Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolmance, στις 7 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!




    Και πώς να αντέξω στον πειρασμό να μην το κάνω; Αφουγκράζομαι τα παραπονεμένα νιαουρίσματα των κεραμιδόγατων τις νύχτες στις σκεπές που θρηνούν για τον οικογενειακό αποκλεισμό τους από τους αίλουρους θεωρητικούς. Όλο για γάτες, γατούλες και "γατάκια" μιλούν αυτοί και για το γάτο το λεβέντη τον αναπαραγωγό λένε πως είναι ασήμαντος παράγοντας! Αντιλαμβάνεσαι, Δάσκαλε, τι αδικία;



     
  2. Ωχ!!! Το ματι μου.....!!!  
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ασε το μάτι σου και ψάξε καλύτερα τον πισινό σου!
    Τότε ίσως και να καταλάβεις τι εννοώ, αν και πιστευω ότι είναι μάταια η ελπίδα Μου!

     
     
  4. Από πότε πισινός ο οποίος διεραγει(αν υποθέσουμε
    ότι έχει συμβεί αυτό στην περίπτωση μου) έγινε κατώτερος από πισινό
    που δεν διεραγει (αν υποθέσουμε ότι έχει συμβεί αυτό στην περίπτωση σου)
    αγαπημένη μου Ευα? Συγγνώμη αλλά δεν εγνωριζα τις απόψεις σας περί
    παρθενίας του κωλου και της ανωτεροτητας αυτου.
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Κορνήλιε,
    δεν έχω την τιμή να γνωρίζω τον πισινό σου. Αλλά η σύνταξη της απάντησης είσαι βέβαιος πως είναι δικό σου έργο;
     
  6. Re: Απάντηση: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Βεβαιότατος Μαγιστρε
     
  7. imagine

    imagine Regular Member

    Προσωπικα τα πραγματα τα βλεπω πιο απλα. Οι υποτακτικοι, εστω αυτοι που δηλωνουν οτι ειναι, ειναι πιο πολλοι γιατι το σεξ ειναι πιο απλο,πιο ευκολο και καποια στιγμη κατανταει βαρετο.Οποτε ψαχνοντας να βρουν τι αλλο μπορουν να κανουν βρισκουν αυτο.Την δυναμικη τυπισσα με τα δερματινα και τα μαστιγια που εχει περασει καποια στιγμη απο το μυαλο τους.Αυτοι ειναι περαστικοι απο τον χωρο, μπαινουν δοκιμαζουν, παιζουν,χυνουν, φευγουν.
    Λιγοι,ελαχιστοι θα ελεγα, ειναι αυτοι που εχουν πραγματικα αναγκη την υποταγη, το να ανηκουν καπου. Γιατι εχουν αυτη την αναγκη δεν ξερω, δεν εχω φτασει ακομα σε σημειο να κανω ψυχαναλυση σε καποιον απο αυτους.
    Εγω απο την αλλη πλευρα οχι δεν νομιζω να εχω απωθημενα η βιωματα που να με κανουν να φερομαι ετσι στα αρσενικα.Μια ανωμαλη ειμαι που γουσταρω τρελα να εχω κατοικιδια.Πειραζει?
     
  8. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Πτέρυγα υποτακτικών: υπερπλήρης!

    Καθόλου!

     
     
  9. hermis

    hermis Regular Member

    Πολύ καλή η τοποθέτηση του Dolmance, αρκετά τεκμηριωμένη όπως επίσης και οι τοποθετήσεις άλλων μελλών. Η προσωπική μου γνώμη για το θέμα που αφορά την υπερπλήρη πτέρυγα των υποτακτικών, είναι η εξής:

    Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ, αν το αρσενικό του σήμερα έχει απλά βαρεθεί να ανέχεται το ρόλο της γυναίκας υποτακτικής-σκλάβας;
    Μήπως αυτόν τον ρόλο της, έχει μπουχτίσει να τον διαβάζει, μέσα στους χρόνους και στην παλαιότερη ιστορία ή ακόμα και στα νεότερα χρόνια, από τους παππούδες και τους λοιπούς συγγενείς; Mήπως τα αρσενικά έχουν μπαϊλντίσει να βλέπουν την υποταγή της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία και τον ευτελισμό της, μέσα από τις γυναίκες μανεκέν ή ακόμα και από την γυναίκα νοικοκυρά;

    Δεν είναι τυχαίο πως τα περισσότερα υποτακτικά άτομα που γνωρίζω προσωπικά στην κοινωνική τους ζωή, είναι κυριαρχικά και ηγούνται άλλων ατόμων, αλλά παρόλα αυτά, αναζητούν μια «ερωτική ζυγαριά», να τους φέρει σε ισορροπία. Δεν είναι τυχαία η εικόνα του αυστηρού στρατιωτικού ή καθηγητή, που είναι υποτακτικός μπροστά στην γυναίκα του και γουστάρει.

    Πιθανώς λόγο των παραπάνω ελαχίστων παραδειγμάτων που ανέφερα, ακόμα και λόγο κάποιων εικόνων που μπορεί να έχουμε αποκομίσει από το σπίτι μας, πιστεύω ότι αυτό σε αυτό βρίσκεται και η ομορφιά στην ανδρική υποταγή μπροστά σε μια Γυναίκα-Κυρίαρχη.

    Από τις κουβέντες που έχω κάνει, με αρκετούς υποτακτικούς φίλους μου, μου έχουν εξομολογηθεί ότι με μια vanilla γυναίκα ή και με υποτακτική δεν νοιώθουν τίποτα. Δεσμευμένοι με vanilla ή με υποτακτική αναζητούν αυτό το ερωτικό “pick” μέσα τους, αλλά μάταια διότι τέτοιου είδους γυναίκες είναι αδύνατο να τους το δώσει.

    Νιώθουν πλήξη και ανία και γι αυτό αναζητούν την ερωτική υποταγή….σε μια Κυριαρχική και δυναμική ύπαρξη, με δυνατή προσωπικότητα και ταπεραμέντο, με ενέργεια και αμείωτο ενδιαφέρον για την ζωή,
    Δεν υπάρχει καμία η συγκίνηση και τίποτε το άγνωστο, που μπορεί να συμβεί με μια vanilla ή υποτακτική γυναίκα. Η συμπεριφορά τους είναι προβλεπόμενη στα μάτια τους.

    Σε μια γυναίκα κάποια αρσενικά υποτακτικά, ψάχνουν το άγνωστο, το μυστήριο, ψάχνουν το αλατοπίπερο και όχι το τετριμμένο, διότι ο ρόλος που τους «ξυπνάει» από την ερωτική μιζέρια είναι δύσκολος και έτσι μόνο μπορούν να τον απολαύουν… ως δύσκολο….

     
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αν αυτό κατάλαβες ότι εννοώ, τοτε γειά χαρά!
     
     
  11. Γεια σου και σένα
    Έγραψες να ψάξω τον πισινό μου για να καταλάβω γιατί όσο υπάρχεις εσύ
    οι γυναίκες είναι ανώτερες. Σε αυτό σου απάντησα. Αν αγαπημένη μου Ευα
    είχες στο μυαλό σου κάτι άλλο δε φταίω εγώ που δεν το έγραψες.
    Την επόμενη φορά να γράφεις ότι εννοείς και να μην γράφεις ότι δεν εννοείς.
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    cornilios οι λόγοι για τους οποίους η γυναικεία υπεροχή δεν τεκμηριώνεται στο παχύ έντερο των ανδρών είναι δύο:

    α) Οι γυναίκες δεν έχουν πέος, για να εφαρμόσουν διείσδυση χρησιμοποιούν ομοίωμα του ανδρικού γεννητικού όργανου, ως εκ τούτου κάθε προσπάθεια συμβολισμού της γυναίκας επί του ανδρός ναυαγεί.
    β) Δεν υπάρχει γυναικεία υπεροχή.