Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρωτη εισχωρηση, ευχαριστω Κυριε, μπορω να συνεχισω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Nesaea, στις 7 Φεβρουαρίου 2010.

1. Nesaea

Nesaea Guest

Οσο περναει ο καιρος οι εισχωρησεις γινονται και πιο δυσκολες, πιο βαθιες και πιο επωδυνες..μετα τα πρωτα επιπεδα αμυνας ακολουθουν τα πιο παλια και πολυπλοκα στεγανα. Οι πρωτες μερες της εκπαιδευσης σαν σκλαβα Του ηταν ευκολες τωρα που το σκεφτομαι.
    Στην αρχη ολα ειναι ενα σεξουαλικο παιχνιδι, τα προκαταρκτικα συμπεριλαμβανουν το ενδιαφερον που μου δειχνει, τις φαντασιωσεις που δημιουργω και παιζω στο μυαλο μου, τον ελεγχο που του παραδινω.

On the surface it feels like a game which i have to win as per usual. i'm thinking i have to lose many things if i am to win anything now.

Παντα ενιωθα λες και ειμουν πανω σ'ενα καρουζελ, κοιτωντας το πληθος που στεκοταν μπροστα μου, με προσωπα αλλιωμενα απο την ταχυτητα. Εκλεινα τα ματια για να μην με ζαλιζει η θεα. Ο Κυριος εκανε κατι απλο..με αναγκασε να γυρισω το βλεμμα μου σε ολα αυτα που ειναι σταθερα..στο ιδιο το καρουζελ.

2. XplorR

XplorR Regular Member

Απάντηση: Πρωτη εισχωρηση, ευχαριστω Κυριε, μπορω να συνεχισω;

Εμ, βαριά η καλογερική! Υποθέτω, όμως, ότι θα αξίζει τον κόπο, τελικά...

3. Flowform

Flowform Regular Member

Καλώς ήρθες, σκύλα μου!
    Ωραίο το θέμα σου... Όπως πάντα, μ αρέσει και η αλληγορία σου.
    Γράψε δυό λόγια και για το κυριολεκτικό του τίτλου. Αυτό, ναι, θα προκαλέσει συζήτηση.
    Και περιμένω το blog σου.  

4. Nesaea

Nesaea Guest

Μαλιστα Κυριε..ευχαριστω για τη διορθωση Κυριε  

5. EysWideShut

EysWideShut Regular Member

αν κοιτας μονο το καρουζελ , whats the point?
    ο σκοπος ειναι να εισαι πανω και να κοιτας εξω

θα προτιμουσα να εκπαιδευτεις να μην ζαλιζεσαι ή να αλλαξεις παιχνιδι ,παρα να κοιτας με ανουσιο τροπο ενα παιχνιδι που δεν προοριζεται για αποβλακωση αλλα για διασκεδαση
    μεταφορικα μιλαω εννοειται

πολυ πιθανο αλλα να εννοεις και αλλα να καταλαβαινουμε , ισως να μας διαφωτισεις παραπανω?

6. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Δεν χάνεις(lose) πράγματα, απλά ξεφορτώνεσαι όσα δεν είναι δικά σου για να μπορέσεις να δημιουργήσεις χώρο για όσα είναι.
    Καλό σου δρόμο lais  

Στις αρχές εκπαίδευσης, αλλά πολλές φορές και στη συνέχεια βοηθά να εστιαζόμαστε σε ένα σταθερό σημείο για να μην μας πιάνει άδικα ο ίλιγγος που μπορεί στη συνέχεια να μετατραπεί σε τροχοπέδη. Για μένα το σταθερό σημείο μου είναι Εκείνος.

Ο σκοπός ποιανού και για ποιον και γιατί?

Τι προτιμήσεις μπορεί αλήθεια οποιοσδήποτε να έχει αναφορικά με την εκπαίδευση σκλάβας που δεν του ανήκει? Τι λόγος του πέφτει αλήθεια? Και μάλιστα κρίνοντας πως οι μέθοδοι του άλλου Αφέντη οδηγούν στην αποβλάκωση?

7. Flowform

Flowform Regular Member

lara, πολλοί Doms ή 'Doms' εδώ μέσα φαίνονται να αισθάνονται υποχρέωσή τους να δηλώσουν ανώτεροι oποιουδήποτε Κυρίαρχου οποιασδήποτε νέας υποτακτικής εμφανίζεται...
    Κάθομαι και τους χαζεύω...
    Από λεπτές, αραχνοϋφαντες εκφράσεις με σαφές όμως μήνυμα (πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις με τον κατάλληλο Κυρίαρχο) ως χοντροκομένες του τύπου 'εγω θα στα μάθω καλύτερα'  

8. EysWideShut

EysWideShut Regular Member

προφανως καθε πραγμα εχει και ενα σκοπο
    εκτος και αν νομιζεις οτι η ζωη σου και γενικα οτι κανεις σε αυτην ειναι χωρις νοημα
    σαυτο τωρα συνεδεσε το εικονικο σεναριο να ζαλιζεσαι με το καρουζελ και καποιος να σου μαθει αντι να το απολαμβανεις με το σκοπο που δημιουργηθηκε να το χρησιμοποιεις ως κατι σταθερο (δηλαδη το ακριβως αναποδο)
    οπως τι βρισκει κανεις
    περισσοτερο σαν να εθελοτυφλεις το βλεπω παρα σαν προσπαθεια να εξαλειψεις το προβλημα

στο δευτερο σχολιο σου
    προφανεστατα δεν μου πεφτει λογος και για να το πω και πιο απλα αδιαφορω κιολας
    την γνωμη μου λεω
    καποιος εξεφρασε ενα προβλημα και μια λυση
    απαγορευεται να πω οτι θεωρω την λυση ημιμετρο?
    και αν απαγορευεται η κριση εσυ γιατι κρινεις το δικο μου σχολιο τοτε?

ας υποθεσουμε οτι εσενα ας πουμε σου τι δινει ξερω γω..να βλεπεις τηλεοραση
    τι ειναι πιο ευκολο να σε βοηθησω να διαλεξεις κατι που να σαρεσει να βλεπεις , ή να σε βαλω να κοιτας την τηλεοραση σβηστη?
    τα συμπερασματα περι αποβλακωσης δικα σας.περι ορεξεως...

anyway πολυ flame για το τιποτα εχω να πω εγω
    ψειριζετε τα σχολια του καθενα που σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακεντρεχη

---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

η λαρα εχει 2700 μηνυματα
    λες να περιμενε την δικη σου ενημερωση στο πως φερονται μερικοι εδω μεσα?
    σιγουρα οχι
    απλα πιαστηκες απο ενα κραξιμο της λαρας σε μενα για να πεις την εξυπναδα σου και να υλοποιησεις αυτο ακριβως για το οποιο κραζεις τους αλλους : οτι εισαι ανωτερος

αν θες να βοηθησεις την κοπελα γιατι δεν μας λες την γνωμη σου πανω σαυτο που εγραψε και σχολιαζεις τριτους με γενικοτητες?