμε δηλαδή εξετάσεις θα δίνουμε; Ας περάσουν τα πιπίνια τον έλεγχο για τη σχετική πιστοποίηση. Και κρίνετε ανάλογα. Αν δεν υπάρχει πάντως σπαγγάτο και διπλή εναέρια κυβίστηση, μπορεί να έχετε μεγαλύτερη προσέλευση, να ξεύρετε...