Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρώτη φορά με σκλαβα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mardana, στις 11 Μαρτίου 2022.

1. Sisi24

Sisi24 New Member

Νομίζω εδώ μέσα αν μη τι άλλο πρέπει να νοιώθεις ελεύθερος.. Δεν υπάρχει κάποιος να σε κρίνει και αν το έκανε αυτό θα ήταν λάθος.. αυτά καλή συνεχεια

2. tithon

tithon Contributor

3. Mardana

Mardana Regular Member

@Sisi24 απλά δε κατάλαβα τον σκοπό της ερώτησης σου. Νιώθω όμορφα όχι 100% ελεύθερος αλλά όμορφα!

4. Mardana

Mardana Regular Member

@tithon , 1) ρωτάω πόσο πιθανό και πόσο ασφαλές είναι μια γνωριμία από αυτό το site,,

2) λέω ότι όταν φτάσω να κάνω την αναζήτηση μου, δεν θα το έκανα δημόσια,

Πως μπορώ να σε βοηθήσω? Κάποια άλλη απορία?

5. Sisi24

Sisi24 New Member

Δεν υπάρχει κάτι πίσω από την ερώτηση.. απάντησες προχωράμε παρακάτω.. Αυτό

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Όσο και έξω,από το σάιτ.  

7. Mardana

Mardana Regular Member

@íɑʍ_Monkeץ , ναι κάτι έχω αρχίσει και κατάλαβενω!  

8. Mardana

Mardana Regular Member

@Sisi24 Αν δεν υπήρχε, δεν θα την είχες κάνει! Είναι κάτι που δεν θες να μου πεις και δικαίωμα σου ! Καλή συνέχεια  

9. tithon

tithon Contributor

-διάβασα τι ρωτάς.
    -το αν και πότε θα... κάνεις την... αναζήτησή σου, δεν δεσμεύει κανέναν.

οι όποιες απορίες απαντιούνται σαφέστερα απ τις άβολες αντιδράσεις, παρά απ τα λόγια.

10. Mardana

Mardana Regular Member

@tithon Η αλήθεια ειναι ότι ένιωσα λίγο άβολα με την ερώτηση της @Sisi24 και προσπάθησα να το εκφράσω όσο ποιο ευγενικά μπορούσα... Από κει και έπειτα μου γράφεις και μου λες ότι πολύ πιθανό να ψάχνει ότι και εγώ... Σε ερώτηση μου στο τι ψάχνω εγώ μου δείχνεις έναν προβληματισμό μου που εκφρασα πριν κάποιες μέρες.  

11. Sisi24

Sisi24 New Member

Μια απλή ερώτηση έκανα,δεν το έκανα για να σε προσβάλω ούτε για να νοιώσεις άσχημα.. πάρε τα ίσια σου λοιπόν... κ προχωράμε παρακάτω...

12. Mardana

Mardana Regular Member

@Sisi24 Έκανες μια απλή ερώτηση για εσένα, στην οποία για προσωπικό σου λόγο δεν απαντάς γιατί την έκανες και δικαίωμα σου είναι.. ένιωσα άβολα! Δεν είπα ότι με προσβάλεις και σε καμία περίπτωση δεν θα ένιωθα άσχημα από μια άβολη ερωτήσει!