Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρωταρης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 4 Ιανουαρίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Βρεθηκα πριν μερικα χρονια Θεσσαλονικη. Μιλουσα με καποιον στο διαδικτυο εντελως φιλικα. Μολις εβγαινε απο διαζυγιο. Πενηνταπενταρης με μεγαλα παιδια. Μπερδεμενος. Η πρωην γυναικα του τον απατησε, δεν μπορουσε να το δεχθει αυτο, ενιωθε προδομενος. Πολλα κοινα μεταξυ μας, ιδια μουσικα ακουσματα, τρυφερος ανθρωπος τοσο που τον σκεφτομουνα ερωτικα. Βεβαια πως να ξεστομιζα κατι. Θα εχανα και τον φιλο μου, μονο που ειχα φθασει σε ενα σημειο που οταν με επαιρνε τηλεφωνο επεφτα γυμνος στα γονατα και του μιλουσα χωρις να το ξερει αυτος.
    Μια μερα, ενα βραδυ δεν αντεξα αλλο.
    -Ειμαι γυμνος κ γονατιστος τωρα που μιλαμε
    Γελασε.
    -Σας παρακαλω.
    Του μιλουσα παντα πληθυντικο.
    -Γιατι;
    -Δεν αντεχω να μη το κανω.
    Κλεισαμε το τηλεφωνο. Μου εστειλε μετα απο μιση ωρα να μπω στο τσατ. Στη πληκτρολογηση ημουν πιο ανετος. Του μιλησα ανοιχτα, του ειπα για την κυριαρχια, την υποταγη. Τον πονο. Δεν φοβηθηκε, ρωτουσε περισσοτερα, του ελεγα τα παντα.
    Μιλουσαμε τις επομενες δεκα μερες μονο γι αυτα.
    -Εχω ενα εξοχικο στη Περαια, παμε το σαββατοκυριακο;
    Με ρωτησε. Ηθελα να πω ναι, αλλα ως τι θα πηγαιναμε;
    -Δεν ξερω.
    -Φοβασαι;
    -Ντρεπομαι.
    -Ενταξει ας το αφησουμε τοτε.
    -Οχι. Θα ερθω.

Ηρθε η Παρασκευη. Το περιμενα πως και πως. Ειχαμε βγει αλλη μια φορα για καφε. Ειναι περιπου ενα ογδοντα, αδυνατος σχετικα με καραφλιτσα. Γλυκος ανθρωπος.

