Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως έχασα δέκα κιλά σε ένα μήνα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος trterterterterter, στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

2. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

μια φορα ειχα παει σε μια φοβερη διαιτολογο.
    μουναρος λεμε.

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

Εγω υο κυο κανω λιγο πιο βαρβαρο τις καθημερινες αλλα οχι το σκ.

Τη γαμας λιγο τη διαιτα με τα γαλατα και τις ζαχαρες, αλλα οσο χανεις οκ...

Κατα τα αλλα, δεν εχω βρει ακομα καποιον να μου εξηγησει επαρκως γιατι ειναι καλο να σπινταρουμε το μεταβολισμο με διαφορα κολπα...

4. Alpha Wolf

Λες να ξερουν ?

5. lizard_

Εμπειρικά, χλωμο το βλέπω αλλα αφηνω και μια πιθανοτητα μια που δεν ειμαι ειδικός...

6. Alpha Wolf

Φυσικα. Οπως μπορει πραγματιι να υπαρχει καποια σχεση οτι ψοφανε τα αρνια οταν εχει αναδρομο Ερμη, αλλα στο διπλανο μαντρι να συμβαινι ακριβως τ αντιθετο !

Επιστημη ειναι αυτη. Δεν ειναι για τυχαιους οπως συ κι εγω.

7. MasterK77

MasterK77 Regular Member

Ποιός σπιντάρει τον μεταβολισμο και γιατί?

8. lizard_

9. Alpha Wolf

μπορει να εχει σχεση η αποσταση, με το υψος στο τετραγωνο και το βαρος των αρνιων. Μαντρι Μασσα Ιντεξ. Αυτο ειναι : MMI = (βαρος αρνιων)2 δια εμβαδο της Στανης.

10. lizard_

Αυτες οι παπαριες με τα πεντε-εξι μικρα γεγευματα τη μερα λεω... Που δεν αφηνουν τα συστηματα σε ησυχια, κανουν υον οργανισμο κουραδομηχανη, και μολις παει να κατσει η ινσουλινη τσουπ... Ωρα για το επομενο γευμα...

11. MasterK77

MasterK77 Regular Member

Περιμένεις απο το ανθρώπινο σώμα να προσαρμοστεί σε νέες διατροφικές συνήθειες σε 30 μέρες?
    No braın,no gain. The new paradigm shift. Κανένα μαγικό, σωστή προσεγμένη δουλειά με χρονοδιάγραμμα.

12. oscillation

oscillation Regular Member

Όταν το στομάχι αδειάζει μετά τη λήψη ενός γεύματος, δεν υπάρχουν πλεον γαστρικοί παράγοντες, οπότε το στομάχι περνάει σε μια κατάσταση ηρεμίας. Όταν
    παραμένει κενό για κάποιες ώρες, δημιουργούνται συσπάσεις.
    Αυτή η διαδικασία η οποία δημιουργείται φαίνεται ότι είναι αποτέλεσμα της αυξημένης δραστηριότητας του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, ως απάντηση στη μείωση της χρήσης γλυκόζης.
    Η γλυκόζη σχετίζεται με την ινσουλίνη που παράγει το πάγκρεας.... Και μπλα μπλα μπλα... Το θέμα είναι ότι πρέπει να προλαβαίνουμε την πείνα, να έχουμε φυσιολογικά επίπεδα γλυκόζης ώστε ο οργανισμός να έχει την απαραίτητη ενέργεια να λειτουργήσει σωστά.