Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρωτη φορα με Αφεντη.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Slave4training, στις 19 Ιουνίου 2012.

1. Slave4training

Slave4training New Member

Πολλεσ φορεσ σκεφτομουν κ εφερνα στο μυαλο μου να ειμαι ο σκλαβος στα χερια ενος εμπειρου Αφεντη.
    Το προσπαθησα πολλεσ φορες αλλα εκανα πισω,τελευταια στιγμη.
    Τελικα καταφερα κ ξεπερασα τουσ φοβους μου κ εκλεισα τη πρωτη μου συναντηση με ενα Αφεντη.
    Πηγα οπως μου ειπε στις 10 το ωραδυ στο σπιτι του. Ηταν μισανοικτη η πορτα κ μολις μπηκα καθοταν στο βαθος με χαμηλο φωτισμο. Με διετακσε να κλεισω πορτα κ να γδυθω εκει που ημουν. Υπακουσα κ στεκομουν σε καποια αποσταση γυμνος μπροστα του.
    Γυρνα κ πισω,ακοθστηκε η φωνη του κ υπακουσα αμεσως. Η καρδια μου,χψρισ να το θελω κτυπουσε δυνατα.
    Μου ειπε να κατσω κ με ρωτουσε διαφορα σχετικα με το τι κ αν ειχα κανει....κ γενικα πως το φανταζομουν...μετα απο ωρα αρχισα να εκτελω οτι ζητουσε,ενω συνεχεια παρεμενα στα 4 κ φυσικα ουτε κουωεντα να τον κοιταξω στα ματια,η στο προσωπο.Απαγορευοταν. Του ειχα πει οτι ημουν απειρος κ το εκτιμησε,οπως κ γω μια που οτι μου εκανε το εκανε πολυ χαλαρα κ οχι πολυ βιαια.
    Εκεινο το βραδυ,δοκιμασα αρκετα.....εμαθα να γλυφω τισ μποτεσ του αφεντη,πως να τον ακολουθω σαν καλο σκυλακι. Ενοιωσα το λοιωμενο κερι να τρεχει πανω μου, το κωλαρακι μου να κοκκινιζει απο τα σκαμπιλια.
    Το κακο με μενα,ενω περασα πολυ ομορφα κ ενοιωσα καλα μαζι του, μονο αλλη μια φορα ξαναβρεθηκαμε..Εγω εφταιγα,μια που τι μια μερα ελοιωνα να βρεθω στα χερια ενος Αφεντη κ τιν αλλη δεν το ηθελα....Αυτο ακομα κ σημερα δεν μπορεσα να το εξηγησω.....και ισως να ειναι αυτος ο λογος που δεν εχω βρει ακομα τον Μαστερ...