Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 15 Νοεμβρίου 2006.

  1. 'Κυρίαρχος στην ζωή του μασάει ταβανόπροκες και πίνει κηροζίνη...Κυκλοφορεί με μαύρη καμπαρντίνα ακόμη και το καλοκαίρι και δεν βγάζει ποτέ τα πίσσα γυαλιά ηλίου του, ούτε όταν είναι έξω βαθύ σκοτάδι...Δίνει εντολές ακόμη και στις μύγες για να μην πλησιάσουν την κούπα με τον καφέ του...Και αν κάνουν την αποκοτιά και δεν τον ακούσουν, βγάζει το flogger από την κωλότσεπη και τις συνθλίβει ( αφού πρώτα τις εξευτελίσει με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του στυλ, ούστ από δω μωρή καριολόμυγα )...Ανάβει τσιγάρο τρίβοντας μεταξύ τους τα ξεριζωμένα μέλη τουλάχιστον δυο υποτακτικών ( εκείνα τα κρατάει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του )...Όταν πάει ν' αγοράσει σοκολάτα από τον περιπτερά, πρώτα τον δένει με ναυτικό κόμπο και μετά τον πληρώνει με μπάτσες...''

    Έκλαψα με την περιγραφή!!!! Και τι δε θα έδινα να διάβαζα από εσένα@Tenebra_Silente ένα παρόμοιο κειμενάκι με θέμα 'πως είναι το υποτακτικο άτομο στην καθημερινότητα του'
    Και να ακολουθούσαν ατάκες του τύπου 'το υποτακτικο άτομο δεν περπατάει για να πάει στην δουλειά αλλά σέρνεται μέχρι εκεί.. Δίνει πάντα προτεραιότητα σε οποίο αμάξι έχει πινακίδα που αρχίζει από Κ ..
     
    Last edited: 16 Οκτωβρίου 2014
  2. χαχαχαχα!!!!
     
  3. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    @sokolata XAXAXOAOXOAOXOAOOAOXOAOOAXAXAXAOXOOAOXOAXOAXOOOAXOAOXOAOXA

    ΤΣΙΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!

    ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΠΟ "Κ"!!!!!!!!!!!!!

    ΚΛΑΙΩ!!!
     
  4. 9 στις 10 ειναι πιεσμενος στην πραγματικη του ζωη.... και το βγαζει στην σεξουαλικη του ζωη με την μορφη διαστροφης...(αποψη μου .... οταν αρχιστε να κοπανατε πειτε να βαλω κρανος) 
     
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Κοιτα να δεις πρωταρη αυτος μαλλον ειναι ο ψυχακιας κυριαρχος.

    Αν το δεις αντιστροφα τοτε τα σκλαβακια ειναι γενικως χαλαρα οποτε λενε δεν παμε το βραδυ να καταπιεστουμε σεξουαλικα, να γουσταρουμε!
     
  6. @lucozade δεν διαφωνουμε... ισως δεν το εθεσα σε σωστη βαση .....αναφερωμαι σε ατομα με ακραιες συμπεριφορες (τα ποιο σκληρα κυριαρχα ατομα). Οσο για τους υποτακτικους , σκλαβους, στην ανοχη ακραιας συμπεριφορας .... θεωρω οτι συμβαινει κατι αναλογο.....
     
  7. thunderstrux

    thunderstrux New Member

    Εγω ερχομενος εδω και προσπαθωντας να βρω κατι που να ταιριαζει περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασια μου παντως ειχα την αντιληψη,ισως λανθασμενη,πως δεν υπαρχουν ειδικοι κανονες συμπεριφορας και οπως στις βανιλοσχεσεις ετσι κι εδω δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος κωδικας απο ολες τις πλευρες που εμπλεκονται και απλα η χημεια κανει ολη τη δουλεια.Πως να κατηγοριοποιησεις μοτιβα συμπεριφορας που ομως σε καθε σχεση και ανα ανθρωπο ειναι τελειως διαφορετικα αναλογα τη ψυχοσυνθεση του καθενος η της ομαδας.
     
  8. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Οπως και σε ενα κρατος υπαρχουν βασικοι κανονες ετσι υπαρχουν κ εδω. και ολοι ειναι για την ασφαλεια πανω απο ολα. απο κει κ περα ο καθενας βαζει η καταργει κανονες στο τι κανει αναλογως σε τι αρεσκεται.