Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρώτη φορά, πώς κράτησα μαστίγιο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος tzes, στις 27 Απριλίου 2012.

1. tzes

tzes New Member

Μετά το πρώτο BDSM show που παρακολούθησα live ήμουν τόσο τυχερή ώστε να συμμετάσχω και στο πρώτο μου «session».
    Καθώς προχωρούσα προς την έξοδο της αίθουσας να κάνω καμιά βόλτα, το μάτι μου έπιασε έναν άντρα χωρίς μπλούζα, με μαύρο παντελόνι και κολάρο στο λαιμό. Τον περιεργάστηκα για λίγο και μόλις αντιλήφθηκα πως με κοίταζε και αυτός του χάρισα ένα πλατύ χαμόγελο και συνέχισα το δρόμο μου.
    Με πρόλαβε σχεδόν τρέχοντας, με σταμάτησε και μου είπε «Πάμε να με δείρεις?».
    Στην αρχή ήμουν κάπως αμήχανη, γέλασα μουρμουρίζοντας, πώς, πού, δεν ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει..Μέσα μου καιγόμουν να ανακαλύψω τη συνέχεια!
    «Πάμε»
    Προχωρήσαμε προς το public dungeon που υπήρχε στη μία άκρη του χώρου.
    Εκεί, αφού ένας καλός κύριος με ρώτησε αν θέλω να φορέσω μάσκα και του είπα πως όχι, μου έδειξε τον πάγκο με τα «σύνεργα». Κάθε λογής μαστίγια και spankers άλλα βαριά, άλλα δερμάτινα, άλλα βελούδινα. Μου έδειξε πώς να κρατάω και να χειρίζομαι κάποια από αυτά.
    Ο κόσμος που κοιτούσε προς τη μεριά μας ήταν λίγος.
    Ο άνθρωπος που είχαμε έρθει για να δείρω ήταν τώρα δεμένος σε ένα μεγάλο Χ.
    Ξεκίνησα χαλαρά μέχρι να νιώσω άνετη τη χρήση του πρώτου μαστίγιου που διάλεξα..
    Ένιωθα τόσο δυνατή και σέξυ με τα ψηλά ανοιχτά πεδιλάκια μου και το μαστίγιο στο χέρι! Τόσο θηλυκή και ζωντανή!
    Αναρωτιέμαι πώς νιώθει αυτός ο άντρας.. Άραγε απολαμβάνει αυτές τις στιγμές όσο εγώ? Η πλάτη του είναι κατακόκκινη!!
    Το χέρι μου έχει κουραστεί από αυτό το βαρύ μαστίγιο και πάω να το αντικαταστήσω με κάτι άλλο από το μαγικό πάγκο.
    Γυρίζοντας στο Χ βλέπω κόσμο! Πολύ κόσμο! Είχα αφεθεί τόσο πολύ, για τόσην ώρα που δεν τους είχα δει να μαζεύονται. Ήταν πολλά άτομα και αναρωτήθηκα προς στιγμήν «Μα τι γίνεται? Τί κοιτάνε όλοι?»
    Μόλις αντιλήφθηκα ότι είχαν έρθει κοντά για να δουν εμάς, συνέχισα ακόμη πιο ενθουσιασμένη! Πήρα μια γεύση ελευθερίας και ένιωσα σχεδόν περήφανη για τον εαυτό μου, που η πρώτη μου φορά γινότανε σε public dungeon και δεν ένιωθα καθόλου αμήχανα! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το μυαλό μου άδειασε και πάλι. Ο κόσμος σταδιακά θόλωσε και χάθηκε.
    Όταν τελειώσαμε και του ελευθέρωσα τα χέρια από το Χ με ευχαρίστησε και τον ευχαρίστησα κι εγώ. Είδα πως μια μακριά αλυσίδα κρεμόταν τώρα από το κολάρο του και του είπα «Να σε πάω έξω?» Ένιωσα πως έπρεπε να χωριστούμε εκεί ακριβώς που βρεθήκαμε. Φάνηκε να χάρηκε με την πρόταση μου και μόλις άρχισα να περπατάω μπροστά κρατώντας την αλυσίδα του, έκανε κάτι που με ξάφνιασε ευχάριστα. Έπεσε στα 4 και ακολουθώντας με σαν σκυλάκι μέχρι την έξοδο, με έκανε να αισθανθώ μοναδική..

