Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρώτη φορά pegging

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος STANLEY21, στις 5 Δεκεμβρίου 2021.

1. STANLEY21

STANLEY21 New Member

Καλησπερα σε ολους,
    Η παρακατω ιστορια ειναι πραγματικη, μου συνεβη πριν περιπου 15 χρονια, οταν ημουν 25 ετων.
    Είχα αρχισει να καταλαβαινω οτι μ αρεσει να λειτουργω σαν σκλαβος αλλα στις σχεσεις μου δεν υπηρχε η δυνατοτητα για κατι τετοιο.
    Ετσι ειχα απευθυνθει σε αγγελιες, αλλα δεν ηταν ακριβως οπως το ειχα φανταστε, οποτε ειχα απογοητευτει.
    Καποια στιγμη βρηκα μια αγγελια για εναν χωρο καπου κοντα στην πλατεια αμερικης, οπου εκαναν και αυταρχικο προγραμμα.
    Πηγα, ηταν ενα υπογειο, οχι κατι ιδιαιτερο ως χωρος και η τσατσα ηταν αντρας.
    Εκατσα, μου παρουσιασε την κοπελα γυρω στα 30 και αρχισε να μου λεει τα προγραμματα.Για αυταρχικο δεν ειπε κατι, οποτε αναγκαστηκα να τον ρωτησω αν κανει η κοπελα. Μου απαντησε καταφατικα και προχωρησα προς το δωματιο.
    Ειχα γδυθει απ τη μεση και πανω και απ εξω ακουγα βηματα περα δωθε αλλα δεν ερχοταν κανεις.
    Μετα απο κανα δεκαλεπτο αναμονης, μπηκε η κοπελα η οποια ειχε ντυθει με δερματινα και κραταγε μια μικρη τσαντα, γι αυτο και η ολη καθυστερηση.
    Με το που με βλεπει, μου λεει αυστηρα.
    -Γιατι εισαι ακομη ντυμενος;
    -Συγγνωμη Κυρια και αρχιζω να γδυνομαι βιαστικα.
    Μολις εμεινα ομογυμνος με διεταξε να γονατισω και να της φιλησω τα ποδια.
    -Ετσι μπραβο σκλαβακι μου.Που ησουν τοσο καιρο, υπηρετουσες αλλες Αφεντρες;
    -Οχι Κυρια
    -Σκασε, που θα μιλησεις κιολας. Ανεβα πιο πανω.
    Με οδηγησε προς τους μηρους της, φιλωντας τα ποδια της μεχρι που ξαφνικα ξεπροβαλλε ενα strapon.
    Εγω κοντοσταθηκα, αλλα μου ειπε:
    -Σε γουσταρω πολυ, θελω να σε ξεσκισω, εχεις ξαναδοκιμασει;
    -οχι Κυρια και ελεγα την αληθεια
    -Θες να ειμαι η πρωτη σου;
    - Δεν ειμαι σιγουρος
    - οκ, ας ξεκινησουμε με αλλα παιχνιδια και βλεπουμε.
    Για να μη τα πολυλογω καναμε οτι της ειχα πει οτι μ αρεσει δηλαδη spanking,μαστιγιο κλπ.
    Μετα απο λιγη ωρα, μου λεει.
    -Αποφασισες; Θα σε ξεσκισω σημερα;
    -Οτι θελετε
    -Οκ λοιπον, το θελω πραγματικα. Αν δε σε πειραζει, θελω να φωναξω το γιωργο (η τσατσα) που μ εφαγε να μπει μεσα απ την αρχη, μολις του ειπες για αυταρχικο.Δε θα μας πειραξει, απλα θα βλεπει.
    Οκ, της ειπα πηγε τον φωναξε και εκατσε σε μια γωνια.
    Τοτε η Κυρια με ξαπλωσε τελειως μπρουμυτα στο κρεβατο, εβαλε ενα μαξιλαρι για ν ανασηκωθει ο κωλος μου και μου εδεσε με χειροπεδες τα χερια στο κρεβατι.
    Ειδα που εβαλε προφυλακτικο και αρκετο λιπαντικο και μπηκε σιγα σιγα.
    Εγω σφιχτηκα, οποτε μου ζητησε να χαλαρωσω οπως και εκανα τελικα.
    Στην αρχη εκανε αργες κινησεις, αλλα μετα απο λιγο μου πε να κατσω στα 4 και αρχισε να γαμαει πιο δυνατα, δινοντας και σφαλιαρες στα κωλομερια μου.
    Μετα απο λιγο σταματησε, την πηδησα και εγω, θυμαμαι που μου ειπε οτι δε θελει αγριαδες οταν της εδωσα 1 σφαλιαρα στο κωλο, ηθελε να μαι πιο soft.
    Αν και εχουν περασει 15 χρονια και γενικα το strapon δεν ειναι απ τα αγαπημενα μου παιχνιδια, θυμαμαι εκεινη την ημερα μ ενα γλυκο χαμογελο

Last edited: 5 Δεκεμβρίου 2021
  2. Dumi777

Dumi777 Regular Member

Ωραία εμπειρία ακούγεται...
    Ο Γιώργος τι έκανε όλη αυτή την ώρα??

3. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

4. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Έχει γίνει και τραγούδι, μεγάλο ταλέντο η κοπελιά!

I'm peggin', peggin' you
    So, put your loving hand out, baby
    I'm peggin', peggin' you
    So, put your loving hand out, darling

5. STANLEY21

STANLEY21 New Member

Ηταν στη γωνια και τον επαιζε μονος του, του αρεσε προφανως το θεαμα