Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προ-εφηβικές εμπειρίες/ενδείξεις/τάσεις BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MrEntropy, στις 31 Δεκεμβρίου 2016.

  1. her-ald

    her-ald Regular Member

    Παρόμοιο παιχνίδι με την τουαλέτα έκανα κι εγώ ως έφηβος με τις κοπέλες με τις οποίες "παίζαμε" τους ρόλους του αφέντη και της σκλάβας. Φρόντιζα όμως πρώτα να έχουν πιει μεγάλη ποσότητα νερού και απολάμβαναν να τις αγκαλιάζω σφιχτά σε δημόσιους χώρους ή να τις βάζω να κάνουν γυμναστική με κίνδυνο να τους φύγουν.
    Συχνά δε,πήγαιναν στην λεκάνη στα τέσσερα.
     
  2. PrisoneroftheSun

    PrisoneroftheSun New Member

    Διαβάζοντας τις εμπειρίες σας, ξέθαψα κι εγώ κάτι απ' το παρελθόν!
    Πολύ πολύ μικρός, γύρω στα 3-5, ξάπλωνα μπρούμυτα όπου έβρισκα και τριβόμουν. Αργότερα, σε παιχνίδι στην αλάνα τύπου κλέφτες κι αστυνόμοι, ένας φίλος με "συνέλαβε" κάπως άγρια. Θυμάμαι πως με έριξε κάτω, με καβάλησε με δύναμη από πίσω και με πίεζε κάτω. Δεν θυμάμαι αν έλεγε κάτι ή τι. Σε εκείνη τη φάση εγώ, έτσι μπρούμυτα και περιορισμένος, άρχισα να τρίβομαι στο έδαφος, ώσπου τελείωσα.  
    Για ένα διάστημα ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι και το ζητούσα ξανά και ξανά. Σε έναν βαθμό νομίζω πως το ευχαριστιόταν και ο φίλος. Μάλιστα θυμάμαι πως βγάζαμε απ' το μυαλό μας διάφορα σενάρια, που χρειάζονταν μια περισσότερο βίαιη σύλληψη.  
     
  3. bdsmfan

    bdsmfan New Member

    Ήμουν 11 ετών όταν για πρώτη φορά κατάλαβα ότι με εξιτάρει ο κόσμος του bdsm.
    Τότε (2009) παιζόταν η σειρά "Τα μυστικά της Εδέμ" στο Mega και ήταν ένα επεισόδιο όπου όλες οι πρωταγωνίστριες είχαν πέσει θύματα απαγωγής από κάποιον..
    Η εικόνα της Ξυλά, της Παππά, της Δρακουλάκη να είναι δεμένες και φιμωμένες μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον για τα καλά, δεν χόρταινα να βλέπω τις σκηνές, παρακαλούσα να μην τελειώσει το επεισόδιο...
    Μετά από καναδυό μέρες ζήτησα από την 12χρονη τότε αδερφή μου (που επίσης είχε δει το επεισόδιο καθότι έβλεπε τη σειρά) να αναπαραστίσουμε τη σκηνή και όντως δέχτηκε.. Θυμάμαι ότι την είχα καθισμένη στο πάτωμα, της είχα βάλει σελοτειπ στο στόμα και της είχα πει να έχει τα χέρια πίσω από την πλάτη τάχα ότι είναι δεμένη (δεν την έδεσα φυσικά).. Και μόνο αυτό το σκηνικό και το ότι η αδερφή μου ψιλομούγκριζε με τρελαινε..
    Από τότε κι έπειτα έψαχνα σε κάθε μα κάθε σήριαλ πότε θα υπάρξει καμιά απαγωγή.. Θυμάμαι σε ένα άλλο σήριαλ λίγο καιρό μετά τα "μυστικά της Εδέμ", την Παναγιώτα Βλαντη νομίζω στο σήριαλ "Μ+Μ" με τον Μουρατίδη όπου την είχαν απαγάγει και της είχαν βάλει μονωτική ταινία στο στόμα... Τότε ήταν που μπήκα για τα καλά σε αυτό το τρυπάκι.
    Μετά τα 12-13 μου κάπου στο 2010-11 μπήκε και το ίντερνετ στη μέση κι έκανα πάρτι..
    Ώσπου άρχισα να φιμώνομαι και να δένομαι και μόνος μου χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά.. Από κορδόνια παπουτσιών μέχρι καλσόν της αδερφής και της μάνας μου.. Παράλληλα άρχισα να ανακαλύπτω και την ποδολαγνεια χάριν στο ίντερνετ κι όχι μόνο..
    Αυτή είναι η προ εφηβική μου εμπειρία.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
     