Με πηρε με το αυτοκινητο του καπου στην Εγνατια. Χαμογελουσε,χαλαρος. Εγω ημουν πολυ σφιγμενος. Δεν αργησαμε να φθασουμε. Το σπιτι ειναι απομονωμενο, ησυχο με τον μπαξε και τα λουλουδια του. Ερχεται μθα φορα τουλαχιστον την εβδομαδα. Με αφησε να τον περιμενω πηγε να ελεγξει τα ποτιστικα δεν αργησε. Ξεφορτωσα το αμαξι, πηγα τα πραγματα μπρος τη πορτα. Ηρθε κι εκεινος, ανοιξε τη πορτα. Πηρε μια τσαντα.
    -Δε χρειαζετε να κουραζεστε εσεις.
    Του ειπα. Με κοιταξε, γελασε.
    -Χαλαρωσε βρε.
    Ειχε δικιο, επρεπε να ηρεμησω.
    Μπηκαμε μεσα ανοιξαμε το σπιτι. Μου εδωσε τη σκουπα και τη σφουγγαριστρα. Ηξερα τι επρεπε να κανω. Εκεινος τακτοποιησε τα πραγματα στο ψυγειο. Μας εφτιαξε καφε.
    Καθισαμε στο σαλονι, μιλουσαμε γενικα.
    -Μπορω να παω τουαλετα;
    -Μα φυσικα. Μου απαντησε εκεινος.
    Πηγα στο μπανιο. Με κοιταξα στον καθρεπτη.
    Ή τωρα ή ποτε. Ειπα στον εαυτο μου. Γδυθηκα κι επεστρεψα στο σαλονι.
    Με κοιταζε εκεινος. Ηταν ηρεμος, εγω ετρεμα.
    -Ελα κοντα μου. Μου ζητησε. Φυσικα και πηγα. Με επιασε απο τα αρχιδια, σφιχτα. Με το αλλο χερι του με χαιδευε παντου, μου τα εσφιγγε πολυ. Βγηκαν τα πρωτα βογγητα απο τα χειλη μου.
    -Ωραια μπαλακια εχεις
    Εβαλε τα γελια. Τα εσφιξε τοσο δυνατα που επεσα στα γονατα.
    -Ετσι γονατιζες οταν μιλουσαμε;
    -Μαλιστα Κυριε. Ψελιζα ενω εκλαιγα απο τον εντονο πονο.
    -Ενταξει ηρεμησε. Μου τα ελευθερωσε. Χαιδεψε τα μαγουλα μου, μου εδωσε νερο για να πιω.
    -Θελεις να μου παρεις μια πιπα;
    Το ειπε τοσο αιφνιδιαστικα γρηγορα. Τον κοιταξα στα ματια.
    -Πολυ
    Χαμογελασε παλι. Ανοιξε το φερμουαρ του μπλε τζιν του. Μεγαλο τεραστιο. Το μεγαλυτερο που ειχα δει στη ζωη μου . Δωδεκα χρονια μετα, στο τωρα, παραμενει το μεγαλυτερο.
    Ανοιξα το στομα μου, το πηρα μεσα μου χαιδευοντας τη βαση του. Τα αρχιδια του μεγαλα, τα ακουμπουσα απαλα, ενιωσα τα χερια του να τυλιγονται γυρω απο το λαιμο μου.
    -Ξερεις τι, δεν με βολευεις ετσι. Σηκωθηκε ορθιος. Γδυθηκε. Δεν περιμενα να φαινονταθ οι κοιλιακοι του. Φαινεται γεροδεμενος. Με εβαλε να καθισω ανασκελα στον καναπε, εβαλε μερικα μαξιλαρια κατω απο το κεφαλι μου. Ανοιξα το στομα μου. Ηρθε απο πανω μου. Ηθελε τον λαιμο μου.
    Δεν εχασε αλλο χρονο, τον ενιωθα να πηγαινει ολο και πιο μεσα, πνιγομουν τον ενιωθα στο λαιμο. Σταματαγε για ελαχιστα να παρω ανασ και συνεχιζε παλι ξανα και ξανα. Τωρα ομως γινονταν πολυ εντονο πριν μου εκανε ερωτα, τωρα γαμουσε το στομα μου και το εκανε πολυ δυνατα. Με γεμισε με δακρυα,σπερμα και σαλια.
    -Μπραβο τα πηγες πολυ καλα. Μου ειπε κι ενιωσα τεραστια περηφανια.
    -πηγαινε να πλυθεις, οταν γυρισεις θα δοκιμασω το μαστιγιο;
    -Το μαστιγιο; ρωτησα απορημενος
    -Νσι πριν ερθω να σε παρω πηγα κι αγορασα ενα οχι απο σεξ σοπ. Αλα απο ειδη ιππασιας.
    Του χαμογελασα κι εγω αν και καταλαβαινα πως θα πονεσω σε λιγο.

Βγηκα απο το μπανιο, εκεινος ειχε βαλει το παντελονι του χωρις μπλουζα. Κρατουσε τη ζωνη του στα χερια. Ηρθε με επιασε απο το αυτι κι αρχισε να με χτυπα με τη ζωνη παντου. Με εριξε στο καναπε. Τωρα στοχευε αποκλειστηκα τον κωλο μου. Το θελαμε κ οι δυο τοσο πολλοι.
    Σταματησε. Εφερε το μαστιγιο. Ενα single tail χοντρο.
    -Μηπως να με δενατε;
    Χαμογελασε.
    -Θα το εκανα, αλλα με εχεις καυλωσει τοσο πολυ που ..
    -Να ανοιξω το στομα μου?
    Λυθηκε στα γελια
    -Οχι μικρε μου, θα σε μαστιγωσω πρωτΑ. .