2. Confused

Confused Regular Member

Απάντηση: Πρώτη φορά, πώς κράτησα μαστίγιο

Bravo!!! Έτσι όπως σου συνέβει, πως εξελλίχθηκε και πως τελείωσε όλο το σκηνικό μου άρεσε πολύ... Ζήλεψα λιγάκι  

Καλέ που συμβαίνουν όλα αυτά? Σίγουρα όχι στην Ελλάδα  

3. gaby

gaby Guest

Πιστεύω μια χαρά στην Ελλάδα.

Ωραία ιστορία  

4. tzes

tzes New Member

Σας ευχαριστώ! Χαίρομαι που σας άρεσε η ιστορία μου! Στην πραγματικότητα υπάρχει και συνέχεια αλλά δεν την έχω γράψει..
    Έγινε στην Αθήνα το 2009!
    @Cofnused Όλοι έχουμε τα τυχερά μας!!      

5. Alexkat

Alexkat Contributor

Εσύ αισθάνθηκες μοναδική και εμάς μας έκανες να καυλώσουμε.

...εεε ...δεν άντεξα ...το έβγαλα ...!  

6. tzes

tzes New Member

Το έβγαλες, όπως λέμε "Τί ωραία ιστορία.. Σου βγάζω το καπέλο!" ?!

7. Alexkat

Alexkat Contributor

Κάπως έτσι ...αλλά με άλλη γλώσσα ....πιό ....πεζοδρομιακή ... και ...realistic ...

8. tzes

tzes New Member

Όπως και να ΄χει χαίρομαι που σας καύλωσα! Μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να γράφω!!   

9. Alexkat

Alexkat Contributor

Όμορφο το κίνητρό σου ...συνέχισε ... 

10. woohoo

woohoo Regular Member

Το έβγαλες μεταφορικά η κυριολεκτικά?

Edit Ok, άκυρη ερώτηση αλλα τέλος πάντων, τον χαβά μου κάνω...

11. tzes

tzes New Member

Αφού έλαβα τα θετικά σας σχόλια,αποφάσισα (γιατί όχι..)να σας διηγηθώ και τη συνέχεια της ιστορίας!

Αφού έκανα λοιπόν τη βόλτα μου (10λεπτη δεν ήθελα να ρισκάρω να χάσω τη συνέχεια του show!!), γύρισα στην αίθουσα. Μετά από λίγη ώρα με πλησιάζει ένας δεύτερος άντρας...Ήταν σχετικά μικρόσωμος με μακριά μαλλάκια και δύο δόσεις θηλυπρέπειας (κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα!).Φορούσε τζιν και ένα απλό μακρυμάνικο μπλουζάκι. Ο τόνος που μου μιλούσε ήταν αρκετά φιλικός.
    «Σε είδα πριν στο dungeon.. Είσαι απίστευτα όμορφη! Δεν θέλω να σταματήσω να σε κοιτάω»
    «Σ΄ ευχαριστώ πολύ! Είναι η πρώτη φορά που το κάνω..»
    «Θα ήθελες να παίξουμε μαζί?»
    «Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποια άλλη.. Λογικά θα βρεις εδώ που είμαστε, αρκετές κοπέλες με εμπειρία για να περάσεις καλύτερα.Εξάλλου, σου είπα πως ήταν η πρώτη μου φορά.»
    Είπε πως και για τον ίδιο θα ήταν η πρώτη φορά, αν και το είχε σκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν και πως πίστευε πως η συνάρτηση των συνθηκών, εκεί, με εμένα, ήταν οι καταλληλότερες για να το ζήσει.
    Ουάου!! Ακόμη και αν υπερέβαλλε κάπως, ένιωσα απίστευτα κολακευμένη!! Τον κοίταζω στα μάτια επί τα 5 δευτερόλεπτα που επεξεργάζομαι τις νέες πληροφορίες, χαμογελάω, τον πιάνω από το χέρι και τον οδηγώ στο dungeon.

12. Alexkat

Alexkat Contributor

....και μετά ...και μετά ...?