Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρωτες σεξουαλικες εμπειριες με......

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος teddy boy, στις 17 Σεπτεμβρίου 2013.

1. teddy boy

teddy boy Regular Member

καλημερα.Η πρωτη μου σεξουαλικη εμπειρια ητανε με μια ξαδερφη μου.Παιζαμε το ζευγαρι αντρας γυναικα,μια φορα,ειχαμε ξαπλωσει στο διπλο κρεβατι και το σεναριο ητανε οτι θα ερθει στο σπιτι ενας που θα με ζηταει και εγω δεν θα επρεπε να εμφανιστω.ετσι ειχα μπει κατω απο την κουβερτα και η σχεδον συνομιλικη ξαδερφη μου παριστανε την γυναικα μου που ελεγε πως λειπω απτο σπιτι.Χωρις να ξερω πως και γιατι,αρχισα να την χαιδευω στο ευαισθητο σημειο και να γλειφω με την γλωσσα μου χωρις να ξερω καν τι κανω.σας πληροφορω οτι εχω την εικονα ακομα μπροστα μου παρολο που δεν ηξερα ουτε τι κανω ουτε το γιατι.Σας εχει τυχει κατι αναλογο?Ειναι μια περιεργη εμπειρια που μεχρι πριν καποια χρονια ενιωθα λιγο ασχημα.Σιγα σιγα πλεον,το θυμαμαι και γελαω μιας και δεν ξεραμε τι καναμε.Φυσικα ποτε δεν το χω συζητησει με την ξαδερφη ουτε με κανεναν αλλον.Επισης θυμαμαι που παιζαμε σκοτεινο δωματιο και μπαλαμουτιαζα τα κοριτσια στα σκοταδια  Σας εχει συμβει κατι αντιστοιχο και πως νιωσατε?ασχημα,ομορφα?ενοχικα?Θα θελα να ακουσω και αλλους/ες διχως να με ενδιαφερουν οι "λεπτομερειες".

2. CyrillG

CyrillG New Member

Απάντηση: Πρωτες σεξουαλικες εμπειριες με......

Καλημέρα και καλωσόρισες!

Αν επιτρέπεται σε ποια ηλικία έγινε αυτό? Γιατί και μένα μου είχε συμβεί κάτι ανάλογο με τη ξαδέρφη μου αλλα κ με τον ξαδερφό μου και μάλιστα κ εγώ μέχρι κάποια στιγμή ντρεπόμουνα γιατί ήμουν κ ο ποιο μεγάλος. Αλλά μετά κατάλαβα οτι ήταν απλή και αθώα σεξουαλική περιέργεια που έχουν τα παιδια εκεί πριν την εφηβεία ίσως κ λίγο στην αρχή..

Το θέμα είναι να σου συμβαίνει τώρα.. Έχω ακούσει τέτοιες καταστάσεις όπου σε κάποια φάση διαλύθηκε η σχέση και χάθηκε η αγάπη που προϋπήρχε και είναι κρίμα.. Εμένα μου την έπεσε πρόσφατα η μικρή μου ξαδέρφη κ ένας θεός ξέρει πως συγκρατιέμαι.. Και καυλώνω απίστευτα αλλα ώς πιο μεγάλος ξανα νοιώθω την ανάγκη να την προφυλάξω απ'τα χειρότερα και να μήν την πληγώσω.. Αυτά. Ακούω γνώμες

3. misses

misses New Member

καλησπερα,

Μου εχει συμβει και εμενα.
    Θυμαμαι πως με τον ξαδερφο μου παιζαμε το ζευγαρι και ξαπλωναμε στο κρεβατι, εκεινος μου επιανε τα στηθη και εγω τον κωλο...
    Και σε μια αλλη περιπτωση με την ξαδερφη μου πηγαιναμε στο δωματιο και επιανε η μια το μουνη της αλλης, μαλλον για να δουμε πως ειναι.
    Νομιζω πως νοιωθω ακομη περιεργα με αυτο το σκηνικο, αλλα απο οτι καταλαβαινω σε ολους συμβαινει...!!!