2. slave32

slave32 Contributor

-Φοβαμαι. Ειναι πολυ εντονο, Κυριε.
    Αφησε το μαστιγιο διπλα μου. Ηρθε στον καναπε. Με πηρε μια αγκαλια, εβαλε το κεφαλι μου στο στηθος του και με αγκαλιασε.
    -Ηρεμησε καλο μου, εσυ τρεμεις ολοκληρος.
    Τον αγκαλιασα κι εγω. Ενιωσα τρομακτικα ασφαλης. Τωρα το ηθελα κι εγω πολυ.
    -Σας εμπιστευομαι Κυριε, καντε μου οτι θελετε.
    Συνεχισε να με κραταει στην αγκαλια του για λιγο. Σηκωθηκε. Με εβαλε μπρουμυτα στον καναπε. Πηρε το μαστιγιο. Το χτυπαγε με δυναμη πανω μου, μπουτια, κωλο πλατη. Γρηγορα, δυνατα, εντονα. Τα ματια μου γεματα δακρυα απο πονο και περηφανια. Κατεβασε το παντελονι του, με εβαλε στα τεσσερα, λιγο λιπαντικο στη σουφρα μου. Το μαστιγιο παρεμεινε στο χερι του. Με χτυπουσε καθως εμπαινε μεσα μου, το αφησε. Τωρα με γαμουσε, δυνατα, σκληρα, αντρικά.

Σταματησε λιγο πριν χυσει. Εβγαλε τη καποτα του, με γυρισε και μπηκε στο στομα μου, χαριζοντας μου το πηκτο του σπερμα..

Δεν ξερω πως καταφερνε και με διαχειριζονταν τοσο ευκολα, αλλα με εκανε να αισθανομαι ομορφα ακομα και την ωρα που με μαστιγωνε. Καταπια το σπερμα του. Πηγε να πλυθει, μετα πηγα κι εγω.
    Ντυθηκε εκεινος, βγηκα απο το μπανιο γυμνος και δεν ηξερα τι να κανω. Εδειχνα χαμενος, ημουν.

-Θελω να παραμεινεις γυμνος, σε πειραζει;
    -Οχι, Κυριε
    Μου χαμογελουσε. Πηγα κοντα του, με εβαλε παλι στην αγκαλια του, χαιδευε τα μαλλια μου. Με χουφτωνε.
    -Τα πηγες πολυ καλα.
    -Σας ικανοποιησα Κυριε;
    Δεν απαντησε αμεσως.
    -Ναι, απλα..
    Ηθελα να με καταπιει η γη.
    -Συγγνωμη..
    -Οχι βρε χαζο. Κοιτα δεν εχω ξαναγαμησει ανδρα. Η κορη μου ειναι 28, ενα χρονο μεγαλυτερη σου. Θα μπορουσες να ησουν γιος μου..
    Χωρις να μου πει τιποτα αλλο.
    -θελω να σας ικανοποιησω Αφεντη
    Μου εριξε μια σφαλιαρα. Χαστουκι δυνατο.
    -Σου ειπα με ικανοποιησες.
    Μου εριξε κι αλλα χαστουκια. Σηκωθηκε.

Last edited: 4 Ιανουαρίου 2023
  3. slave32

slave32 Contributor

Ενιωσα χαμενος. Οσο ασφαλης ενιωθα πριν τοσο φοβισμενος τωρα. Θυμωσε, οι φλεβες στα χερια του φαινονταν.
    -Αρκετα! Οταν σου λεω κατι θα ακους! Ειχε παρει τη ζωνη χτυπουσε το κωλο μου με οση δυναμη ειχε.
    -Οπως στο ιντερνετ,μιλας και δεν το βουλωνεις ποτε!
    Με επιασε απο τα μαλλια, εδεσε τα χερια μου με χειροπεδες πισω απο την πλατη. Πηρε τη ζωνη ξανα και με εδειρε στα κωλομερια παρα πολυ.
    Εκλαιγα.

