Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρωτη εμπειρια εξαιρετικα τραυματικη !!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nureinen, στις 1 Μαϊου 2008.

  1. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Πρωτη εμπειρια εξαιρετικα τραυματικη !!!

    Status......τι εχει το status του ανθρωπου......μια χαρα status ειναι...!!!!!!!
    Μaster ιερομοναχους αυτοτιμωριους.......!!!!!!!

    Καλη τυχη στις ερωτικες σου αναζητησεις φιλε.....!!!!!!
     
  2. nureinen

    nureinen New Member

    Re: Απάντηση: Πρωτη εμπειρια εξαιρετικα τραυματικη !!!


    χαχχα...Καλα ρε συ εισαι απιστευτος

    Και ολα σε σωστες ρωμαικες καταληξεις ε;;;

    Ρε μπας και εισαι ο Καλλιγουλας;;  
    Να εισαι καλα

    Παναγιωτης:xyxwave:
     
  3. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Πρωτη εμπειρια εξαιρετικα τραυματικη !!!

    Σε αυτη τη ζωη δεν ξερω ρε Παναγιωτη...........αλλα στην προηγουμενη ζωη μου αποκλειεται γιατι το εχω ψαξει.........ημουν ρινοκερος......!!!!!
     
  4. pinupgirl

    pinupgirl New Member

    κακες συναναστροφες....επιλεγουμε και εμπιστευομαστε φιλε μου
     
  5. nureinen

    nureinen New Member

    Ναι ειναι θεμα επιλογης
    Το να επιλεξει ομως καποιος να ειναι δουλος/α ειναι μεν αναφαιρετο δικαιωμα του, αλλα βασικα ειναι συνδρομο εξαιρετικα χαμηλης αυτοεκτιμησης και αυτοσεβασμου. Να περιμενω να μου δωσει ο αλλος/η την αδεια για να βηξω...τι λετε ρε μαγκες πατε καλα;
    Αυτο ως προς την επιλογη...τωρα για την εμπιστοσυνη που λες...οταν ο Master of disaster ή h Domina θα σε εχουν κανει μπλεμαρε στις μαπες...εσυ(γενικα μιλαω) ακομα θα αναρωτιεσαι αν ειναι αξιοι εμπιστοσυνης αυτοι που κυριαρχουν επανω σου;;;!!!!
    Και ξερετε κατι...Εδω σε θελω καβουρα...οποιες ειναι εντονα φεμινιστριες και συμβει να πεσεις στα χερακια τους...καλυτερα να μην ειχες γεννηθει. Θα μαζευεις τοσα πεντοκιλα πονου καθε μερα, που θα αναγκαστεις να ξεχασεις οτι εισαι αντρας/γυναικα αντιστοιχα ελυθερος-ανθρωπος
    Αφου αλλος σκεφτεται και αποφασιζει για σενα, τι ειδους ελευθερια θα εχεις εσυ;
    Θα βγει απανω σου ολο το μενος της καταπιεσης που καποτε οι γυναικες εννοιωθαν, και η απορριψη που χρονια της βαραινε. Και ειναι αληθεια οτι σε καποια κοινωνικα συστηματα η γυναικα υπεφερε φριχτα..
    Σας βαζω ιδεες μηπως κουκλαρες μου;
    Απο την αλλη παλι καποιοι που τρωνε μαπες σπιτι τους απο τις γυναικες τους, ψαχνουν για προθυμα κοριτσια να γινουν σκλαβες, για να πολεμησουν ετσι τον δικο τους κομπλεξισμο. Οχι ολοι, αλλα καποιοι απο αυτους που το παιζουν εξουσια (και δεν μιλαω για το forum γιατι δεν ξερω κανεναν εδω μεσα) ειναι
    οι ιδιοι σκλαβοι των αδυναμιων τους και προσπαθουν να πλασαρουν κατι που δεν ειναι, και κατι που δεν εχουν.
      :mad2:Αντε γιατι τα εχω παρει ασχημα με την δουλοπρεπεια       
    Νυσταζω

    Καλημερα
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Καταρχην απο που προκυπτει οτι το να εισαι δουλος σημαινει οτι εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση και καθολου σεβασμο στον εαυτο σου?Επισης το να ζητας αδεια να βηξεις,να ανασανεις,να κανεις οτιδηποτε αυτοματα σε κανει δουλο?
    Μην μπλεκουμε τα πραγματα.Το να ειναι καποιος δουλος,αφεντης,αυτοκινητο,δεντρο,καμηλοπαρδαλη σημαινει οτι για τον Α,Β,Χ,Ψ λογο ετσι νιωθει την αναγκη να ειναι.Απο κει και περα αναλογα το αλλο ατομο μπορει να αναπτυξει και αυτοεκτιμηση και σεβασμο στον εαυτο του ή να τα καταρρακωσει.
    Μην πατροναρουμε ταμπελες και ιδιοτητες.Για καθε κανονα υπαρχει εξαιρεση.
     