4. Cordelia Day

Cordelia Day Guest

Σκέφτομαι και γω συχνά πως το νεαρό μυαλό εν αγνοία του ή και μη μπορεί να κρύβει τους πιο περίεργους διαδρόμους.Υποθέτω πως κάποια άτομα -ίσως και τα περισσότερα μα χωρίς παραδοχή- αναπτύσσουν πολύ νωρίς την συνείδηση την σεξουαλικότητάς τους.

Έτσι και γω,υγρά φιλιά κάτω από δροσερά σκεπάσματα,χαζά πειράματα στα κρυφά και αγγίγματα και μια μέρα που η μια μάθαινε στην άλλη την αυτοϊκανοποίηση,μαγεμένη από αυτό το καινούριο το τόσο σωματικό.

5. ο ενας

ο ενας New Member

K εγω εχω ζησει κατι αναλογο ... με μια ξαδελφη κ εγω. της επιανα το στηθος αλλα το εκανα περισσοτερο σαν παιχνιδι..το αστειο ειναι οτι το ιδιο εκανα και με τη μανα της της οποιας το στηθος (τωρα που το θυμαμαι) ηταν και πιο μεγαλο και πιο ωραιο....._

6. teddy boy

teddy boy Regular Member

καλησπερα.σε αρκετα μικρη ηλικια και γω και εκεινη.πιστευω οτι ηταν περισσοτερο απο περιεργεια και σεξουαλικη αναζητηση,ηταν κατι ομως που μεχρι πριν καποια χρονια με ενοχλουσε,αργησα να συνηδητοποιησω τι παιζει..Ετσι οπως εχουνε γινει τα πράγματα φιλε μου,χανεις την μπαλα.χυμα στην επεσε?κριμα γτ εχουν ισοπεδωθει ολα.

7. gaby

gaby Guest

Ωραία συζήτηση, την απολαμβάνω. Ως moderator θυμίζω ότι είναι ανάγκη να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στο θέμα αυτό γιατί παραπέμπει μακρινότατα σε όχι νόμιμες συζητήσεις. Αν κάποιος εκτός συστήματος το χειριστεί πολύ κακόπιστα αυτό, άθελά μας έχουμε μπλέξει... 

8. CyrillG

CyrillG New Member

Χύμα, ναι.. Και προσπαθώ να την κατευθύνω προς το υγιές που είναι το αγόρι της, αλλα νομίζω οτι έχει μπερδευτεί. Τέλοσπάντων. Δέ θέλω να πώ άλλα, σέβομαι την άποψη του moderator. Παραμένει όμως πολύ ενδιαφέρον το θέμα.

Gaby σκέψου σε τί εποχές ζούμε.. Λέμε πως η ανθρωπότητα έχει εξελιχθει αλλα νομίζω οτι (στη πλειοψηφέια τουλ.) είναι μονο τεχνολογικά και σχεδόν ελάχιστα πνευματικα

9. teddy boy

teddy boy Regular Member

Ας το αφησουμε τοτε το θεμα μην γινει και καμια παρεξηγηση ανευ λογου.Ουτως η αλλως κυριως το ψυχολογικο θεμα με ενδιαφερε να συζητησω,περι τυψεων κτλπ.νομιζα οτι ημουνα απο τους ελαχιστους που σε τοσο μικρη ηλικια ειχα τετοιο θεμα και οτι δεν θα βρησκα να χει τυχει και σε αλλους.απ οτι φαινεται εκανα λαθος.Καλο βραδυ 

10. CyrillG

CyrillG New Member

Οκ! Πάντως μη νοιώθεις τύψεις, νομίζω οτι είναι φυσιολογική παιδική περιέργεια.. Το λήγουμε πάντως.. αν και θα'θελα να ακούσω κι άλλες ιστορίες από τη misses με μουνακια να αλληλοπιάνονται  

Πάντως ρε παιδιά πραγματι αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τέτοια φόρουμ σκέψου τί ψευδοπουριτανοί υποκριτές είναι: να μπαίνουν σε φορουμ με bdsm συζητήσεις (που είναι από τη φύση του extreme) και να διαβάζουν, ίσως και να τη βρίσκουν και μετά να κατηγορούν!! ΑΑ, ρέ δέσιμο και σφαλιάρα που χρειάζονται μερικοι......

11. Elysium

Elysium Contributor

Εμείς δεν θα θέλαμε.