Με ελυσε. Πηγαμε στο κρεβατι του.
    -Δεν θα ξαναμιλησεις χωρις αδεια μου ειπε ενω ηταν απο πανω μου. Με χαστουκισε πολλες φορες ακομα.
    Με εβαλε παλι στην αγκαλια του.
    -κοιμησου τωρα, το απογευμα θα μιλησουμε, σκλαβε μου

4. slave32

slave32 Contributor

Κοιμηθηκα στηνναγκαλια του. Ηρεμησα. Συνειδητοποιουσα οτι το ειχε παρει σοβαρα. Η λεξη σκλαβε μου ακουστηκε υπεροχη απο τα χειλη του. Ξυπνησε. Μου ζητησε να του βγαλω το παντελονι, δεν αργησε να μπει στο στομα μου παλι. Ημουν ξαπλωμενος ανασκελα εκεινος απο πανω μου. Ειναι πιο εντονο τωρα. Οχι τοσο ερωτικα οπως προηγουμενως . Εχει ενταση, ταχυτητα. Μου σπρωχνει συνεχως το κεφαλι. Πνιγομαι συνεχως. Δεν ξερω αν ειναι ακομα θυμωμενος. Με εβαλε μπρουμυτα, λιγο σηκωμενο το κεφαλι μου. Αρχισε να μου γαμαει ξανα το στομα. Περασε τις χειροπεδες, εδεσε τα χερια μου πισω απο τη πλατη. Με πιεζει περισσοτερο. Πνιγομαι, δακρυζω, αλλα δεν διαμαρτυρομαι. Βγαινει. Με κοιταζει. Χαστουκια παλι.

-Δεν εχω ξεχασει τι εκανες πριν.
    Με βουταει απο το μαλλι με πηγαινει στο μπανιο. Γονατιστο στο πατωμα. Ανοιχτο το στομα μου, το βαζει μεσα, κρατα γερα τη κεφαλη μου. Ειναι ζεστο, απαισιο στη γευση. Η τιμωρια μου. Με κατουραει. Με ταπεινωνει. Καταπινω, κλαιω. Ξερει οτι εχει νικησει.

Με παει στο σαλονι. Λυνει τα χερια μου .
    -Ευχαριστησε με που σε κατουρησα.
    Πεφτω στα γονατα, κλαιω.
    -Σας ευχαριστω πολυ Αφεντη που με κατουρησατε.
    -Ετσι μπραβο. Μαζεψε τα παντα κι ελα να πιουμε καφε στη βεραντα, γυμνος.
    -Μαλιστα, Κυριε

Τον ακουσα που πηγε για μπανιο. Παρεμεινα με τη γευση απο τα ουρα του στο στομα. Καθαρισα, σκουπισα. Αλλαξα τα σεντονια. Πηγα στο μπαλκονι διστακτικα. Κοιταζα το πατωμα.
    -φτιαξε μας απο ενα φραπεδακι κι ελα να μιλησουμε. Εχει κρυο. Βαλε το μπουφαν σου κι ενα βρακι.
    -Μαλιστα Κυριε.
    Ετρεξα μεσα, εκανα οτι μου ειπε. Πηγα στη βεραντα. Εκεινος καθονταν.
    -Στα γονατα εσυ.
    Χαμογελασα.
    -Εισαι καλυτερα μικρο μου;
    Κουνησα το κεφαλι μου καταφατικα.
    -Ετσι μπραβο. Κοιτα και για μενα πρψτογνωρο ειναι. Αλλα αφου το κανουμε, να γινεται σωστα. Δεν εισαι πολυ υπακουος. Επισης με καυλωνει οταν πονας.
    Σου αρεσε που σε κατουρησα;
    -Οχι, Κυριε.
    -Δεν πειραζει θα το συνηθισεις. Μιλα.
    -θα με χεσετε Κυριε;
    -Οχι δε το νομιζω, δεν το αποκλειω κιολας. Το θελεις;
    -Οχι Κυριε.
    -Το βαζεις σαν οριο;
    -Θα το ηθελα πολυ, Κυριε.
    -Αλλα ξερεις οτι εγω θετω τους κανονες!
    -Μαλιστα Κυριε.
    -Γδυσου.
    Εβγαλα τα ρουχα μου. Οντως ειχε κρυο. Το μαρμαρινο πατωμα το εκανε πιο εντονο.
    Πηγαμε μεσα. Δεν ηθελε να κρυωσω.
    -Γλειψε μου τα δακτυλα των ποδιων!