  7. nureinen

    nureinen New Member

     Καλημερα 
    Οταν για τα αυτονοητα χρειαζεσαι εγκριση, οταν για να βηξεις...και στη θεση του βηξεις βαλε το ρημα που εσυ γουσταρεις καλυτερα, οταν για ολα αυτα χρειαζεσαι τη συναινεση του Αφεντη/Αφεντρα, τοτε σιγουρα κατι δεν παει καλα.
    Πριν απο χρονια εδειχνε η τηλεοραση μια σειρα " οι ριζες" (Roots). (δεν ξερω αν το εχεις προλαβει λογω ηλικιας) .Μεσα στη διαρκεια του εργου και μεχρι να ολοκληρωθει ο κυκλος επεισοδιων βλεπαμε τον αυταρχισμο των λευκων επανω στους Νεγρους απο τις φυτειες που τους μαζεψαν, μεχρι και τα σπιτια που τους αγοραζαν σε ...καλη τιμη
    Στα αυτια μου ακομα ηχουν τα σπαρακτικα ουρλιαχτα του Κουντα Κιντε που μαστιγωνεται αλυπητα προκειμενου να δεχτει το νεο του ονομα . Τομπυ.
    Τι το ευχαριστο εχει ενα μαστιγιο που σε περπαταει στη κολαση και σε κανει να κλαις και να χτυπιεσαι σα χταποδι για οσο διαρκει;
    Δε φανταστηκα ποτε οτι πλεον το μαστιγωμα, ή καποιας αλλης μορφης βασανισμος για καποιον θα ηταν διεξοδος απο κατι, και οτι θα προσεφερε εστω και μια υποτυπωδη ικανοποιηση.
    Δε μιλαω κατ ' αναγκην για ζευγαρια, γιατι το ζευγαρι κανονιζει μονο του τη δικη του ερωτικη προτιμηση
    Μιλαω ως επι το πλειστον για αυτους/αυτες που ειναι μονοι τους, και θελουν να εχουν μια σχεση σκλαβου-σκλαβας, πειραματιζομενοι ετσι μια νεα ερωτικη διασταση και ανοιγοντας με αυτο το τροπο την πορτα σε μεγαλες περιπετειες που ολες εχουν να κανουν με τον ψυχισμο και την ιδιοσυγκρασια του ανθρωπου.
    Και αυτο γιατι οταν εχεις μαθει να εισαι δουλος και να συμπεριφερεσαι σα δουλος, μοιραια και αυτα που θα κανεις και θα εκπεμπεις γυρω σου θα ειναι αποροια των καταστασεων που βιωνεις.
    Ακομα και να χωρισεις (γενικα μιλαω παντα) με τη κοπελα σου ενω εισαι δουλος της, θα ψαχνεις να δουλωθεις στην επομενη.....Φαυλος κυκλος
    Να ειναι κανεις ερωτευμενος με μια κοπελα ειναι κατι το μεγαλειωδες. Δε περνανε ευκολα τα λεπτα και οι ωρες για να συναντηθουν και να τραφει ο συναισθηματικος τους κοσμος αμφιδρομα
    Οταν ομως αντι για την κοπελα εχεις ερωτευτει το μαστιγιο της, και μετρας τα λεπτα μονο και μονο για να ξαναγινεις μαυρος στο ξυλο....πες μου εσυ που βλεπεις το φυσιολογικο.

    Παντα με καλο πνευμα και χωρις καμμια διαθεση παρεξηγησης

    Να εισαι καλα

    Παναγιωτης 
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    Εχω την αισθηση, πως η διέγερση που σου προκαλεί, είναι αντιστρόφως ανάλογη με την απέχθεια και το φόβο που νιώθεις.
    Θέλω να πω, πως περισσότερο μεσα στο μυαλό σου είναι και τα διογκώνεις τοσο πολυ, αφενος γιατι αυτο σου προκαλεί διέγερση και αφετερου φοβο.