  4. sfougokolarios

    sfougokolarios Regular Member

    Και εγώ, όπως και πολλοί ακόμα, συνειδητοποίησα το status μου σε ηλικία 6-10 ετών. Θυμάμαι έντονα ακόμα την συμμαθήτριά μου την Πέρσα, στην τρίτη ή τετάρτη δημοτικού. Τότε φορούσαν ακόμα ποδιές τα κορίτσια και η συγκεκριμένη κάτι ψηλές, λευκές κάλτσες, κεντητές, μέχρι το γόνατο. Είχε πολύ ωραίο λευκό δέρμα και θυμάμαι ότι κοίταζα συνέχεια τα πόδια της και τις κάλτσες της.
    Στην ίδια πάνω κάτω ηλικία λίγο πριν τα δέκα, έπαιζα με την ξαδέρφη μου παιχνίδια βασίλισσας σκλάβου. Γονάτιζα μπροστά της, τις φιλούσα τα παπούτσια, με διέταζε κ.λπ.
    Όλο αυτό μου διαμόρφωσε μία υποτακτικότητα και ένα αίσθημα κατωτερότητας απέναντι στα κορίτσια και τις συμμαθήτριές μου, το οποίο δεν μου επέτρεψε να βρω ποτέ γκόμενα στο σχολείο -ποια θα ήθελε να έχει αγόρι έναν που ήθελε η κοπέλα του να του φέρεται σαν δούλος; Ή, μάλλον, φαντάζομαι ότι υπήρχαν (εξ όσων διαβάζω στο νήμα), απλώς δεν έτυχε ποτέ να τις βρώ.
     
  5. KingDom92

    KingDom92 New Member

    Τελειο νημα, δε το θυμομουν καν...
    Μια σκηνη σε μια ταινια μου ρθε. σε μια υπογεια διαβαση ενας επιασε τη τυπισσα απο πισω, της εκλεισε το στομα και αρχισε να την γαμαει μπρουμυτα στο πατωμα.. επισης νομιζω της ειπε "θα παρω και τον κωλο σου" "αιμαι ειναι αυτο η εχυσες"... ολη μου η υπαρξη καυλωσε!
    κι επισης εκει δημοτικο ειχα παρει κρυφα μερικα περιοδικα που ειχαν φουλ ιστοριες (ετσι απεκτησα και το αναλογο λεξιλογιο) και μια ηταν φοιτητρια θαρρω και την ειχε δεσει η συγκατοικος και τη παιρνανε με σειρα κι αυτοι κ δυο τρεις φιλοι της.
     
  6. akis_rnb

    akis_rnb New Member

    μπορεί να γίνει ακόμα και τώρα!
     
  7. akis_rnb

    akis_rnb New Member

    νομίζω θα ταιριάξεις με εμένα και την σκάλα μου!
     
  8. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Είναι πολύ ερεθιστικό για μένα, να βλέπω δυο όμορφες κοπέλες να επιβάλλεται η μία στην άλλη. θα ήθελα πολύ να ήμουν εκεί σαν τρίτος της παρέας και να σας απολαμβάνω, ακόμα και να ενθαρύνω περισσότερο την επιβολή σου.
     