5. slave32

slave32 Contributor

Αρχισα να τον γλειφω. Εβλεπε ειδησεις. Ημουν γυμνος, γονατιστος στο πατωμα και παρ ολο που ηταν οπως το ονειρευομουν με κυριευε ο φοβος. Εβαλα τα κλαματα, με λυγμους. Ετρεμα πως τον δυσαρεστουσα. Σκεφτομουν οτι θα επαιρνε το μαστιγιο. Αν το εκανε δεν θα αντιστεκομουν. Συνεχιζα να κλαιω και να του γλειφω τα δακτυλα.

-Συνεχισε με πιπα μεχρι να χυσω στο στομα σου.
    Δεν εσπαγε η φωνη του, δεν υπηρχε οικτος. Ανεβηκα προς τα πανω, ξεκουμπωσα το παντελονι του κι απλα αρχισα να τον ρουφαω. Το εκανα χωρις φοβο, αλλα με αγαπη. Κρατησε πολυ ωρα. Τελειωσαν οι ειδησεις εχυσε πολυ αργοτερα. Καταπια τα παντα. Χαδευε το κεφαλι μου.
    -Θελεις να σταματησουμε;
    Εκλαιγα.
    -Σας παρακαλω οχι, Κυριε.
    -Φοβασαι;
    -Οτι δεν ειμαι αρκετος για Εσας Κυριε.
    -Δεν εισαι.
    Εβαλα το μετωπο μου στο πατωμα. Ηθελα ν ανοιξει η γη να με καταπιει.
    -Θα σε κανω να εισαι ομως. Πηγαινε φερε μου σε παρακαλω το μαστιγιο. Θελω να σε πονεσω πολυ.

Ετρεξα και το εφερα. Καταλαβαινα οτι το εννοουσαι. Δεν με ενοιαζε ουτε η γευση στο στομα μου, ουτε η γυμνια, ουτε η καταντια μου. Μονο ηθελα ν αντεξω το ξυλο που θα μου εριχνε.

Τον πλησιασα, κρατουσε τις χειροπεδες και σκοινι. Εδεσε τα χερια μου μπροστα. Με εβαλε γονατιστο στο καναπε. Εδεσε κ τα ποδια μου μαζι.
    Περασε σκοινι στο στομα μου, με φιμωσε. Δεν μιλουσε. Γυμνος, εκανε λιγα βηματα πισω μου. Ακουγα το μαστιγιο να σφυριζει πριν με χτυπησρι κατα μηκος της πλατης μου, ξανα κ ξανα. Δαγκωνα το σκοινι το σαλιωνα. Εκλαιγα, τα χτυπηματα δυναμωναν. Σταματησε για λιγο.
    Ηρθε κοντα μου, εσφιξε τα δεσμα μου.
    -Αλλες 50! Φωναξε
    Δεν ειχα κουραγιο ουτε να διαμαρτυρηθω απι μεσα μου. Με χτυπησε πολυ πιο δυνατα απο πριν με ματωσε.
    Σταματησε. Με αφησε για λιγο να βρω τον εαυτο μου. Με φωτογραφησε, μου εδειξε τα σημαδια. Με ελυσε. Αρχισε να με φιλα παντου.
    -Τα πηγες πολυ καλα, μη βγαλεις αχνα.
    Δεν θα εβγαζα αλλωστε ημουν ακομα φιμωμενος. Ειδα το προφυλακτικο.
    -Δεν σου αξιζει λιπαντικο.
    Μπηκε μεσα μου, γρηγορα, αποτομα δυνατα.
    Επαιρνα αυτο που μου αξιζει.