    Αλλιως, θα μπορουσες να καταλάβεις, πως εκτος από ελαχιστες παθολογικες καταστασεις, κανεις δε μαστιγωνει κανεναν μεχρι θανατου (παρα μονο στη φαντασια) και τα βιντεακια και τα φιλμ που βλεπουμε , ειναι προιοντα φανταστικα, πολλες φορες οι σκηνες κοβονται και μονταρονται, μπορει μια σκηνη 5 λεπτων να παρει και μια μερα για να γυριστει, αρα, η δουλεια της ειναι απλα να καυλωσει τη φαντασια των θεατων, οι οποιοι, αν βγουν απο το τριπακι θα δουν πως να ξεχωριζουν τη φαντασια απο την πραγματικοτητα.  
     
  9. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Δεν εχει καμμια σχεση ομως ο ερωτισμος μεσω της συναινεσης και της λογικης μεταξυ 2 ενηλικων ατομων και του Κουντα Κιντε,ο οποιος δεν νομιζω να συναινουσε και πολυ.Σαφεστατα και την θυμαμαι την σειρα την οποια κιολας με "υποχρεωσε" να παρακολουθησω η μητερα μου,καθως και αλλες οπως "Τα πουλια πεθαινουν τραγουδωντας" κλπ.
    Οι διαφορες λοιπον ειναι αναμεσα στις δυο περιπτωσεις ειναι οι ακολουθες τρεις : Συναινεση,ασφαλεια και λογικη

    Υ.Γ. Η σειρα "ριζες" αναφερεται στην εμπορια ανθρωπων στην Γκαμπια το 1750 απο Αμερικανους δουλεμπορους
     
    Last edited: 2 Μαϊου 2008
  10. nureinen

    nureinen New Member

    Αγαπητη μου Zinnia καλημερα
    Η δουλεια μου ειναι ακριβως αυτη . Video editor/Compositor
    Επιτρεψε μου να μπορω να διακρινω αν καπου εχει γινει μονταζ ή οχι, πολυ δε περισσοτερο οταν μιλαμε για Ιαπωνικες φτηνοπαραγωγες...
    Δεν σου κρυβω οτι οταν αρχισα να παρακολουθω το μαστιγωμα κατι ενοιωσα μεσα μου να ...ξυπναει, και αμεσως καταλαβα (απο τις σκηνες που ακολουθησαν) οτι δεν προκειται για ερωτικο παιχνιδι, αλλα για διαστροφη ολκης...Και αναφερομαι μονο στο μαστιγωμα..γιατι αν σου περιγραψω και ολα τα υπολοιπα που ειδα θα τρελλαθεις
    Ως προς το αν φοβηθηκα, η απαντηση ειναι οτι οχι μονο φοβηθηκα, αλλα τρομοκρατηθηκα, και καταλαβα οτι οι Κυριες αυτες πληρωνονται για να προξενουν πονο-εφοσον το ζηταει ο πελατης, οποτε αυτες απλα χτυπουν και που σε ποναει και που σε σφαζει..
    Εφερα τον ευατο μου στη θεση του ταλαιπωρου Ιαπωνα που υπεφερε και αυτοματως οτι ειχε ξυπνησει μεσα μου...καταλαγιασε και ροχαλιζει του καλου καιρου !!!
    Να μου λειπει το βυσσινο δε θα παρω ευχαριστω !!!

    Ευχαριστω για τη παρεμβαση σου


    παναγιωτης
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    nureinen ποιος σου είπε πως δε σταματάς εκεί που θέλεις-αντέχεις ΕΣΥ;
     
  12. Guest05

    Guest05 Guest

    Άκουσε με λίγο Παναγιώτη μου.
    Το bdsm δεν έχει καμία μα καμία σχέση με αυτό που βλέπεις στις ταινίες και στα διάφορα άλλα πολυμέσα.
    Το bdsm είναι ένας τρόπος ερωτικής έκφρασης ( πολύ αποψιλωμένος προσδιορισμός), οι δε ταινίες είναι πορνό.
    Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.


    Υ.Γ. Ζορίζομαιιιιιιιιιιιι .....ούτε να κάνω μια πρόκληση δεν μπορώ...γαμώτο.