Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρώτη φορά strapon

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Nikos slv, στις 6 Φεβρουαρίου 2025.

1. για εσάς.

2. skia

skia Contributor

Άρα δηλαδή η υποταγή μετριέται από το εάν με πάρουν από το κώλο; Είχα τη εντύπωση ότι η υποταγή είναι ένα σύνολο πραγμάτων πέρα από το με ποιον τρόπο θα με πάρει ο Κ.

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Επί της ουσίας, Female Domination is not femdom. Το δεύτερο εξυπηρετεί τη βιομηχανία του πορνό όπου η ζήτηση των ανδρικών φαντασιώσεων αποτελεί το αυξανόμενο καύσιμο της προσφοράς.

4. Dark_Explorer

Στις γυναίκες δεν ισχύει. Στους άνδρες ο κώλος είναι το χρυσαφένιο άβατο της φαλλοκεντρικής κουλτούρας.

5. για αυτόν όμως δεν ισχύει αυτό. Ή τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί. Από ότι κατάλαβα την πρακτική στραπ ον δεν την θεωρεί καν στα κάβλαντα.

6. Dark_Explorer

Ναι, στα μπρατοκόπελα σαν και του λόγου σου προφανώς δουλεύουν τέτοιες βολικές εξυπηρετήσεις. Είσαι μέρος του... καυσίμου  

7. δεν ισχύει για όλες τις Επαγγελματίες Αφέντρες αυτό. Στην Ελλάδα ίσως να ισχύει για όλες, αν και δεν νομίζω να υπάρχουν όντως δηλωμένες επαγγελματίες Αφέντρες στην Ελλάδα. Δεν έχω γνωρίσει καμία, ούτε θεωρώ κάποια συγκεκριμένη παλιά τέτοια. Δεν αναφέρω όνομα, αλλά δεν ήταν καν δηλωμένη.
    Στο εξωτερικό όμως και ειδικά Ολλανδία και Αγγλία που έχω κατ ιδίαν εμπειρία, η κατάσταση με τις Επαγγελματίες Αφέντρες είναι πολύ διαφορετική από αυτή που έχετε στο μυαλό σας.

8. το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση να θυμίσω, σε άλλες περιπτώσεις μάχεστε για αυτό. Σε άλλες το χλευάζετε. Δυο μέτρα, δυο σταθμά. Λογικό για εσάς.

9. Dark_Explorer

Ναι, για το Pedestal είσαι ο,τι πρέπει.

10. Dark_Explorer

Μην ανησυχείς, υπάρχει μπόλικο καύσιμο. Τα καυλόλιστα θα συνεχίσουν να υλοποιούνται.

11. Dark_Explorer

Επί της ουσίας, εκεί βρίσκεται η ρίζα των στρεβλώσεων στην πλειονότητα των ανδρών που αυτοπροσδιορίζονται ως σκλάβοι/υποτακτικοί. Με επαναπροσδιορισμό των αναγκών τους, θα βρουν και το κατάλληλο ταίρι.

12. Nikos slv

Nikos slv Αναζητώ Αφέντρα για σχέση 24/7 με συμβόλαιο

Εγώ έγραψα μια εμπειρία μου. Δεν είναι η μόνη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι έμπειρος αλλά σίγουρα ξέρω τι θέλω και τί ζητάω. Αισθάνομαι σαν να είμαι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο γονατιστός με σκυμμένο το κεφάλι και από πάνω μου μια ομάδα να με σχολιάζει και να κάνει εκτιμήσεις. Δεν με ενοχλεί αλλά εγώ πιστεύω πως γνωρίζω καλύτερα το τι είμαι. Σας ευχαριστώ.