  9. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Ήμουν τρίτη δημοτικού και με μια συνομήλικη γειτόνισσα παίζαμε τον γιατρό και την ασθενή, την άτακτη φοραδίτσα που έπρεπε να δαμάσω, την αδιάβαστη μαθήτρια που έπρεπε να τιμωρηθεί κλπ. Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ, ήταν μια φορά που η αυταρχική μητέρα της, της έβαλε υπόθετο σχεδόν με το ζόρι (είχε πυρετό). Μου ζήτησε να την προσέχω μην πάει στην τουαλέτα και το βγάλει. Ήταν η πιο ερεθιστική αρμοδιότητα που μου είχαν αναθέσει ποτέ. Θα ήθελα να της το είχα βάλει εγώ, αλλά και έτσι που έβλεπα την μητέρα της, να της επιβάλλεται παρά την θέλησή και να της το χώνει, κόντευα να εκραγώ.
     
  10. AlphaMaleMaster

    AlphaMaleMaster Regular Member

    Πάντα απολάμβανα τη πάλη με τα κορίτσια της ηλικίας μου σε εποχές δημοτικού...Ακόμα περισσότερο όταν τις ακινητοποιούσα.Ηταν κάτι εγκεφαλικά ερεθιστικό.Η ηλικία δε μου επέτρεπε να καταλάβω πολλά άλλα μετέπειτα συνειδητοποιήσα το ρόλο που μου ταιριάζει.Το ρόλο που απολαμβάνω.
     
  11. ScottOTW

    ScottOTW Bi cd

    Στο δημοτικό - ολοήμερο, είχα έναν πολύ καλό φίλο που δεν ντρεπόμασταν να δείξουμε τις πουτσες μας, Τρίτη - Πέμπτη Δημοτικού αυτά. Εκείνο τον καιρό κάναμε παρέα μια κοπελίτσα που μιλάγαμε ανοιχτά για γεννητικά όργανα κλπ. Όταν τα άλλα παιδια του ολοήμερου έκαναν διάλειμμα, εμείς φιλαγαμε την κοπέλα, μια ο ένας μια ο άλλος και θυμάμαι της άρεσε πολυ. Συχνά πυκνά, πηγαίναμε στις τουαλέτες των παιδιών με ειδικές ανάγκες, και σ ξέραμε ότι κανείς δεν θα έμπαινε και δείχναμε τις πουτσες μας και η κοπέλα το μουνακι της. Μας τις έπιανε και εμείς πιάναμε το μουνακι της. Θυμάμαι της είχα βάλει και δάχτυλο αφότου είχε κατουρήσει και αμέσως μετά έγλυφα το δάχτυλο μου. Κάποιες φορές επίσης το μουνάκι της ήταν ελκυστικά "βρώμικο". Στην σκέψη της τριαδικής "σχέσης" χωρίς ντροπή ακόμα καυλώνω!
     
  12. Vagelis66

    Vagelis66 New Member

    Η δική μου εμπειρία ξεκινάει κάπου στα σχολικά χρόνια με την καθηγήτρια μου . Όντας ένας μαθητής αντιδραστικός και αρκετά αυθάδης μαλονα συχνά με τους καθηγητές μου μόνο και μόνο για να τους πάω κόντρα και ποιο πόλη με την συγκεκριμένη κυρία (τότε κάπου στα 40 ψιλή με αυστηρό ηφος).Μια μέρα επιτα από έναν έντονο τσακομο μαζί της με κάλεσε στο γραφείο τής ..Καθώς συκονετε από την καρέκλας με αυστηρό ύφος άρχισα να εσθανομε περίεργα και αυτή με την σειρά της μετά από 2λεπτά διαλόγου μου έριξε μια σφαλιάρα ολη δική μου. Εβδομάδες ολόκληρες δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου άρεσε εκείνη την μέρα και ευτασα σε σημείο να ο σκέφτομαι εβδομάδες...μετά από χρόνια βρήκα την λύση στον γρίφο