6. geop

geop New Member

πολύ γλύκα είσαι χρυσό μου.........

7. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Slave32 γλαφυρότατος   Ερώτηση.. το ότι ο Κ σου είπε ότι βάζει τους κανόνες(τα όρια δλδ) ,το πιστεύεις ή είναι παρορμητικά πάνω στην κάβλα γραμμένο;   Τσάκω ένα like  

8. slave32

slave32 Contributor

Το πιστευω. Ενταξει πρωτα συζητας κτλ αλλα μετα δινεσαι. Γενικα αν ειμαι γυμνος, γονατιστος μπροστα σε καποιον που επιθυμω να με κυριαρχησει, τοτε απλα δινομαι. Δεν ειμαι σε θεση να βαζω τα ορια, δεν μου πεφτει λογος, Κυριε.

9. slave32

slave32 Contributor

Ξυπνησα στην αγκαλια του. Κουλουριασμενος, πονουσα. Αλλα ειχα μια αισθηση ευτυχιας. Γυμνος κι εκεινος ηρεμος. Ακουγα τη καρδια του, ενιωθα την ανασα του. Ειχα καυλωσει. Δεν ειχα χυσει καθολου εγω. Ξυπναγε. Ενιωσα τα χερια του στους ορχεις μου. Αρχισε να με αυνανιζει. Βογγαγα ολοενα κ περισσοτερο.
    -Δεν θα αντεξω για πολυ, Αφεντη.
    Το εκανε πιο γρηγορα πιο εντονα. Εχυσα, εχυσα παρα πολυ πανω μου, στα μπουτια μου. Μου ταισε πολυ απο αυτο. Με φιλαγε στο λαιμο.
    -Θελω να χυσεις παλι. Μου ψιθυρισε. Αρχισε να μου βαζει δακτυλο, λιπαντικο τα χυσια μου. Δεν αργησα πολυ να ξανακαυλωσω. Μονο που τωρα δεν ηξερα αν μπορω να χυσω αλλο.
    Δευτερο δακτυλο μεσα μου.
    -Πες μου τι θες
    -Γαμηστε με Κυριε, σας παρακαλω.
    Με δαγκωνε στο λαιμο.
    Πηρε ενα προφυλακτικο.
    Το φορεσε, τον ενιωθα να μπαινει μεσα μου.Με Πονα πολυ. Αλλα επιμενει. Το χερι του συνεχιζει να με αυνανιζει. Ειναι μεσα μου, απο πισω μου. Με γαμαει τοσο δυνατα, ποναω. Μου αρεσει τοσο πολυ. Χυνω ξανα. Γελαει. Μου τραβα τα μαλλια πολυ δυνατα.
    -Θα μπορουσα να σε γαμαω καθε μερα ετσι
    Βογγαω. Δεν εχω απαντηση.
    Τον νιωθω να ειναι ετοιμος. Βγαινει βγαζει το προφυλακτικο. Το βαζει στο στομα μου. Το σπρωχνει βαθια. Τα χερια του τσιμπανε τις ρωγες μου. Ουρλιαζω μπαινει σχεδον στον λαρυγγα μου.
    -πουτανα!
    Γεμιζει το στομα μου με τα χυσια του. Χαστουκια ξανα. Μπερδευομαι. Τα χανω. Με εχει διαλυσει. Γελαει. Αλλα το βλεπω στα ματια του. Κατι του λειπει.
    -Μπορω να σας ρωτησω;
    -Λεγε.
    -Να φερω το μαστιγιο να με δειρετε;
    Γελαει.
    -Να πας να πλυθεις. Εχουμε να κανουμε μια συζητηση, ηλιθιε.

