Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρώτη φορά, πώς κράτησα μαστίγιο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος tzes, στις 27 Απριλίου 2012.

1. Akhs_slv

Akhs_slv New Member

Απάντηση: Πρώτη φορά, πώς κράτησα μαστίγιο

πολύ καλή η εμπειρία σου τζες ...ελπίζω να διαβάσουμε κ άλλες απο σένα  

2. tzes

tzes New Member

Lezdom george, Όταν λες προσδοκίες εννοείς ως προς την εμπειρία καθεαυτή ή αν το φύλο του υποτακτικού επηρεάζει τις προσδοκίες μου ως προς το ίδιο? δεν κατάλαβα ακριβώς τί εννοείς, αν μπορείς να το διατυπώσεις πιο ξεκάθαρα θα σου απαντήσω..

3. lezdom george

lezdom george New Member

Πολυ γλυκια tzes καλημερα .Εννοουσα εαν οταν οραματιζεστε μια καινουργια εμπειρια με μια female slave πιστευετε οτι θα ειναι εξισου,η περισσοτρο η πιθανονον λιγοτερο δυνατη(ποιοτικα ,σεξουαλικα,αισθαντικα)σε συγκριση με καποια αντιστοιχη με καπιον ανδρα (male slave)που ειχατε στο παρελθον.Υποθετωντας παντα οτι και οι νεες συνθηκες θα ειναι απολυτα ιδανικες.

4. lezdom george

lezdom george New Member

Να καταχραστω την οικιοτητα και απεριοριστη συμπαθεια σε εσας ζητωντας την συμβουλη σας.Δεδομενου οτι εκανα καταθεση σημερα για αναβαθμισω τα προνομια μου ως μελους σε premium member,εξακολουθουν τα προσωπικα μου μηνυματα και ολα τα σχετικα να ειναι κλειδωμενα.Γνωριζετe μηπως σε ποσο χρονο εργοποιουντε οι υπολοιπες δυνατοτητες η αν θα λαβω σχετικο μηνυμα απο τους υπευθυνους του site?

5. tzes

tzes New Member

Καλησπέρα lezdom george! Δε θα μπορούσα να μπω σε διαδικασία σύγκρισης ανάμεσα σε ένα θηλυκό και ένα αρσενικό πλάσμα γιατί ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και αυτό από μόνο του κάνει την κάθε εμπειρία διαφορετική. Θα πρέπει πρώτα να αποκτήσω λοιπόν κάποιες εμπειρίες και μετά να σου απαντήσω το πώς ένιωσα..

Ελπίζω να βγάλατε άκρη με το φόρουμ. Εγώ είμαι απλό μέλος οπότε δε θα μπορέσω να βοηθήσω αν όχι..

6. papadokori

papadokori Regular Member

Συγχαρητήρια tzes! πολύ παραστατική η αφήγηση σου.Αισθάνομαι σαν να ήμουν παρόν ....
    αλήθεια έχει τύχει από τότε να ξανακρατήσεις μαστίγιο?

7. tzes

tzes New Member

Σ' ευχαριστώ, papadokori! Έχει τύχει αλλά δε θέλω να επεκταθώ επί του θέματος.

8. papadokori

Aλήθεια τι ωθεί μία γυναίκα να κρατήσει μαστίγιο
    α) το φυσικο έστικτό της
    β) η ανάγκη να επιβληθεί σωματικά πάνω σε ένα άντρα
    γ) η ανάγκη να επιβληθεί ψυχολογικά πάνω σε έναν άντρα
    δ) η ικανοποίηση μίας φαντασίωσης της
    ε) η επιθυμία της να υποδυθεί ένα ιδιαίτερο ρόλο και να αναδείξει μία άλλη πλευρά του ευατού της?
    στ) περιέργεια

9. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

Re: Απάντηση: Πρώτη φορά, πώς κράτησα μαστίγιο

ζ) Επειδή ο Κύριός της την πρόσταξε να του το φέρει.

10. undertraining

undertraining Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρώτη φορά, πώς κράτησα μαστίγιο

Προβοκατόρικο αλλά και πολύ ευστοχο....!

11. papadokori

tzes τελικά θα μας διηγηθείς τις νέες εμπειρίες σου?

12. slave24gr

slave24gr New Member

απλα υπεροχη εμειρία
    δεν εχω λογια