Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως Ανταμείβεται ο/η Σκλάβος/α?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος one4sx, στις 12 Απριλίου 2021.

1. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Ναι γερασα πολυ για ολα αυτα ειναι η πικρη αληθεια
    και καμια φορα λεω ευτηχως οταν βλεπω τις κουβεντες εδω μεσα
    Συμφωνο σε αυτο (αλλα που στο διαολο μιλισα εγω για ολα αυτα ακομα να καταλαβω) 

Απλα τον τιτλο του νηματος λογο ηλικιας μαλλον δε τον διαβασα σωστα  

Last edited: 24 Απριλίου 2021
  2. evi

evi New Member

Φυσικά και συμφωνώ σε όλα. Είναι σαν να το έγραφα εγώ!

3. evi

evi New Member

Έλα μου, ντε!

4. AndreDelastrange

AndreDelastrange Regular Member

Αν μιλάμε για ένα σ με την ειδική έννοια του όρου, όχι δηλαδή για ένα υ ή ένα bottom, τότε μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει εσωτερική ανάγκη να ζει κάτω από τη βούληση άλλων ανθρώπων. Αυτή η ανάγκη καλύπτεται όταν αυτή η βούληση εκφράζεται με οποιοδήποτε τρόπο που υπαγορεύει καθήκοντα στο σ. Η "ανταμοιβή" του σ για τις υπηρεσίες του είναι η ευκαιρία που του δίνεται από το Μ να υπάρχει ως σ, να πραγματωθεί ως ο εαυτός του.

5. nikossub93

nikossub93 Contributor

Πιστεύω οτι εξαρτάται και απο τον χαρακτήρα του σκλάβου αλλα υπάρχουν και καποια κοινα πράγματα σε ολους τους ανθρώπους οπως η αναγνώριση της πρσπαθειας ενα μπραβο

6. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Δε βγαίνω μάνα μου

7. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Ικανοποιείται όταν είναι ικανοποιημένη και η Κ του.