10. slave32

slave32 Contributor

Εκανα το μπανιο μου επλυνα τα δοντια μου. Σκεφτομουν πως αρχισε η κουβεντα στο τσατ και που ειμαι τωρα. Εβλεπα τα σημαδια στο σωμα μου. Ενιωθα τοσο ερεθισμενος απο το γαμησι, πονουσα. Κανονικα θα επρεπε να κοτευσω και να φυγω. Εξω με περιμενε ενας ανθρωπος ξηγημενος. Πιθανον θα κρατουσε το μαστιγιο του, θα με εδερνε παλι. Κι εγω αντι να το βαλω στα ποδια, με στεγνωνα και θα πηγαινα γυμνος μπροστα του.
    Προς εκπληξη μου ειχε φτιαξει πρωινι, κρουασαν με μαρμελαδα, χυμος καφε. Μου ειχε αφησει σλιπ κ μπλουζα στη καρεκλα. Το μαστιγιο και αυτο πανω στο τραπεζι. Ντυθηκα, καθισα διπλα του.
    Πηρε τα κρουασαν με ταιζε με τα χερια του. Επινα χυμο, εκεινος καφε.
    -Δεν το εχεις ξανακανει ετσι;
    -Οχι, Κυριε
    -Καλα και αυτα στο τσατ;
    -Το ηθελα πολυ και μιλουσαμε κ το θελα περισσοτερο.
    -Θα σε γαμουσα πιο ηρεμα αν το ηξερα.
    -Δεν πειραζει Κυριε.
    -Δεν θελω αλλα ψεματα
    -Μαλιστα Κυριε
    -Για εμενα ειναι πρωτογνωρα ολα αυτα. Μου αρεσουν πολυ. Εσυ μου αρεσεις πολυ.
    Μου εβγαλε τη μπλουζα. Με χαιδευε.
    Με σηκωσε και μου αφαιρεσε το εσωρουχο, εγλειφε το κορμι μου, τους ορχεις μου, με πιπωνε ατσαλα με δοντια. Σταματησε.
    -Θελω να σε εκπαιδευσω και περα απο εδω.
    -πως το σκεφτεστε Κυριε;
    -Για την ωρα θελω να μπορω το λιγοτερο να σε χρησιμοποιω καθε μερα.
    Με εβαλε και γονατισα αναμεσα στα ποδια του, ανοιξα το στομα μου, το ενιωθα να μεγαλωνει μεσα μου. Με κρατουσε απο τα μαλλια με κινουσαι παλμικα.
    -Αρχικα θα ερθω για λιγες μερες σπιτι σου. Καθε μερα πριβ την δουλεια θα γαμαω το στομα σου. Τον κωλο σου δεν ξερω, αλλα το στομα σου το λιγοτερο δυο φορες τη μερα. Θελω το σπιτι πεντακαθαρο.
    Πηρε το μαστιγιο στο χερι με χτυπησε πολυ δυνατα.
    -Ετσι μπραβο πιπωνε. Αν βρω ψεγαδι στο σπιτι θα μαστιγωσω τα αρχιδια σου μεχρι να λιποθυμησεις.

Σηκωθηκε ορθιος. Με το αριστερο χερι με πιεζε, με γαμουσε, με το δεξι με μαστιγωνε. Αργησε πολυ να με χυσει αυτη τη φορα. Το εκανε, ετρεμε μεσα μου. Αφησε το μαστιγιο, εμεινε στο στομα μου. Ακουμπησα το κεφαλι μου στα μπουτια του, τον αγκαλιασα σφιχτα. Το εβγαλε απο το στομα μου.
    Θα γινετε οτι θελετε εσεις Κυριε
    Χαιδευε τα μαλλια μου. Με αφησε γονατιστο. Το μετωπο μου στο πατωμα. Εφυγε.

Γυρισε μετα απο μια ωρα. Τα γονατα μου πονουσαν πολυ. Ειχε παει στο κηπο. Ποτισε. Τον ακουγα. Ηρθε ανοιξα το στομα μου και κατουρησε. Δεν επεσε σταγονα εξω.